Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 70/100 özellikle bu afişi eklemek istedim,filmin bomba kısmıydı,onun dışında belki yanlış zamanlama yüzünden çok içimi kıydı bazı yerlerde,sonunu zor getirdim ki işte kurtaran birkaç sahnesi vardı,nese spo olmadan susayım =) 85/100 çok da fazla birşey yazmayayım buna,çok hoştu,girişi gidişatı ve özellikle bitişiyle iyiydi harbiden. izleyenler için Herifin organlarının bağışlayacığını keşke bu kadar erken anlamasaydık dedim,ama sebebi ve yöntemiyle onuda unutturdu bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 http://lookpic.com/i/485/q1RK4khi.jpeg 5/10 Sıkıcıydı biraz ama özellikle başındaki kavga sahnesi ve sonu güldürdü baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 http://farm4.static.flickr.com/3315/3584483827_878a1b4ca4.jpg?v=0 6/10 6 nın 3 puanı Anna Friel'e bi puanı Anna Frielin aksanına geri kalanıda Grumpy ye ^^ Will Ferrel filmlerini sevmem pek ama bu iyiydi yinede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 eregorn2 said: http://www.guzel-resimler.com/data/media/62/the_longest_yard_en_uzun_mesafe.jpg mean machine daha güzeldi ama bu daha komik... 7/10 Abi tamamen mean machinenin hollywood kopyası zaten ve iğrenç, dayanamayıp yarısında bıraktığım 2 ya da 3 filmden birisidir. Adam sandlerı ne zaman bir afişte görsem zaten south park bölümü aklıma geliyor. "Film fikri 367: Adam sandler ıssız bir adaya düşer, bir hindistan cevizine aşık olur ve olaylar gelişir, film fikri 672: adam sandler markete gider, bir muza aşık olur ve olaylar gelişir".. Çoğu insan adam sandlerın filmlerini sempatik ve ailece izlenebilecek şeyler olarak görür falan da bana son derece bayık ve lame geliyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 80/100 müzikler,ortamlar,oyuncular özellikle,bazı yerlerde ifade azlığı hissettim niyeyse,hani şöyle mi hissetti böyle mi gibisinden,tam net gelmedi bana,özgün güzel bir filmdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 birol ünel 10 numara75/10070/100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 http://www.mannythemovieguy.com/images/babylon_ad.jpg 4/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 klasik kirli devlet adamları vs sıradan bi insan 6.5(belki 7 )/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Üzerine müzikal tanımam. 9/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 "Small fish"lerle yetiniriz çoğu zaman ve hepimizin gönlünde birer "big fish" yatar. Bu film "ben 'big fish'imi buldum" diyenlere gelsin. 9/10 Çok daha iyi olabilecekken kedi-fare oyunu konulu kanıksanmış filmlerden biri olmuş. Sürpriz yok, şaşırtmaca yok, olayların 180 derece döndüğü kritik sahnede (izleyince hangi sahne olduğunu anlarsınız) filmin sonunu 3 aşağı 5 yukarı söyleyebilirsiniz. İyi oyuncular için izlenebilir. 5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 4/10 goku'nun saçlarını beğendim bi. onun dışında beğendiğim hiçbir öğe yok filmde. kopukluklar, 0 oyunculuk, ultra salak klişeler, sürükleyicilikten uzak..., görsel efektler bile kurtaramaz bu filmi. Tmm hollywood bazı kurallara sadık fln da bukadar basmakalıp film çekilmezki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 4 fazla bile vermişsin :) 2 olur oda db hatrına. Konu oyunculuk herşey kötüydü cidden. Hatta sonlara doğru hızlı hızlı geçmeye başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 http://www.traileraddict.com/content/rogue-pictures/hotfuzz-4.jpg 8.5 dan 9/10 simon pegg ve nick frost gene efsane bir ikili olmuş. süpermarket sahnesi resmen bitirdi beni. nick frost un canlandırdığı danny karakterinin hollywood replikleri ve göndermeleri çok çok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 deli gibi güldüm. 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 80/100 10/100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 9/10 müthiş bir polisiye bence mutlaka izlenmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Bu başlık çok iyi cidden. Büssürü yeni film keşfettirdi bana. Devam arkadaşlar :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Thick as Thieves.. negzel filmmiş yav. rus hatunlar vs :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Spectacular Spider-Man Animated Series Season 2 - Last Episode / Final Curtain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Back to the Future 1-2-3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 What Happens in Vegas 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 http://www.impawards.com/1984/posters/top_secret_ver1.jpg 9/10 çok efsane bir komedi filmi. airplane de severdimz ati de bu onu geçmiş. karnım ağrıdı gülmekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Total Recall geçen gün TV'de görmüştüm sonra farkettimki ben bu filmi çok küçükken izledim ve hikayesiyle ilgili nerdeyse hiçbirşey bilmiyorum. o yüzden tekrar izledim. negzel film yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Enter The Dragon eski Bruce Lee filmlerini izlemeye başladım ip yok slow-mo yok temiz :) ayrıca bu film'ib bir yerinde Jackie Chan figüran olarak rahmetliden dayak yeniğide görüyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 5/10 klişelerden kurtulamamış bi korku filmi daha. 7kişi birleşir, bi eve yolları düşer, hepsi tek tek ölür. Vay anasını!! çok ilginç. Benim tabirimle tam seyret&sil filmi. Seyrederken yer yer baysa da iyi vakit geçirtiyor yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar