mokoko Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 http://www.newhd.org/en/uploads/thumbs/1305246865_london_boulevard-618968052-large.jpg 7/10 biraz fazla karışıktı senaryo. herşey bi anda oluyodu surekli ama son 15 20 dakkası çok iyiydi özellikle. biraz yavaş ilerleyen bi film. çok fazla aksiyon bekleyen varsa bekletisini karşılamaz pek. ek: müzikler harika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 7/10 Enterasan bir soygun filmi. Baya eğlendim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 bana birisi neden bu topikte filmin adını yazmak yerine poster konulduğunu anlatsın lütfen. hayır imajlar çıkmıyo zaten onu geçtim de normal zamanda neden konuluyor. postere bakıp uu güzel filmmiş lan diyen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 memeli poster olunca filmi izliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Konuyu açan kişinin attığı ilk mesajda öyle istemiş. Öyle geldi öyle gider.. Resimlerin çıkmama olayı önceden yoktu yeni olan bir sorun yakında düzeltirler. Ayrıca [ IMG ] tagı içine koyduğunuz linklerdeki http:// kısmını silerseniz resimler görünür hale geliyor. 7/10 ilki daha iyi idi ama bu da gayet eğlenceliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Uzun zamandır kararsızdım bunu izleme konusunda. 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 fede said: bana birisi neden bu topikte filmin adını yazmak yerine poster konulduğunu anlatsın lütfen. hayır imajlar çıkmıyo zaten onu geçtim de normal zamanda neden konuluyor. postere bakıp uu güzel filmmiş lan diyen var mı? daha estetik daha güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 teşekkürler hepinize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 hem dışardan bakıldığında çok kuul gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 fede said: bana birisi neden bu topikte filmin adını yazmak yerine poster konulduğunu anlatsın lütfen. hayır imajlar çıkmıyo zaten onu geçtim de normal zamanda neden konuluyor. postere bakıp uu güzel filmmiş lan diyen var mı? Filmin afisi adindan cok daha fazla sey anlatiyor abi. Gayet afisine gore filmin detayina bile bakma geregi duymadigim bir suru film oldu benim. Ise yariyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 fedenin de afişi olsa da ciğerini anlasak mesela bi bakışta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 8/10 Baya eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 http://2.bp.blogspot.com/-fSmIjbiljIM/Tc7BzK32NRI/AAAAAAAAAFk/cCVPH6Bzoz0/s1600/Amores-Perros-Vcd.jpg uzundu ama guzel 9/10 amores perros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 6/10 aga bu kadar adam biraraya geldiniz, biriniz de demedi mi bu ne aptal bir senaryodur. çok iyi olmadığını duymuştum da bu kadar kötü bir şey beklemiyordum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 fede said: bana birisi neden bu topikte filmin adını yazmak yerine poster konulduğunu anlatsın lütfen. hayır imajlar çıkmıyo zaten onu geçtim de normal zamanda neden konuluyor. postere bakıp uu güzel filmmiş lan diyen var mı? michael bay filmi olup olmadığını anlamak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 jonq said: 7/10 Enterasan bir soygun filmi. Baya eğlendim :) başları biraz tutuk gibiydi ama eğlendim. tripp haakkaten tam tripti iyi oynamış aynı puanı veriyorum.eglencelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Az önce eve geldik, Behzat'ı izledik. Kötüydü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 http://cdn-premiere.ladmedia.fr/var/premiere/storage/images/photos/diaporama/madame-irma/madame-irma-voyance-et-conseils-2006/4379577-1-fre-FR/madame_irma_voyance_et_conseils_2006_reference.jpg Film gayet iyi bir hayat surerken bir anda issiz kalan ve is bulamayan, sonunda da kadin kiligina girip falcilik yapmaya baslayan bir adami anlatiyor. Cnbc-e verdi yine, esime izletebilmek icin tekrar izledim. Yine mukemmel bir etki birakti. IMDB 5.3 vermis ama 10 uzerinden 7 almasi gereken bir film benim gozumde. Aile fertleriyle birlikte izlendiginde de gayet eglenceli dakikalar gecirmenizi saglayacak bir film. http://www.imdb.com/title/tt0498116/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 tootsie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 7/10 7 puanını Behzat Ç. bölümlerini baz alarak okursanız gayet güzel bir film olduğunu anlarsınız (hadi canım). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 abi ne izlesem ne izlesem diye düşünüyordum, ne güzel aklıma getirdin yine izliyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BNzYyNzM2NzM2NF5BMl5BanBnXkFtZTcwNjg5NTQzMw@@._V1._SY317_.jpg 8/10 baya eğlenerek izledim, hep bi kenarda duruyodu kısmet bu geceyeymiş hehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 7/10 güldüm baya.. 6.5/10 Marvel ne yapsa izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar