küheylan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 http://img03.blogcu.com/images/g/u/n/gundemciyiz/ask_geliyorum_demez_flv_1257721910.jpg Bir esnaf filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 bu filme iyi diyorsan ben senle sinema tartışamam tabi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 ahhaha Ahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Llama said: bu filme iyi diyorsan ben senle sinema tartışamam tabi ki Ha şöyle. Bir dahaki banter'a görüşmek üzere. http://i.imgur.com/yqv10.gif Next. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 tenten izleyen oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Cowboys and Aliens. 1/10. Vakit kaybi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 http://www.imedebe.com/wp/wp-content/uploads/2011/11/the-ides-of-march-poster1.jpg 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 sinemada gitmeye değer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 http://www.daemonsmovies.com/wp-content/uploads/2011/07/hugo-movie-poster.jpeg guzel film, gitmeden konusuna filan bakmamistim, supriz oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 oha çıktı mı ya, gideyim bende bir ara dfgdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 ÇEKİK GÖZLÜ SEVERLERE TAZE KAN daha önce buraya konduğunu sanmıyorum, ancak değişik bir film. hala duymadıysanız çekinmeden koyun listenin ilk sırasına http://www.imdb.com/title/tt1230385/ bence konusunu fazla kurcalamayın, imdb plot summary yeter.the chaser (chugyeogja) filminin yazan/ yöneteni, ve başroldeki iki adamı oynuyor. bence chaserdan daha güzel bir film, biz bu filmde de sapık korelileri oynuyoruzdan öte suç filmi daha çok, ondan bana daha bi hitap ediyor. ancak "ben sapık korelileri daha çok severim" diyenleri de tatmin edecek ebatlarda döğüşler, ğavğalar var. ben 7.5 veriyorum ancak memories of murder, chaser, i saw the devil falan bunlara 8-9 veren arkadaşlar da bunu bir o kadar beğenecektir.@ Red. izlemeden bi bak diye filmi önermiştim ama cevap bile vermemişsin. yazdım çeteleye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 http://www.altyazilifilmizle.net/botmix/images/buyuk-balik-big-fish-film-izle.jpg 8/10 beğendim baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Jonah Hex http://www.blogcdn.com/www.comicsalliance.com/media/2010/06/jonah-hex-movie-poster.jpg Arkadaşlar Megan Fox var diye zorla izlettiler, dünyanın en kötü filmi olabilir sakın izlemeyin 1/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thermo Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 hamsilipilav said: 5/10 Çok talihsiz bir puanlama olmuş bu. Hani izlemeyen olabilir ve bu puanı görüp "meh" diyebilir belki. İnanmayın. Zevkler ve renkler de bir yere kadar yani. Gayet güzel, insan doğasının savaş içerisinde karşılaştığı olaylara geliştireceği tepkileri olabildiğince doğal yansıtan bir film. Öyle elinde m16 taşıyan amerikan askerlerinin lanet olasıca vietnamlıları katlettiği bir film değil. İzleyin. Ben olsam 7.5/8 verirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 6/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Thermo said: hamsilipilav said: 5/10 Çok talihsiz bir puanlama olmuş bu. Hani izlemeyen olabilir ve bu puanı görüp "meh" diyebilir belki. İnanmayın. Zevkler ve renkler de bir yere kadar yani. Gayet güzel, insan doğasının savaş içerisinde karşılaştığı olaylara geliştireceği tepkileri olabildiğince doğal yansıtan bir film. Öyle elinde m16 taşıyan amerikan askerlerinin lanet olasıca vietnamlıları katlettiği bir film değil. İzleyin. Ben olsam 7.5/8 verirdim. Ben olsam 8/10 verirdim. gayet etkileyici bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 8.77432235 Kapıdaki Düşman'a geliyor, benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 yellow sea hala bitiremedim ya iki hafta önce başladım %60ını çok sabrederek izledim. sonradan çılgın atacak mı atmayacak mı, ona göre izleyeceğim söyleyin pls. ömrümden ömür çaldı. bu kadar zorlanarak izlediğim bir diğer film ise master and commander. 7 senedir bitiremedim. boş geçmeyeyim. jane eyre (2011). son derece bayık, müzik ve görüntüleri çok güzel. ileri sara sara izledim aksiyonsuz kısımlarını. daha önce bir jane eyre filmi izlemediğim gibi kitabını da okumadım. fassbender sevgim bile yetemedi. one day, eh işte ya. çok bir numarası yoktu. iki gün önce izledim ama şu an yazacak bişey bile aklıma gelmiyor. belki kitabı güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 jane eyrein kendisi bayik zaten, filmini anca michael bay filan cekse bisey olabilir, ama yok bilardo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 master and commander ı 3 kere izledim. 3ünü de bir solukta izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 tebrik ederim sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 güzel film yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 master and commanderdan sıkıldım demek = ben kızım yani baştan gemi memi sevmiyor olman lazım. o zaman da izlemeye başlamazsın. yellow sea keza, afişinde veya özetinde filmde olmayan şeyleri vadetmiyor. sen bence film izlemekten sıkılıyorsun artık, bunu sorgulamalısın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 lan ben de 2 kere filan izledim master and commander'ı, çok güzel filmdi ya. ayrıca evet niyan film izlemekten sıkılıyorsun bence de sen, zira eğitimli göz vs vs das. bana da oluyor bazen ama benim bi göz 0,50 diğeri 0,75 eğitimli daha çok ilerlemedi gülün lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 ne eksik ne fazla, tam gemicilik macerası. sürekli aksiyon yok, hikaye güzel, işin arkaplanını zorluğunu falan da anlatıyor. izlemeyen kalmasın bunu beğenmeyen gidip yutubda lindy hop videosu falan izliyodur yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar