Llama Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 kış geldi sorunlar başladı evet ailem direk odama taşındı malum 3 gün dayana bildim ve isyan başladı biri tvyi açar biri horlar biri şunu aç şunu aç der anem sözde yatagımda uzanıp çay içip avrupa yakasını izlicektim nerdeeee elektirik sobasını icat edende ölsün.. yüzümü yakıyor yüzümü kapatınn ulennn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 tek odalı mı eviniz? aa fakirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 ginaly said: tek odalı mı eviniz? aa fakirler. Size taşınsın,yani zengin gibi duruyorsunda:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 salonda klima var orda takılıyoruz biz sıkılınca odama geçiyorum ben ufo var odamda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 adamınbiri said: salonda klima var orda takılıyoruz biz sıkılınca odama geçiyorum ben ufo var odamda ilk ben gördüm ondan bu iğrenç espriyi ben yapıcam. hiç uzaylı gördün mü o ufoda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 çay icin sıcak,iyi gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bah Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 abov ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Khelben said: adamınbiri said: salonda klima var orda takılıyoruz biz sıkılınca odama geçiyorum ben ufo var odamda ilk ben gördüm ondan bu iğrenç espriyi ben yapıcam. hiç uzaylı gördün mü o ufoda? Nasıl yani şimdi aramızda gerçekten ufo gören birimi var.Bi sorsaydın ne zaman istila edicekler dünyayı,ona göre plan yapalım. "Heyt be ufo gören masum adamınbiri,koçum benim" derdi cmylmz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 ginaly said: tek odalı mı eviniz? aa fakirler. çişede dışarı çıkıyoz : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 izmir bu ya taş çatlasa 1 hafta daha soğuk olcak işte, az dayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 nie odandalar anlamadım gıttı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 alt üst yanıyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 sobayı salona falan koysan kendin üstüne bi battaniye koysan eminim daha az eziyet çekersin. ne biliyim soğuğa da katlanıver yani azıcık. Gerçi ben antalyadayım böyle konuşabiliyorum oyüzden ama bura da baya soğuk ya donuyorum adeta =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 ginaly said: tek odalı mı eviniz? aa fakirler. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 ginaly said: tek odalı mı eviniz? aa fakirler. bu gece evde kimse yok gel istersen. fakirler güçlü olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 ginaly said: tek odalı mı eviniz? aa fakirler. sdjkflsdşkf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Erzurum ne yapsın aga? -40 oluyor gece? Hep beraber cehenneme gitmek için dua ediyoruz. Biraz sırtımız ısınır belki. Olm space tuşu donmuş. Gaza gelip hızla basayım dedim ortadan ikiye ayrılacak nerdeyse. 2 gün üşüdünüz diye.. Kıyameti kopardınız be. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 AthleT said: Olm space tuşu donmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 izmir bu sene bambaşka ya, çok feci soğuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 lan izmir soğuk olsa olsa kaç 'c olacak ki en az.. ocak ortalaması 5'c ve rekor kırmış en düşük sıcaklık -10'c falandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Etkisi farketmiyor ki, alışmışız havanın ne kadar soğuk olursa olsun aslında o kadar da soğuk olmaması haline iki derece normalin altına düşsün kapıdan dışarıya adım atamıyoruz, ben beceremiyorum en azından. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 istanbulda yaşamak bir sanattır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 benim duvarımda delik var çam ağacı tıktım soğuk girmesin diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 martial arts filan lazım tabii, o kadar çavoyla başa çıkmak kolay değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 sesu said: benim duvarımda delik var çam ağacı tıktım soğuk girmesin diye oha yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar