mokoko Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 8/10 guzel heycan yaptırdı. falso falan işleri cok fazla yalan olsada aksiyonu guzel filmdi. ayrıca angelina yı yalarım okdr yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Knocked Up 2/10 Uzun, sıkıcı, anlamsız ve güldürme konusunda başarısız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 pogodi said: http://www.aardvarkmastering.com/lnoel/disney-pixar-up-movie-poster-2.jpg ehe güzeldi baya manyak ötesi güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Evet Up harika bence de. :) Windtalkers 5/10 Bence ortalama bir savaş filmi. Ne çok sıkıcı ne çok sürükleyici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 son zamanlarda soğuk avrupa ülkelerinden bomba gibi filmler yakalıyorum, azıcık dedektiflik hikayesi falan seviyorsanız, buyrun bunu izleyin. hayır filmin konu falan klişe de, öyle güzel işlenmiş ki, (hatta sırf ilk yarım saati için bile izlenir) bir noktada olayı çözmek için masaya oturan adam havasına o kadar sokuyor ki sizi, gidip kahve alıp polis raporları okuyasınız falan geliyor o derece başarılı. isveç filmi deyip geçmeyin çekimler, yönetmenlik, kurgu falan oldukça başarılı. 9/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 efenim bu film de danimarkadan. erkeklerin kafasından aşk kavramı falan filan, yine başarılı çekimleriyle göz dolduruyor, ancak daha da güzeli kara film olmadan kara film tadı yakalıyor. özellikle adamın kafasındaki düşünceler, artistik kara mizah laflar, bunları destekleyen güzel çekimler planlar falan oldukça tatlı. tabi film aşk filmi değil thriller boyutu da var. 9/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 the ugly truth 6 / 10 eğlenceli lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 bir danimarka filmi daha, ama bunu sevmek için öbürlerini sevmiş olmanız lazım direkt dalarsanız sarmayabilir. efendim bu filmimiz de yine bir kara komedi (kare komedi. farkındayım her hangi bir türün başına kara lafını koyunca ona bir ağırlık, bir 8/10luk kazandırır gibi oluyor ama hak ettiklerini düşünüyorum. bu filmde de kendi sırları olan izbe kasabaya sürülmüş polisin kasaba halkının sırlarını merak etmesi ve başına işler alması konu ediliyor. absürd bir film olmakla birlikte değişiklik adına oldukça izlenesi. amerikan filmlerinden sonra avrupalıların elini öpeyim dedim bu verdiğim üç filmle. anlatımları, sinema dili falan farklı, kültürlerini yansıtmışlar bir şekilde. 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 http://www.fototube.pl/pictures/xh9sbfq36xwa1x5oept6h2.jpg 9/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 5M$ gibi bir bütçe ile çekilmiş O.o güzel film(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 8/10 Futbol tutkunu olmasam severmiydim bilmiyorum :) Tavsiye eden patilere teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zetes Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 89/100 güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 8/10 seviyorum bu adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 0/10 Berbat 4/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 eh işte fena film değildi 7/10 harikaydı 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 http://static3.podnapisi.net/ovitki/15fd0587f37a690dd64ac14c34e4c38a.jpg gerçi dün ve önceki gün, 2günde izledim.. bugün değil. bu 1983 olanı, birincisi yani. şimdi birincisinde diana olan yaratık anna olmuş.. bu seride sürüngenler aslında nazi gibiler. politik bir alt yapı var. kullandıkları sembol swastika.. http://www.coyote-custom.com/agora/html/images/scifi/visitors.gif zaten konu insanların direnişi. yenisinde ise politik olaylar anna (obanna->obama?) healthcare üzerinde limitli gibi duruyor ilk kısımda.. sonra sleepercell geyiği ve devotion ile geliştirmişler. artık ne kadar geliştirme ise.. devamından ümitliyiz yine de.. her neyse biz yine esas konuya dönelim v 1983 muhteşemdir olm. konu harika, "eğer yardımcı olmazsak bu hiç bişi öğrenmediğimizi, hiçbir şeyden ders almadığımızı gösterir" konuşmaları harikadır. direniş duygusunu çok güzel verir. görsel efektler hâlâ iyidir bence. zamanının ise çok ötesinde. 9/10 verdim gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 tvigligt.. 3/10 lanet olsun emo aşk filmine diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Raging Phoenix Konu olarak tırt belki ama dövüş sahneleri falan cidden iyiydi. Hatta ip man den sonra izlediğim en sağlam film diyebilirim. ekleme: imdb de entry si yok daha. "Chocolate" ta oynayan "Jeeja Yanin" diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 8/10 verdim. başları durağan olduğu için. bide bunu buldum ending Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 nerden izledim sabahın bu saatinde ya :( bazı yerleri mahvetti:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 eregorn2 said: 8/10 verdim. başları durağan olduğu için. bide bunu buldum ending bu buldum dediin final bölümü zaten filmin sinemalarda gösterilen orjinal finali sanıyorum sen alternatif finalle biten versiyonunu izledin, mezarlıkta geçen sahne fln.. ama bu yutubdaki gösrülen final orjinal olanı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Alternatif versiyon daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 10/10 Harika bir hikaye.Çok beğendim.Tekrar izlicem,her sahneyi incelicem.Muhteşem bir film. one..two..breathe..four one..two..don't die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 goldbären said: bir danimarka filmi daha, ama bunu sevmek için öbürlerini sevmiş olmanız lazım direkt dalarsanız sarmayabilir. efendim bu filmimiz de yine bir kara komedi (kare komedi. farkındayım her hangi bir türün başına kara lafını koyunca ona bir ağırlık, bir 8/10luk kazandırır gibi oluyor ama hak ettiklerini düşünüyorum. bu filmde de kendi sırları olan izbe kasabaya sürülmüş polisin kasaba halkının sırlarını merak etmesi ve başına işler alması konu ediliyor. absürd bir film olmakla birlikte değişiklik adına oldukça izlenesi. amerikan filmlerinden sonra avrupalıların elini öpeyim dedim bu verdiğim üç filmle. anlatımları, sinema dili falan farklı, kültürlerini yansıtmışlar bir şekilde. 8/10 http://www.imdb.com/find?s=all&q=hot+fuzz zaten yapılmışı var, daha iyisi de zorken taklitlere gerenk yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 9/10 kate ve linger icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar