Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gerçek, reklamlardan çok daha acı!

YLL

Öne çıkan mesajlar

bLackcha0s said:
NG de belgeseli vardı bunun felaket bi olay ya. Herifin teki üzerinde böcek gezindiğini sanıyor parçalıyordu kendini.

sanırım ben de seyretmiştim onun bir kısmını, a scanner darkly seyretmiş varsa orada çok güzel anlatıyordu o durumu heh.

bunların hepsi insanların sağlığı bol bulmasından ötürü. kalıtsal hastalıkları ortadan kaldırmak yerine enjekte edeceksin genlere, bak bakalım bunları zıkkımlanan kalıyor mu. kendi düşen ağlamaz diyorum sadece. acınmayı hakeden sonsuz insan var kendi seçimlerinin kurbanı olmayan. bunları alacak parası olup da beynini deleceğini bilmeyen insan yoktur muhtemelen.

eziyet çektirdikleri yakınlarına yazık işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bağımlıydım, sonra bir gün ne diye kullanıyorum bu zıkkımı dedim ve bıraktım. İşte iradenin gücü...

deme gibi bir şansımız yok sanırım. Ben sigaraya başlamaya bile tırsıyorum yahu. Oyunlara bile köpekler gibi bağımlı olduktan sonra götümü bile satarım herhalde meth için
Sosyal ağlarda paylaş

Geleceğin uyuşturucusu diyorlar bu zıkkım için, yapması çok kolay ve etkisi 8 saat kadar sürüyormuş normal uyuçturucuların bir kaç katı kadar ve fiyatıda çok ucuz. Eczaneden alacağınız bir kaç reçetesiz ilaç ile evde kuracağınız bir düzenek ile üretiliyormuş.
Sosyal ağlarda paylaş

1 kerek kullanmanız bağımlı olmanız için yeterli.
Kendi evinizde dahi üretebilirsiniz, beynin ödüllendirme mekanizmasını etkiliyor direk.

İş gücünün artması için işçiler ve fahişeler kullanır genelde.

Math kullanan iki sevgilinin ölümünü izlemiştim DC'de.
Polis telefonları, ihbarları vb.

Allah bulaştırmasın :)
Sosyal ağlarda paylaş

Velev said:
Aket-Atum said:
metamfetamin kullanacak kadar salak biri yoktur sanırım patide.

ne demiş dr. alban;

no hashash no amphetamine

bir insan bukadar salak olamaz

canım baln paticim

bana salak demek için yeni hesap açmana gerek yok, öm at :) diye cevap atarım en fazla.

ayrıca mesajımı tekrar tekrar okudum neden salak olduğumu çözemedim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...