Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Aket-Atum said: of 40 man abaza raid ahahahaha saat verin sora inv! ama nickler Kaptan Logar Captain logar Captayn Lokar gibi olsun hep :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 bnm nick ariff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Sırf bu event için game card aldım, accountu açıyorum. /ErsanKuneri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 edittir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 aquila said: su an partydeyiz, heroic yapiyoruz, selami var herkese. alnından bir anadolu delikanlısı gibi op ve dedi, korkma bacım, biz burdayken sizin kılınıza zarar veremezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forme Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 bana bile akşam gelip merhaba özge diyen oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 sdfdsfasdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 "selamı var herkese" nedir ya hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 ayıp lan paçozluk yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seph Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 TAMAM AĞA KIZMA AĞA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 konuya bak, raide adam gelmiyo bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 valla ya utandım patiden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 bence dua etsinde açıga çıkmasın esas karakter adı direk rename çeker gerçi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Bu kız zamanında da UO bağımlısıydım sürekli UO oynardım diye açıklama yapmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Dworgian said: bence dua etsinde açıga çıkmasın esas karakter adı direk rename çeker gerçi :D direk fri list degistiremeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 :X ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 oha evlenilcek kızmıs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 ehehe SSL lan server eğer o karakter onun ise ben kestimdi onu :D baktım guild ve nick kombinasyonuna bu ne amk deyip kestimdi.. o değildir büyük ihtimalle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 la şimdi ''haaa ben ceku'yum'' deyip milletin goldunu epicini alacaklar elinden. İyi fırsat çıktı ''ben kızım'' ayağına yatanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 soyleyin paticige uye olsun plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 eger oysa bende who yu bırakıp sıfırdan char kasarım:)harbıden oysa kızın guıldındekı charların satıs fıyatı 3 e katlar:P özge ile beraber raid yapma şansı,geceleri sıkılmayın ventten muhabbet edin:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Aa bizim özge ::o, çok iyi dps yapıyor ha şaka maka! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Vay canına ne yaygara kopardınız ya alt tarafı wow oynuyor ne var bunda onlarda insan ünlü/popüler kişileri kafanızda büyütmeyin bu kadar. Benim bildiğim 2 ünlü bayan haber spikeri var wow oynayan 1 tane çok popüler olmayan bir manken ve yurt dışında futbol oynayan milli bir futbolcu. Herkes gibi onlarda oynayabilir anormal birşey değil ki :) Epic mountun olayım üzerime bin anam demediğiniz kalmış peh ^^ (üstte bir tane tankın olayım vardı he he bak o da yaratıcı bir söylem) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 holy değilmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 2 gün önce mesaj atmıştım biliyorsunuz. O günden bu yana epey sıkıştırdım kendisini, bugün bebekte buluştuk sohbet ettik, artık çıkıyoruz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar