burtonesk Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 http://www.iium.edu.my/irkhs/pendita/images/atonement.jpg trailer filan izlemeyi pek sevmediğimden (izleyince filmi izlemiş kadar oluyorum) konusu hakkında bilgim sıfıra yakındı, sadece müziklerini dinlemiştim önceden. beklediğim böyle düzgün klasik aşklı meşkli seviyeli bir filmdi fakat hiç öyle çıkmadı. baya ilginç bir deneme olmuş kurgusu ve konusuyla. en kısa zamanda kitabını okuyacağım, uyarlaması böyle mükemmelse kitabı düşünemiyorum bile. bir de filmde şu ana kadar gördüğüm en mükemmel steadicam shotlarından biri var. ayakta alkışladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 tüm seri birden, ard arda. mafya kusmak üzereyim. 3. film son yarım saat hariç inanılmaz durağan pek bir hareketlilik yok. kill bill in uğradığı azizliğe uğramış, 2. filmin aşırı uzun olması, olayların neredeyse çoğunu içermesi 3. filme pek birşey bırakmamış. kült film yine de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 zaten uzun filmler bide arka arkaya izlemişsin. ilk kez izlediysen hele bi de daha büyük hata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 burtonesk said: http://www.iium.edu.my/irkhs/pendita/images/atonement.jpg trailer filan izlemeyi pek sevmediğimden (izleyince filmi izlemiş kadar oluyorum) konusu hakkında bilgim sıfıra yakındı, sadece müziklerini dinlemiştim önceden. beklediğim böyle düzgün klasik aşklı meşkli seviyeli bir filmdi fakat hiç öyle çıkmadı. baya ilginç bir deneme olmuş kurgusu ve konusuyla. en kısa zamanda kitabını okuyacağım, uyarlaması böyle mükemmelse kitabı düşünemiyorum bile. bir de filmde şu ana kadar gördüğüm en mükemmel steadicam shotlarından biri var. ayakta alkışladım. Sonunda şu film hakkında benim gibi düşünen birini gördüm :) Sahile vardıkları sahneyi varsaydığını düşünüyorum ki orada ki müzikte çok etkileyici. Sırf kamera ve müzik kullanımı değil sanat yönetmenliği efsane ötesidir. Öyle bir savaş mekanı hayal etmek.. Bunu beğendiysen Aşk ve Gurur'u da izlemeni tavsiye ederim. Konu ve tema olarak alakası yok ama kamera kullanımı konusunda çok fazla uzun plan var. Devamlılık açısından çok etkileyici ve başarılı. Bana göre dönemin en iyi genç yönetmenlerinden biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Aluriel said: razzRaziel said: http://i.imgur.com/FuCdv.jpg iyi film, scifi yerinde. summer glau da. bunu sevidysen ve hala izlemediysen firefly izle hmm ona da bakayım o zaman, spoiler falan olur mu ki film daha sonra çekilmiş ve aynı kadro oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 bisey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 gecko said: tüm seri birden, ard arda. mafya kusmak üzereyim. 3. film son yarım saat hariç inanılmaz durağan pek bir hareketlilik yok. kill bill in uğradığı azizliğe uğramış, 2. filmin aşırı uzun olması, olayların neredeyse çoğunu içermesi 3. filme pek birşey bırakmamış. kült film yine de liseli gelmiş godfather'a laf etmiş. atın bunu hemen dışarı. HEMEN... bide kill bill falan demiş. lan olm godfather lan bu. ole kill bill falan gibi saçma filmlerle kıyas kabul etmez. anlamıyosan laf etmicen bole filme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 3 cok gerekli deil zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Ben de geçen gün izledim onları. İlk ve ikinci filmler efsane, 3. film harbi gereksiz. Hatta puanlarım da 9, 9, 7 olsun 10 üzerinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 mokoko adama liseli demiş ama yaşıtsınız diye biliyorum :P hatta daha genç olabilirsin neyse insanlara fitneyi verdikten sonra konumuza dönelim:imdb amelie yapan yönetmenden eğlenceli bir fransız filmi. karikatür tadında, baştan sona merakla izleniyor. iki büyük silah tekeline savaş açan evsizler tayfasının eğlenceli öyküsü. 7.5/10 çalışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 goldbären said: mokoko adama liseli demiş ama yaşıtsınız diye biliyorum :P hatta daha genç olabilirsin liselilik yaşla olmuyo. :D godfather'a laf edene liseli derim. hemde "çok uzundu yeaaa" "çok yavaş filmdi yeaaa" diye eleştirene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 herşeyi geçtim kill bill, 2 film olarak düşünülüp çekilen birşey değil, tek filmin ikiye bölünmüş halidir. Godfather ise çok farklı, bir tutmak apayrı bir boyutta tartışılabilecek bir konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 goldbären said: fede said: :) .... :( ben eğlendim bu filmde :( çaşıt mıyım aptal mıyım KİMİM BEEEEEEEN yok ya eğlenceli filmdi aslında da, çok klişe vardı ben de klişe görünce konstantra olamıyorum filme. baya dışık geçti filmle ondan yani yoksa fena film değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 SNA1L said: cerebralis said: @escape :saol gözden kaçmış=) 10/9 kişilerle röportajlar falan çok güzel ama azcık daha o oluşumdan bahsedilse tadından yenmezdi ama yine de süper=) (goa/psy severlere) türkce altyazı bulamıyorum hala bulamıom bi link fln? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 DarKRideR said: herşeyi geçtim kill bill, 2 film olarak düşünülüp çekilen birşey değil, tek filmin ikiye bölünmüş halidir. bende onu demek istemiştim, 2. film çok çok çok uzun olduğu için kısaltmış, 3. film e de koyamayacakları için bi acayip olmuş ayrıca ben filmi beğenmedim mi dedim? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 arka arkaya niye izledin üçünü birden. hesap ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 http://www.beyaz.gen.tr/wp-content/plugins/wp-o-matic/cache/2f704_q9tfhpff4vipsx2ld093.jpg %90ınız beğenmez o yüzden izlemeyin çok experimental. adını duymuş, merak etmiş olanlar bir dakika beklemeden izlesinler. eşi benzeri yok. film değil deneyim. gaspar noe masaya vurmuş. çığır açmış. festivalde izleyemedim ona yanıyorum için için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Aluriel said: arka arkaya niye izledin üçünü birden. hesap ver.3 godfather filminide üst üste izleyen birinden hesap istememek lazım :) kötü sonuçlar doğabilir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 enter the void icin %90 lik kesimdeyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 6.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 burtonesk said: the good the bad and the weird'ı da izleyince depoda kore filmi kalmayacak =( o baya win, gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 8 / 10 lütfen sonu böyle bitmesin dedim ki filmine yakışır bir finali oldu. Sorguluyor film, müslüman - amerika ilişkisi gene. İnsanların ne kadar kısa sürede yozlaşabileceğini de gösteriyor. Rock'n Roll gibisi var mı :) Cast baya başarılı. Dakota döktürüyor gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 BiTcH_oFBaT said: burtonesk said: http://www.iium.edu.my/irkhs/pendita/images/atonement.jpg trailer filan izlemeyi pek sevmediğimden (izleyince filmi izlemiş kadar oluyorum) konusu hakkında bilgim sıfıra yakındı, sadece müziklerini dinlemiştim önceden. beklediğim böyle düzgün klasik aşklı meşkli seviyeli bir filmdi fakat hiç öyle çıkmadı. baya ilginç bir deneme olmuş kurgusu ve konusuyla. en kısa zamanda kitabını okuyacağım, uyarlaması böyle mükemmelse kitabı düşünemiyorum bile. bir de filmde şu ana kadar gördüğüm en mükemmel steadicam shotlarından biri var. ayakta alkışladım. Sonunda şu film hakkında benim gibi düşünen birini gördüm :) Aynı şekilde düşündügün kişi rekor östrojen seviyelerine koşan çılgın bir dişi arkadasımız yanlız. Daha dişisi yok. Tercihler gözden gecirilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 belki adam farkında, belki ÖM attı "istersen filmi msn'den konuşalım" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Östrojen dolu ÖM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar