xunn Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 SNA1L said: 9/10 görüntü yönetmeni yargılamış Şy film niye bu kadar underrated bilmiyorum, nadir olarak bir boku düzgün yapmışız, hiç yüzümüze sıvamadılar şaşırdım. Bi kötü çıktıydık sinemadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 bir zamanlar anadolu'da döver o filmi ona bakarsan, hiçbir yerde ne adı geçiyor ne bir şey. Anca yabancı festivallerde ödüllere aday olunca medyada haberi çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Filmi yarısında izlemeyi bıraktım. Nereye gittiği belli olmayan bir hikaye, boş aksiyon sahneleri, "Rock" ı aratan başroldeki elemanın oyunculuk kabiliyetsizliği vs vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 neme izleme böyle filmleri abi.senin listeyi takip ediyorum izlemediğim varsa izliyorum. billy zane var hiç mi kıllanmadın sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 9/10 güzel film.seth rogen trollemiş yine josephin filmlerinde karılardan yana şansı yok garibimin nerde whore var buluyor -hello,i am cancer dfsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Film baya iyi. Zaten Katawa Shoujo yüzünden çevrecek hassasız, hiç kaldıramıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 arada rogen trolleyip güldürmese ağlıcaktım.joseph iyi oynamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 81/100 çok ince not veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 http://cdn.screenrant.com/wp-content/uploads/500-days-of-summer-header1.jpg chickflick sandım ama bro film sayılabilir. fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 afişte köpek gördüm çocuk filmi havasındadır diye bakmayı düşünmedim ama şuradaki yorumlardan merak ettim izledim. Off offf. ( Birde gerçek hikaye imiş ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Red said: neme izleme böyle filmleri abi.senin listeyi takip ediyorum izlemediğim varsa izliyorum. billy zane var hiç mi kıllanmadın sfds Ya izleyecek film kalmıyor/kalmadı ki ondan çıtayı aşağı çekmek zorun kalıyorum. Hemen hemen çıkan her filmi izliyorum ama vasat olanlara tahammül edilmiyor arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 jonq said: afişte köpek gördüm çocuk filmi havasındadır diye bakmayı düşünmedim ama şuradaki yorumlardan merak ettim izledim. Off offf. ( Birde gerçek hikaye imiş ) köpeğin heykeli bile var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 fenris said: http://cdn.screenrant.com/wp-content/uploads/500-days-of-summer-header1.jpg chickflick sandım ama bro film sayılabilir. fena değil. bu filmi komedi kategorisne sokanlar var :) bence çok üzücü bir film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 http://1.bp.blogspot.com/_fuAef_UwlWI/TUuITNOKrJI/AAAAAAAABDA/OKcpwE_dE8g/s1600/due_date_wallpaper_01.jpg 6/10 Daha komik bir film bekliyordum,belki modunda değildim pek gülmedim ha şey hariç Dont panic dont panic diyip kapıyı kırdığı bölüm ,üstüne yana geçip yaranın üstüne kustuğu hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 dont panic don't panic sahnesine ben de ölmüştüm ya. 5-6 kere başa almıştım, şöyle temiz bi 15 dk güldükten sonra filme devam etmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 jaffa said: 3pO sempatisi rocky balboa nameleri 92/100 kesinlikle izlenmesi gerek 8/10 benden. Evangeline'i tekrar görmek güzel. Chinese nerd-rage harika. Gelecek gelmesin ya, robot mobot cidden kötü bir gelecek bizi bekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 http://www.filmofilia.com/wp-content/uploads/2010/06/inception_banner_04.jpg Bayadır aklımdaydı,bu geceye kısmetmiş herşey güzel ,hoş ,şahane film de dopaçına sokturtma yani efendi gibi o dopaç düşsün finalini yap gg wp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 http://www.arslanbora.com/wp-content/uploads/339.jpg 9/10 efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmud_mahmudov Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 5/10 1 puan başroldeki veletin ukala tavırlarından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Tam bir mission impossible filmi olmuş. Baştan sona aksiyon, extreme olaylar. Zaman geçirmelik. 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 8/10, 2.5 saatlik bir film. Savaş sahneleri, çekimler çok iyi. At ise çoğu hollywood yıldızından daha iyi oyunculuk sergilemiş. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 kırmızı halıda yürüttüler bu atı geçen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 at değil o sarah jessica parker.o yüzden iyi oyunculuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Red said: 9/10 güzel film.seth rogen trollemiş yine josephin filmlerinde karılardan yana şansı yok garibimin nerde whore var buluyor -hello,i am cancer dfsfs (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 10/10 mükemmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar