fede Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Mr_Hand said: bunu izledim. gençlik filmi olmuş direkt. bu adamların her şeyi masallaştırması çok acaip. bi de dilleri enteresanmış hindu konuşurken araya bildiğin ingilizce kelimeler hatta cümleler sokuyolar. önemli, vurgu yaptıklarını ingilizce söylüyolar bi de ahah komik. :D nesi komik lan bunun. gözyaşları sel oldu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 http://galeri.uludagsozluk.com/4/the-next-three-days_109829.jpg 8 / 10 güzel izleyin. oturduğum yerde ben heyecanlandım durdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 iyi gibi de yani gereksiz uzun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Daesu said: Revenge said: Filmin atmosferi sağlam..Ağır ilerleyen,yer yer geren bi film..İyi gibi 7.5/10 final (tu) 8 calıstı benden 8.5 izleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 bende bunu izliyordum tam.son 45 dakkası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 ben de dün izledim. bazı yerlerde tam dozunda gerilim yaşatıyor. 7.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 zaman kaybı, aynı konu 23432. kez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 http://2.bp.blogspot.com/-FQkO8G1JrDk/Te1olxuy9lI/AAAAAAAADuM/QzirQ3IAuC8/s1600/unknown-poster-liam-neeson1.jpg 7.5/10 güzeldi. başta çok iyi gibiydi son'u orta bitti. çok daha iyi biyere bağlansaydı 8-9 alırdı benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 True Grit: 8/10 Oyunculuktan götürmüşler işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 this: http://2.bp.blogspot.com/-vX2fEcC5WlI/Ts9Rxz6fqpI/AAAAAAAAEPY/WAz1ngXgsw4/s1600/The-Adventures-of-Tintin-Movie.jpg 8/10 çogzel komik falanda abi madem bu kadar gerçekçi yapcaklarmış animasyonu, niye gerçek film yapmamışlar madem, o kadar gerçekçi olunca bazı tipler çok sırıtmış yaratık gibi olmuş, bazı aksiyon sahneleri uber abartılı ama çok eğlenceli olmuş devamını bekliyore :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 ya çok uyardılar sağlam mideyle seyret diye kusmadım da 3 güne yaydım filmi, ilk gün aslında nereye gideceğini anladım az çok da bu kadarını beklemiyordum cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 http://www.felsefeforumu.com/images/res/Pi.jpg 9/10 geek nerd tayfa kesin izlesin. isme bakınca kolpa film sandım değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 ilgi çekici kısımları var da genel olarak 5 para etmez o film. feci kolpa bir hal alıyor biryerden sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 niyeki nesini beğenmedin. mesajı temiz verdi bence öm atamadım mesaj kutun doluymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Bir kez daha yaptığı yorumla dikkatleri üzerinde toplamayı başarmıştı miskin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Joker said: niyeki nesini beğenmedin. mesajı temiz verdi bence ilk yarısı çok güzeldi sonra saçma bir hal aldı onu beğenmedim. Sonuç kısmı olmamış yani bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Norak said: this: http://2.bp.blogspot.com/-vX2fEcC5WlI/Ts9Rxz6fqpI/AAAAAAAAEPY/WAz1ngXgsw4/s1600/The-Adventures-of-Tintin-Movie.jpg 8/10 çogzel komik falanda abi madem bu kadar gerçekçi yapcaklarmış animasyonu, niye gerçek film yapmamışlar madem, o kadar gerçekçi olunca bazı tipler çok sırıtmış yaratık gibi olmuş, bazı aksiyon sahneleri uber abartılı ama çok eğlenceli olmuş devamını bekliyore :p abi filmin olayı o ya bence, harika ötesi animasyonla uçuk, çizgiromansal karakterler. kitaptaki ruhu daha iyi yansıtamazdı diyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/9/98/Rocknrolla_ver3.jpg 8/10 dans sahnesi pulp fictionınki gibi direk kült sfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Myshkin said: ilgi çekici kısımları var da genel olarak 5 para etmez o film. feci kolpa bir hal alıyor biryerden sonra. Beni de pek sarmamıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Tırt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 fir3blad3 said: Tırt bir umutla dl etmiştim :/. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misread Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 human planet belgeselleri indirdim torrentten .oh mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Trias said: fir3blad3 said: Tırt bir umutla dl etmiştim :/. İyi başlıyor ama sonraları boş bir hal alıyor. Bir ton soru kalıyor kafanda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 ciddi bir scifi açığı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar