Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 bLackcha0s said: benim dedemin babası türkiye'den yugoslavya ya göçüyor.Dedem orda doğuyor.Babam tekirdağ da ben istanbul'da ben nereliyim? :( Bizde ayni, soyadin neydi? Bütün msjlari okumadim. Aslen nerelisin = soyun sopun nereye dayaniyo. Anlasilmicak bisi yok. Ille de ben büyük sehirliyim demek istiyosaniz, devaminda gelicek sorulara da hazirlikli olmalisiniz (baban nerde dogmus, deden nerde dogmus) gibi... Bazi insanlar artislik yapip tartismaya giriyo 'ama ben istanbulda dogdum bik bik' fln... Ne yani beni annem Cinde dogurmus olsa ben Cinli mi olucam? Secin iste anne yada baba tarafindan birini. Eziklemeyin kendinizi memleketinizi.
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 bu ülkede "memleket nere gardaş?" diyen birine istanbul demiceksin. aslende olsan demiceksin uydur bişey işte. mesela ben aslen ardahanlıyım kanka oluyorum nerdeyse taksiciyle. halbuki istanbullu olsam kapının kenarında duran melee weaponu yiyebilirim kafama.
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Tokyo de. Otogarda "AABİ NEREYEYDİ AABİ?" diyenlere diyorum bunu, kitleniyolar.
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Asteroth uyarmak gibi olmasin ama, espri desen degil, laf sokma desen degil. Adam icinden 'sus caktirma ilgi cekmeye calisiyo, gönlü olsun' dese yeridir yani ;)
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Marveloth said: Asteroth uyarmak gibi olmasin ama, espri desen degil, laf sokma desen degil. Adam icinden 'sus caktirma ilgi cekmeye calisiyo, gönlü olsun' dese yeridir yani ;) sdflksdjfşls
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Marveloth said: Asteroth uyarmak gibi olmasin ama, espri desen degil, laf sokma desen degil. Adam icinden 'sus caktirma ilgi cekmeye calisiyo, gönlü olsun' dese yeridir yani ;) "Aaa hakkaten mi?" derse de açıklama yaparsın, tam cümbüş olur işte, noolcak.
Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 faşizm içerikli bir soru. yasaklanmalı.
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 has be has nazi olduğunu bilmesek, führerin hemşehrisi olduğunu bilmesek yiyecez!
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 anne tarafıda selanik. göçmüş.
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Ferrero said: hayır bi dakka. italyanım ben. annen italyan annen.. mussolini di mi annen senin..
katliamci Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 yaralıyım off cok kotu oldu galiba bazen :(
Ancalagan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Dağların,soğukların,karların bağırından böğürüden gelmişez ^^
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 aslen mısırlıyım hiç otantik değil
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Bana zil kullanamayan bateristlerle gelmeyin.
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Phyxantar said: Iowa merkez iki kilo pattiz getir gelirken.
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Soliceim hersey soylenmis bi derliyim. Marstan geliyorum. Ailem yugoslavya, selanik, misir gocmeni. Baba tarafinin son erkek temsilcisiyim (hieyt, last mohikan). Kendim istanbulluyum. Sukru gibi askim didemin memleketi avustralyali hissediyorum(Melbourne, icinden). Oeh.
Öne çıkan mesajlar