cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 aynen o kadar beğendim. matematikçiyi aradım yarın bikaç saat kesirler çalışıcaz dfghjk edit:editledim şimdi mutlu musun ha? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 kitaplarınıda okuyun filmi beğendiyseniz zaten neal donald walschın üçlemesinden uyarlanarak yapılmış bi film. film güzel ama kitaplar daha bi iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 10/10 Tek kelimeyle şahane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Çerezlik film,güzel gibi 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 o bir efsane ! of izlerken sıkılmayacağım tek film belkide http://www.filmlerizletr.com/wp-content/plugins/filmbotv2/resimler/beetlejuice1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 kermit said: o bir efsane ! of izlerken sıkılmayacağım tek film belkide http://www.filmlerizletr.com/wp-content/plugins/filmbotv2/resimler/beetlejuice1.jpg kesinlikle(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 beter böcek (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Revenge said: Ötenazi konulu,javier bardem'in aştığı bir film..durağan ama güzel 8/10 şu film çıktığından beri harddiskimde duruyodu,sonra bilgisayara attım,ordada 1 sene kadar durdu,hala da izleyemedim,izlemedim.çok ağır bir filmmiş gibi geliyo,o yüzden yemiyo bi taraflarım.tavsiye ediyosan,otur bi solukta izlenir diyosan izlicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 ağır gidiyo ama değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 tamamdır o zaman masaüstüne attım bekletiyorum.ilk fırsatta film izleme modumda ilk sırayı buna verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Diziden sonra bunu izledim beğendim 7/10 http://www.indirmedenfilmizleseyret.com/wp-content/images/2009/07/serenity.jpg Wash :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 7/10 adamın karısının hastalığına çözüm arayışları esnasında karısını göz ardı edişini daha iyi vurgulayabilirlerdi. başı ve sonunu güzel bağlamışlar. oyunculuğu beğenmedim ben hani damakta çok leziz bir tad bırakmıyor ama eh işte dedirtiyor. aslında bu senaryoyu dram üzerinden değilde başka şekilde aktarsalar, aksiyon ağırlıklı mesela. daha iyi gider gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 noluyo bi leon vakası mı var bu gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 öyle bir film varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 son haftada patlama yaşandı bu filmde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 The Adjustment Bureau8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Trans said: Revenge said: Ötenazi konulu,javier bardem'in aştığı bir film..durağan ama güzel 8/10 şu film çıktığından beri harddiskimde duruyodu,sonra bilgisayara attım,ordada 1 sene kadar durdu,hala da izleyemedim,izlemedim.çok ağır bir filmmiş gibi geliyo,o yüzden yemiyo bi taraflarım.tavsiye ediyosan,otur bi solukta izlenir diyosan izlicem Ağır film ama bi oturuşta izlenmicek kıvamda değil :)feci bunalım bi film de değil..güzel oyunculuk var,bence izlersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Güzel başladı ama sonlara doğru klişelere yöneldi film..bu malzemeyle daha iyisi yapabilirlerdi bence yazık etmişler..bi de film çok kısa olmuş..onun haricinde gayet hoş,geyik filmdi 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 chaz adamım filmden anlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Revenge said: Trans said: Revenge said: Ötenazi konulu,javier bardem'in aştığı bir film..durağan ama güzel 8/10 şu film çıktığından beri harddiskimde duruyodu,sonra bilgisayara attım,ordada 1 sene kadar durdu,hala da izleyemedim,izlemedim.çok ağır bir filmmiş gibi geliyo,o yüzden yemiyo bi taraflarım.tavsiye ediyosan,otur bi solukta izlenir diyosan izlicem Ağır film ama bi oturuşta izlenmicek kıvamda değil :)feci bunalım bi film de değil..güzel oyunculuk var,bence izlersin Şimdi izlicem ben, La meglio gioventu'yu bir oturusta izledim, arka saglam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 @aramil oyunculuğun damakta leziz bir tat bırakması nedir bana bunu açıklar mısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 http://i248.photobucket.com/albums/gg197/Dark_Ti/chocolate-2008_poster.jpg 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 abi şu film çok iyi yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar