burtonesk Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 kullanmayın dişiniz düşer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 adolf da kullaniyomus bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Direk ötenazi hakkını istemek gibi bir şey işte abi. Kısa yoldan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 meth kullanmayin, cukunuz duser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 bir zararı yok kullanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 meth tek kullanımda bile feci zarar veriyo diye okumuşum bi yerlerde. hatta fergie'de zamanında meth kullanmış ve zaman zaman çişini tutamıyormuş gibi de bişi okumuşum.. ama kaynak kıçım şu saat itibariyle! sadece öle bişiler hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Cons said: bir zararı yok kullanın. evt bir zararı yok, daha çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Beş para etmez bir reklam dizisi. Bilinçlendirmenin böylesi bilinçlenmekten soğutur insanı be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Kafayı yakana kadar loli izlemek doğal bir seçim değildir metamfetamin bunu değiştirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 bLackcha0s said: NG de belgeseli vardı bunun felaket bi olay ya. Herifin teki üzerinde böcek gezindiğini sanıyor parçalıyordu kendini. sanırım ben de seyretmiştim onun bir kısmını, a scanner darkly seyretmiş varsa orada çok güzel anlatıyordu o durumu heh. bunların hepsi insanların sağlığı bol bulmasından ötürü. kalıtsal hastalıkları ortadan kaldırmak yerine enjekte edeceksin genlere, bak bakalım bunları zıkkımlanan kalıyor mu. kendi düşen ağlamaz diyorum sadece. acınmayı hakeden sonsuz insan var kendi seçimlerinin kurbanı olmayan. bunları alacak parası olup da beynini deleceğini bilmeyen insan yoktur muhtemelen. eziyet çektirdikleri yakınlarına yazık işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 1 kere bağımlı olduktan sonra geri dönüşü yok gibi birşey. Allah ailesine dostlarına kolaylık versin demekten başka birşey kalmıyor bağımlıların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Ben bağımlıydım, sonra bir gün ne diye kullanıyorum bu zıkkımı dedim ve bıraktım. İşte iradenin gücü... deme gibi bir şansımız yok sanırım. Ben sigaraya başlamaya bile tırsıyorum yahu. Oyunlara bile köpekler gibi bağımlı olduktan sonra götümü bile satarım herhalde meth için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 3 yıl önce http://adultaddstrengths.com/wp-content/methjune01cjtheresabaxterbefore.jpg 3 yıl sonra http://adultaddstrengths.com/wp-content/meth3yearslatercjtheresabaxterafter.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 undead yapıyor lan resmen insanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Geleceğin uyuşturucusu diyorlar bu zıkkım için, yapması çok kolay ve etkisi 8 saat kadar sürüyormuş normal uyuçturucuların bir kaç katı kadar ve fiyatıda çok ucuz. Eczaneden alacağınız bir kaç reçetesiz ilaç ile evde kuracağınız bir düzenek ile üretiliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 bu kendince gereksiz cok kullanin zarar vermiyor vs vs espri yapan arkadaslarin mesajlarini silersek super olur cunku direk suc teskil ediyor ve sorgusuz sualsiz site kapatiyorlar bu yuzden. onun disinda her uyusturucu gibi kullanmayin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 kullanmayan insan buradaki mesajı görüp de kullanmayacaktır, aynı şekilde kullanan adam biz burada kullanma dedik diye bırakmayacaktır. ama yasal mevzular olabilir tabi sakatlık çıkmasın. fear and loathin'de de vardı bir miktar amf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 "kimyasala girmicen abi" diyenlerin parmakları görelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 kimyasala hayır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 1 kerek kullanmanız bağımlı olmanız için yeterli. Kendi evinizde dahi üretebilirsiniz, beynin ödüllendirme mekanizmasını etkiliyor direk. İş gücünün artması için işçiler ve fahişeler kullanır genelde. Math kullanan iki sevgilinin ölümünü izlemiştim DC'de. Polis telefonları, ihbarları vb. Allah bulaştırmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 throne_eins_meister said: Kafayı yakana kadar loli izlemek doğal bir seçim değildir metamfetamin bunu değiştirir bu hangi animeymiş ki? hentai felan değil di mi? bi de oreo ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Velev said: Aket-Atum said: metamfetamin kullanacak kadar salak biri yoktur sanırım patide. ne demiş dr. alban; no hashash no amphetamine bir insan bukadar salak olamaz canım baln paticim bana salak demek için yeni hesap açmana gerek yok, öm at :) diye cevap atarım en fazla. ayrıca mesajımı tekrar tekrar okudum neden salak olduğumu çözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Warhero said: throne_eins_meister said: Kafayı yakana kadar loli izlemek doğal bir seçim değildir metamfetamin bunu değiştirir bu hangi animeymiş ki? hentai felan değil di mi? bi de oreo ne demek? kanokon du galba.Hentai deılde ecchiydi yanlıs hatırlamıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Oreo bizim eti negroya benzeyen püsküüüt =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar