scorch Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 ShadowFury said: WoW un filmini yapmaya kalkarlarsa çok feci saçmalarlar ama Warcraft hikayesindeki karakterleri konu alan filmlerin süper olma potansiyeli var. Özellikle başrolde Illidan olursa tadından yenmez illidan? lol filmle ilgili bilinen tek acıklama warcraft 3- frozen throne | 4 yıl | world of warcraft arada kalan belirsiz 4 yılı baz alan bir film olacak.... (wow un ilk açılış demosuna ithafen ; "four years have passed, since the mortal races united against the evil..." ) birde söle bi concept art gezinio web de , teldrassil ismi ile http://host.trivialbeing.org/up/small/warcraft-movie-concept-art-00001.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Masquerade said: Azmodai said: Law said: Azmodai said: pacman lol. Oldu bir de git marionun filmini cek ha ha ha! oh wait... http://www.imdb.com/title/tt0108255/ çokdan yapıldı. Masquerade said: çoktan yazıldı http://forum.paticik.com/read.php?11,3767998,page=1#msg-3768079 sizi gidi ukalalar, oradaki "oh wait..." sizce ne icindi? Film ciktiginda izlemistik biz... bowserin insan oldugu ama ba-bomblarin imba oldugui bir filmdi bu maskara, bugun ikinci epic failin bu bana karsi. bence burak bu isleri. :/ meh. senden böyle fatal error beklemezdim azmo. :/ Masquerade said: Azmodai said: pacman lol. Oldu bir de git marionun filmini cek ha ha ha! oh wait... http://www.imdb.com/title/tt0108255/ ne imba filmdi bu. ben sadece filmin rezaletine bir tık ile ulaşabilsinler diye yazdım yav. "ne imba bir filmdi bu" diyerek zaten senin "oh wait.." ine göndermeyi yapmışım. ;) "ohahaha nub var maryonun filmi ehue" demedik ki. :) beklemezdim böyle fütursuz bir post senden eheheh. - Selfpwn futursuz olan sensin, bir de yazdigima alindiysan tarzimi bilmene ragmen duble futursuzsun, hatta gecmisin de yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 ve threadin devaminda akli sira benimle dalga gecen arkadaslara bir cift lafim var... yiosa countera gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 maskara arkadasimiz israrla aliniyor, kalbini kirmisim sanirim <3 geyik yapiyorum arkadasim allah allaaaah. forum alingan hassaslarla doldu, herhalde yilin son gunlerinden boyledir :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Mdk'in filmi olsa ne güzel olur mesela, en azından ismi geçenlerin çoğuna oranla daha filmi yapılmalık bir oyun. Hoş, biraz underrated bir oyun gibi, ya da zamanı geçti bilemiyorum, ama Sims'in filmini yapmaktansa Mdk'e şans vermeyi tercih ederdim kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 legacy of kain serisi çekilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 wow : hayatımda oynamadım ve sevmeme rağmen o filme götürülücem zorla sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Azmodai said: ve threadin devaminda akli sira benimle dalga gecen arkadaslara bir cift lafim var... yiosa countera gel. of lol. dağıldım. GwindonSurion said: star wars oyununun filmini çeksinler aheahehahea ayrıca marionun filmi güzeldi hakkaten şu avradın babası tavanda asılı olan sümüklü yaratık ohyş kotor çoğu açıdan hakiki star wars'tan daha güzel ki ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 star warsun hakikisi sahtesi olmaz, star wars parcalanamaz bir butundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 yalnız kotor1'in hikayesi bence yeni üçlemeden daha iyidir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Azmodai said: maskara arkadasimiz israrla aliniyor, kalbini kirmisim sanirim <3 geyik yapiyorum arkadasim allah allaaaah. forum alingan hassaslarla doldu, herhalde yilin son gunlerinden boyledir :( özelimizi buraya taşıma! :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar