Buddha Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Evet çok vasat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 2.dakikada vampir, 4. dakikada da true blood'daki elemanı gördükten sonra kapattım sdf böyle wasteland ortamında baya pahalı bi yapıma benziyor, o ayağa falan belki bi ara izlerim dicem de, vampir ne ya ? tl;dr: vampirler çok rererö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 (tu) animesini beğenmediğimi söyleyince topa tutulmuştum, filmi izleyince haklı olduğuma karar verdim. böyle güzel bir filmi aynen aktaracaklarına gundamlaştırıp iyice bok etmişlerdi. adamlar 3.5 saat boyunca 40 tane dingili nasıl öldüreceklerini anlatabilmişlerse anime de bunu gayet yapabilirlerdi, çaydanlık kılıklı mechalar falan ne ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 seven samurai ne yapmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Caladorn said: 9/10 Aynen güzel film, çok yer kaplamasada çatışma sahneleri çok gerçekciydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Jeeztro said: I Saw The Devil Abi çok sağlam film olmuş 9 veriyorum 10 üzerinden. Çok başarılı, pek çok sahnede kafamı çevirdim azıcık gore var uyarayım. Ama çok iyi yani, filmde inanılmaz bir süreklilik var. Konusu; bir Kore FBI (salladım FBI'yı tabi ajan işte) elemanı var. Bir de seri katil var aşırı piskopat bir herif. Bu mal bu ajanın hamile nişanlısını öldürüyor, haliyle ajan bunun peşine takılıyor. Gerisini izleyin inanılmaz olmuş. Sonu fln harika. filmi izlemedim de adamlar se7en'ın devamını çekmiş gibi geldi burdan asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 gecko said: efsanedir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 neden 6 taneler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 7. si çekmiş çünkü fotoyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 nomsaR said: 7. si çekmiş çünkü fotoyu asadzfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 nomsaR said: 7. si çekmiş çünkü fotoyu ahaha aydinlandim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 nomsaR said: 7. si çekmiş çünkü fotoyu çok acımasız olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 gamer izledim bekledigimden iyi cıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 http://www.yeneryildiz.com/wp-content/uploads/2010/08/3.jpg 10/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 nomsaR said: 7. si çekmiş çünkü fotoyu :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 alperozg said: gecko said: efsanedir.. Efsaneyse izleyelim film arıyorum bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Caladorn said: 2.dakikada vampir, 4. dakikada da true blood'daki elemanı gördükten sonra kapattım sdf böyle wasteland ortamında baya pahalı bi yapıma benziyor, o ayağa falan belki bi ara izlerim dicem de, vampir ne ya ? tl;dr: vampirler çok rererö Baya ucuz yapım. Film kısa sürüyor zaten action sahneleri çok az. Konu saçma falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Buddha said: alperozg said: gecko said: efsanedir.. Efsaneyse izleyelim film arıyorum bende. oha en sağdaki adamı morgan freeman sandım yukarı doğru çıkarken :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 son 4 günümü battlestar galactica ile geçirdim. an itibarıyla hendrix i dinledim. mükemmel bir seri. 10/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Buddha said: Caladorn said: 2.dakikada vampir, 4. dakikada da true blood'daki elemanı gördükten sonra kapattım sdf böyle wasteland ortamında baya pahalı bi yapıma benziyor, o ayağa falan belki bi ara izlerim dicem de, vampir ne ya ? tl;dr: vampirler çok rererö Baya ucuz yapım. Film kısa sürüyor zaten action sahneleri çok az. Konu saçma falan filan Aynen kötü film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Red said: seven samurai ne yapmaz (td) OFF OF (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 millet burun kıvırmış begenmemiş falanda komedi dalında başarılı film zor cıkıyor malesef o yuzden +1 puan , zach icin +1 puan 8 den 10/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 7.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 goldbären said: Red said: seven samurai ne yapmaz (td) OFF OF (td) kalbimi kırdın öm atıcaktım alıntıya basmısım.kısmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar