Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 herkes buyursun plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 ben zaten sabah 6'da yatıyorum hergün dfjhd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 abi turkic/mongol theme duchy e uymadı biraz ama ossun : ) rpwise baya iyi bişi bulmamız lazım uyum gösterebilmemiz için. forumlarını gezdim biraz, adamlar hardcore rp :) ben yaparım rp sorun diil de cons.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 3 yildir duchydeyim, yonetici kadrodan 3-4 kisi disinda rpyi sallayan yok. ordaki foruma yazdigin hikaye de yeterince aciklayici durum icin, bizi idare eder gecisi saglamis oldu. Oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 neblim aurosa tapıyonuz dimi diye engizisyon gelmiş topiğe de, o yüzden şeyettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 yaa zamanida Turkler muslumanlikla tanisip "oha supermis" demedi mi? dedi, ayni mantik, halen Tengri falan dicez, bizi rpsel olarak baglayan sey Tengri ama Auros'u da tanicaz falan filan. Bunlara tamam diyip girmistik zaten ve acikcasi oyunumuz uzerinde hic bir etkisi yok. Rp mp yapan yok, duke ve bir kac larper officer disinda sallayan yok :) Benim de sahsen oyun icinde yapacagim rp YARRRRRRR demekten oteye gecmeyecek gemiye binince sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 yok canım bana farketmez zaten. bence savaşırken cons donla gezsin şaman olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 ben REPE yapicam benim repemi bozanı keserim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 geme bey repemi bozuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Beleş tabard olacak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Guild uyeleri forumlara girip guild ici sohbet konusuna girip oyunda neyle ugrasacaklari konusunda bilgi verirlerse cok iyi olur. Iki tane baslik actim sticky, Crafterlar ve Askeriye icin. Lutfen size hitap eden thread'e giriniz ve oradan bildirin, oyun cikmadan az cok kim ne yapacak bilelim. Bu arada cift acct dusunenler simdilik ilk karekterleriyle oynayacagi yere basvursun, oyun iyi cikar da ikinci acctlari da alirsak oraya ayri kayit ettiririz ALT sifatiyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Arkadaslar, NDA nin 3-4 gune kalkacagi soylentileri var, basin mensuplarina beta acct verecekleri ve daha sonra da open betaya gecegine dair bazi seyler deniyor... betadakilerin de clientin daha stabil hale getirilmeye calistirildigini, her gun yeni build ciktigini soyluyorlar, simdiden kim ne dusunuyor az cok bilelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 eet open beta isterük bi bok bilmiyoruz oyun hakkında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 son duyumlar oyunun oldukca iyi oldugunu soyluyor ve bozuk seylerin her gun yavas yavas duzeldigini belirtiyorlar. pembe ruyalar gormemek lazim ama heycanlandim yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 ya ama oyun çıkmadan 3 hafta öncesine kadar bu kadar az şey bilmek gerdi beni biraz. yani ne bilim bi skill listesi, hangi skill in naaptığı filan olsun en azından. hepsini implement edemicez release de filan deseler bile ok benim için. ne bilim savaş kısmına bakmadım çok ama craftsmanler için baya az bilgi var mesela. nese sabredicez bi haftaya çıkar herhalde bilgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 bugun cikan bir beta leak! omgwtfpwn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 pics or didnt happen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 iletiyorum kendisine! sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 iyi bari bişiler çıkıyo şeyi merak ediyorum minocvari bir şehir varsa madenin içinde kaç tane ceset olacak, ve de client bu ceset sayısını kaldırabilecekmi vsvs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dellah Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 bende crafter olmak istiyorum ama benim anne babam orclar kesmesin nereye kaydolacam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 essahtan çıkıyor dfo sanırım ya. heycan oldu bende gelicem beni de alın aranıza : ) ama şöle bir durum var ki min3-4 max 12kişi ile gelebilirim? sıkıntı olmaz sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 olmaz. Crimson Horde a kayit olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Dellah said: bende crafter olmak istiyorum ama benim anne babam orclar kesmesin nereye kaydolacam? evt abi bende orcları kestigim icin hep orclar benden nefret edio :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Arkadaslar, Wessex'in alt clani olmaktan ciktik. Alliance lideri ile gorustum ve sayica fazla olacagimizi, bagimsiz bir clan olarak ilk adimi atmak istedigimizi ve bu yuzden de oyun baslayinca Hyperion altinda toplanacagiz, Wessex degil... ve oyundaki toprak duruma gore kendimize bir clan stone tutar tutmaz bagimsiz bir ulke olacagiz krallik icinde (kisaca alliance icinde bir guild) Bence bunu rahatca kaldirabiliriz, yurutebiliriz. Ve herkes te istedigi gibi oynayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Kankut iyi diyosun da, bunun "Undo"su var mıdır? 200 kişi oynayacağım der, 20 kişi başlar, geriye de dönemezsen kalırız öyle ondan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar