Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pavyonda bir gece

kermit

Öne çıkan mesajlar

bi arkadaş az önce dedi
eğlence anlayışı da değişiyo insandan insana diye.
benim gerizekalı bi amcamınoğlu var
yılda bir görüşürüz ki en iyisi budur benim için. onun içinde iyidir gerçi. hani fazla samimi olursak bi bokluk çıkar hesabı ajsdgasd. başımıza bela gelir çünki yılda 2 3 gün görüşsek bile.
dün akşam saat 7 8 gibi aradı beni gel illa oturalım dedi. ben anladım mevzuyu.
buluştuk 1 metre öteden alkol kokusu geliyo zaten burnuma.
şuraya buraya gidelim diyo. ben en iyisi dedim bi Pub mudur meyhanemidir nedir sakin bi yere gittik bunla. oturduk orda saat 11 12 ye kadar felandı heralde 5 6 bira içtik kalktık. ben bunu ayıltıyım evine göndereyim dedim. oturduk çorba felan. çıktık eve gidicez tanıdık taksici vardı aradık çağırdık onu geldi eve bırakıcaz ulan illa dedi seni pavyona götürcem. lan dedim yok gitmem inatlaştı felan. ii dedim ama fazla durmam. taksiciyede söyledim abi sende gel 2 3 bira içeriz geri döneriz dedim oda zaten fazla kalmazsak olur dedi. neyse gittik gecenin bi saati içeri girdik kırmızı bi mekan. kırmızı ışıklar felan. 20 30 masa var. 10 15 tanesi dolu erkekler tarafından ortada da 2 masa var 7 8 tane bayan var oturuyolar. mini etekler felan giymişler böyle makyajlar felan. oturduk felan geldiler servis felan biralar geldi vs. sonra bi bayan geldi tek tek elimizi sıkıp hoş geldiniz dedi. eyw dedik gitti kadın. anladım olayı biraz takp edince. kadına eğer biraz sıcak davran yavşa kadın yanına oturuyo. bizim amcaoğlu az yavşar gibi oldu sonra durduk kadın gitti tabi.
bakıyorum sağıma solula çok garip lan 55 yaşında adam resmen babam yaşında çıkmış kadınla dans ediyo oyun oynuyo. yanına çağırıyo felan. bi garip bi yer. tabi tanımam etmem adamı benide ilgilendirmez ama lan ordaki adamlara acıdım yaw. en genci bizdik yani. 35 40 yaşından aşağı adam yok zaten . eğleniyolar ama adamlar belli. kadın bi kere daha geldi benim amcamınoğlu yavşadı gibi tabi karşımda 2 kişi benim yanım boş karı geldi pat yanıma oturdu. ben tabi susuyom cins cins bakıyom karşımdaki hıyara. taksicide anladı tabi. "oda bana dedi sonra kadın geldi bi gören olsa beni öyle birinin kulağına gitse ayıp olur yaw " felan dedi. baktım kadın muhabbet etmeye çalışıyo felan elini omzuma atar gibi yaptı çektim elini "bacım burdan sana iş çıkmaz dedim hadi kalk başka yere git lütfen" dedim kibarca tabi dedi gitti başka masaya. sonra 2 bira içtiydik kalkın gidelim dedik. bi de getirdiği biranın biraya benzer bi yanı yok boşuna para bayıldık ajsdasd. dışarı çıkar çıkmaz amcamın oğluna iyi bi küfür savurdum felan yapcağın işide senide bi daha senle sıçmaya gitmem hesabı konuştum tmm felan dedi gittik evlerimize ama yani o pavyona bi gün gidin şöyle bi 15 dk oturun ne çeşit insanlar var görün lan. biraz acıdım biraz güldüm hallerine yani.
Sosyal ağlarda paylaş

eheh geçmiş olsun, valla adamı soyup soğana çevirirler oralarda (:

bizim bi tanıdık vardı, adamın düzenli aile yaşantısı var, gayet babacan bi insan falan, ama her hafta sadece bir kez pavyona giderdi. masasına yanaşan tüm kadınları geri çevirirdi. sonra da bi şampanya alır, garsonla beraber dışarıya çıkar, garsona "dök arabamın tekerleklerine şampanyayı" derdi. sebebini sorunca "nasolsa burda karı gelip otursa yanıma mecbur içki içircektim. karı içeceğine arabam içsin, o bana hizmet ediyo" derdi. bu da böyle bir anımdır.
Sosyal ağlarda paylaş

9 - 10 yaşındayken dedem ve bi kaç hovarda akraba götürmüştü beni pavyona. Ama 5 dk durup çıktım.

Akçay - Altınoluk tarafında kalanlar bilir bi zamanların meşhur çamlıbel pavyonu vardı şimdi ne oldu bilmiyorum kapanmıştır sanırım.

Garip bir ortam ama bir çok kişi mutlaka bir kere gidip görmüştür.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...