YLL Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 yazilar herseyi anlatiyor!! milliyet.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 metamfetamin kullanacak kadar salak biri yoktur sanırım patide. ne demiş dr. alban; no hashash no amphetamine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Bilinçlendirmek için her türlü çaba gösterilmesine rağmen bağımlı sayısı her geçen gün çığ gibi artıyor kullanıcıların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Velev Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Aket-Atum said: metamfetamin kullanacak kadar salak biri yoktur sanırım patide. ne demiş dr. alban; no hashash no amphetamine bir insan bukadar salak olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Allah ıslah eylesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 meth ulkemize teget gecti bi kere hamdolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 bu ne ola ki? edik:oha ekşide okudum da anasının nikahıymış aboow allah korusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Narkolepsi hastalarına vermiyorlar mıydı bunu. Çok ciddi bir şey bu, uyuşturucu olarak (gerçi teknik olarak uyarıcı, uyuşturucu değil) kullanmak delilik. Daha önce burada bazı başka uyarıcı ya da uyuşturucu maddeleri savunmuş olabilirim ama benim gibi düşünen biri için bile delilik, esrar bunun yanında gül reçeli kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bah Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 bu dalga insanın temel ihtiyaçlardan zevkini bile götürüyodu benim bildiğim yemek yemekten , seksten vs zevk almıyolardı.kısa sürede yiyip bitiriyorlar kendilerini.bir de etkisi kokainin bilmem kaç katıydı ayrıca 16saat civarı süresi vardı sanırım adam kullanıyo sonra uyuyo heralde gün geçiyo direk :D beyni aldırmış olmak lazım bunu kullanmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 üff gece gece içim kalktı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 15 bucks for sex isn't normal derken, mesela "30-40 bucks" için "normal" gibi bi anlam çıkmıyo mu? breaking bad izlemek daha iyi bence şu reklamlardan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 kullananların resmen aazını yüzünü şey yapıyormuş :S Allah korusun tr ye girmesin şu zıkkım, bu kadar başıboş ve boşlukta genç warken abd den hızlı yayılma gösterebilir sankim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 NG de belgeseli vardı bunun felaket bi olay ya. Herifin teki üzerinde böcek gezindiğini sanıyor parçalıyordu kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Türkiye'de kullanılmıyor zaten. Ben duymadım hiç. Selden sonra para kazanmak için Myanmar satmaya başladı bunu, ondan birden bire popüler oldu böyle. Yoksa yüz yıldır ilaç diye kullanılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allezz Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 sir said: 15 bucks for sex isn't normal derken, mesela "30-40 bucks" için "normal" gibi bi anlam çıkmıyo mu? breaking bad izlemek daha iyi bence şu reklamlardan =) çıkmıyor, üst limit hakkında bir bilgi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 orda kısacası uyuşturucu almak için komik meblağlara vğcudunu satacak hale gelmek durumundan bahsediyorlar herhalde. uyuşturucu kullanmaya başladıktan sonra bırakamayan maldır gibi bir durum söz konusu değil malesef dolayısıyla en büyük mallık ilk kullanışta ve o tamamen insanların duygusal zayıflığı ve iradesizliğinde olur. bağımlılık durumu artık oldukça fiziksel bir hale geliyor orda insanın karakterinin kuvvetinin vs çok faydası olmayabiliyor kurtarmaya o kişiyi (fiziksel derken karakter ve otokontrol açısından çok oturaklı bir insanın su içmeden yaşaması mümkün değil yani karakterle alakalı olan şeyler var fizik kurallarıyla sınırlı şeyler var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 of bazı resimler harbi iç parçalayıcı=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bah Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 öyle ele ağaya düşcek kadar ucuz birşey değil diye biliyorum ben türkiyede varsa bile yayılmaz öyle. zenginler pek kullanıyomuş zaten gavurlarda da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Meth lab diye bir şey duymadın sanırım daha önce? "Ayağa düşecek kadar ucuz" olmasını geçtim, insanlar evlerinde herhangi bir süpermarketten alabilecekleri malzemelerle yapabiliyorlar meth'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bah Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 duymadım okadar derinden ilgilenmiyorum kendisiyle sorry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Spun filmini bulun seyredin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 bu arada kokain eroin falan bırakılabiliyor rehabilitasyonu var en azından. meth için öyle birşey söz konusu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Hayır, Meth bırakılabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Ardeth said: bağımlılık durumu artık oldukça fiziksel bir hale geliyor orda insanın karakterinin kuvvetinin vs çok faydası olmayabiliyor kurtarmaya o kişiyi (fiziksel derken karakter ve otokontrol açısından çok oturaklı bir insanın su içmeden yaşaması mümkün değil yani karakterle alakalı olan şeyler var fizik kurallarıyla sınırlı şeyler var) Aslında kişinin çevresi ile de alakalı.Bağların ne kadar sıkı ise hayata o an da o kadar aşabilme ihtimalin yükseliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Aket-Atum said: ne demiş dr. alban; no hashash no amphetamine o ingilizcesi.. turkilizcesinde kullanim serbest.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar