Red Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 öylede 2. filmde bildiğin ufacık kızlar adam öldürüyor pata küte hani dovus sahneleri falanda düzgündü.cocuk filmi gibi deildi pek 2. film :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 burtonesk said: Esnaf said: böyle bir film olamaz. koreliler film yapıyor dünyanın geri kalanı eline kamerayı alıp oynuyor, bu filmle kafamdaki bu fikir kesinleşti. koreliler daha iyisini yapana kadar en iyisi bu şimdilik. hakikaten uzun. kusursuz. 720p izledim, aynen öyle izleyin izleyebilyiorsanız. bugün izledim tesadüf, o kadar abartı değilde, güzel film işte eh. bir dolu saçmalık var filmde ama hakikaten görselleri için bile minimum 7 alır. maksimum da 7 alır ama yani öyle düşünün işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Yorgun ve yaşlı bir güreşçinin son zamanları,sıkmıyor. Mickey amca döktürmüş yine. 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 gerçek hikaye filmlerini severim cate ablada oyunculuk anlamında bana göre en iyisidir.kadınlardaki oyunculuk çok yapmacık geliyor bana genelde bu holiwudun falan.ama bu abla harbi rol kesiyor bütün filmlerinde filmde 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 merak edioydum bunu ne zamandır ya, indireyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 9.5 veririm ben bu filme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 progamer said: http://hwcdn.themoviedb.org/posters/9c8/4c6794aa5e73d63c860009c8/the-town-original.jpg güzel filmdi ama hikaye olarak "heat"' e acayip benziyordu, hatta filmin bi sahnesinde televizyonda " heat " filminden bi sahne vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 moriQ said: noldu şimdi ? dun afisi ilginc gelmisti baktigimda, bugun oturdum izledim. garip, anlamsiz ama yinede sikmadi. biraz daha kafa yorulsa daha saglam kadro olsa ciddi sekilde potansiyeli var. Sonu war of worlds den beter sacma ama onuda ekliyim. 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 koreden gelsin güzel bir polisiye, amerikan polisiyelerini sevenlere biraz agır gelebilir işleniş. sonu iç burkuyor açıkcası birde hayatımda gördügüm en güzel 2 tekmeyi bu filmde gördümMemories of Murder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 of evet o tekmeler şaka gibi, film de @2'nin yaptığını yapıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 90lar televizyonunun unutulmazlarından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 mickeey rourkeun olduğu hiçbir film kötü olmuyor nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 http://www.sivrisinema.com/wp-content/uploads/2010/04/vavien-afis.jpg ne anlatmak istediğini anlamadım 10/2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 o yuzden 5 mi verdin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 profesyonel olmamalarına rağmen çok iyi oynayan oyuncular ve yönetmen gatlifin kendi yazdığı şarkılarla çok iyi bi film olmuş. eğer flemenko seviyosanız izleyin izlettirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 mascio said: burtonesk said: Esnaf said: böyle bir film olamaz. koreliler film yapıyor dünyanın geri kalanı eline kamerayı alıp oynuyor, bu filmle kafamdaki bu fikir kesinleşti. koreliler daha iyisini yapana kadar en iyisi bu şimdilik. hakikaten uzun. kusursuz. 720p izledim, aynen öyle izleyin izleyebilyiorsanız. bugün izledim tesadüf, o kadar abartı değilde, güzel film işte eh. bir dolu saçmalık var filmde ama hakikaten görselleri için bile minimum 7 alır. maksimum da 7 alır ama yani öyle düşünün işte. piramite doğru giderken 7.5 verdim diyeyim. güzel film ama şaheser değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 İyi oyunculuk.Film de idare eder. 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Böyle assassinler havada uçuşuyor sanarak izledim ama öyle olmadığını izleyince anlıyabiliyorsunuz. Biraz komiklik katmışlar fenada olmamış ama dövüş sahneleri gayet başarılı. Sonuç istediğimi aldım. 7.5 / 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 http://ecx.images-amazon.com/images/I/8154yojb31L._AA1500_.jpg 5/10 normal de severim bu tarz filmleri ama bunu beğenmedim nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 http://blogs.coventrytelegraph.net/thegeekfiles/KnightDay%20newposter2.jpg knight & day 4.5 tan 5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 http://3.bp.blogspot.com/_pZV8HftznF8/S7UAYMkvD4I/AAAAAAAAADI/EHpA9mUvyig/s1600/madeo.jpg ma-deo/mother kadının oğlu bir cinayete karışıyor ve kadın bunun üzerine oğlunu aklamaya çalışıyor. girizgahı baya uzun ama yılmayın, izleyin çünkü birden temposu artıyor. gerilim, bazı bazı komiklik ve şakalar, sürekli merak uyandırıcı olaylar dizisi falan filan. izlediğim en ilginç filmlerden oldu. korenin süper kadın oyuncuları da varmış meğer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 koreye sardin bu ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 the good the bad and the weird'ı da izleyince depoda kore filmi kalmayacak =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Eğlenceli,güzel zaman geçirtiyor. 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 burtonesk said: korenin süper kadın oyuncuları da varmış meğer. Yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar