aquila Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 o yaptigi resimlerle 40k almasi bile mucizeymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Viktor said: yahu kan bagi yokki neresi haber bunun? adam universite masraflarini bile vermek zorunda bile degil sen milyarder olsan oglunun eski karisinin cocuguna para yedirirmiydin? bunu yazmaya girmiştim.. oğlunun eski eşinin, oğlundan olmayan kızına ne gibi bir bakma zorunluluğu olabilir? kaldı ki üniversite masraflarını karşılayarak bi jest yapmış. "kızım sen bi kere aileye girdin al sana 192 milyon $" diyecek tipte bi adam olsa zaten dünyanın en zengin adamı olmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 oha lan gaddar olmayin bukadar, ben olsam cenesini kapattirir verirdim 1 milyon dolar eline,yolun acik olsun derdim.Dunyanin en zengin adami bahsi konusu gecenisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 bir dedem bile yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Ne fark eder zaten dedesi öldüğünde oda pay alacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 aquila said: 40k gayet ortalama bir maas yeni ise giren icin. yok sonucta iyi bi rakam degil yani, onu demek istmistim az derken.. 40k ile hayat surdurulmez surekli bi sekilde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 aquila said: o yaptigi resimlerle 40k almasi bile mucizeymis. nerde gördün resimleri bize de link ayrıca warren buffet'ın sözüne +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 dede kasmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 en temizini yapmış dede. torun çalışmıyorsa zaten o parayı hak etmiyordur. eğer çalışıyorsa zaten geçim sıkıntısı pek olmaması lazım ki adam üniversite masraflarını da karşılamış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Sly-One said: dede kasmasın ashflkjashflkjdskads i lol'd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 nedanko said: aquila said: 40k gayet ortalama bir maas yeni ise giren icin. yok sonucta iyi bi rakam degil yani, onu demek istmistim az derken.. 40k ile hayat surdurulmez surekli bi sekilde.. Abi 40k / 12 3.35k aylık gibi birşeye geliyor. Amerika'da bile o paraya söylenen rezalette yaşanmaz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Dünyadaki herkesi sıraya soksa adam başı 9 dolar verebiliyor bu adam,ohaness:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 hmmm torun fena değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 burda da resimleri var. http://www.nicolebuffett.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 haberin altında var mı torunun seksi resimleri için tıklayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Dregoth said: nedanko said: aquila said: 40k gayet ortalama bir maas yeni ise giren icin. yok sonucta iyi bi rakam degil yani, onu demek istmistim az derken.. 40k ile hayat surdurulmez surekli bi sekilde.. Abi 40k / 12 3.35k aylık gibi birşeye geliyor. Amerika'da bile o paraya söylenen rezalette yaşanmaz yani. tamamda amerikada gelirler genelde vergi dahil soylenir, maaslar vertgi dahil soylenir hep. yani biri yillik 100 bin kazaniyorum diyosa 30 k falan vergisini cikaricaksin. (oranlari bilmiyorum tam tabii) ayrica ressam bu kisi, giderleride var, aylik 2 k anca kaliyodur.. (40 bin icin 6500 mus vergi, 2.5 k kaliyodur o zaman yine kotu :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 kız sadece halısının parasını istiyordur bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 biraz yalakalık yapaymış ya.canım dedem en sevdiğim dedem.yahu 58 milyar dolar diyo.ne kadar koparsan kardır.ama salaklık etmiş kız.bu devirde öyle kahramanlara yer yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Ben olsam direk ne yapar eder o paraya konardım. Vicdanım da baya bi rahat olurdu yani gayet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 yılda 40.000$ kazanıyor ala kulübede yaşıyor? hm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 amerikan klubesi o bikere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 kendisini turkiyeye davet ediyorum resmini gordukten sonra I kiss you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Voys said: yılda 40.000$ kazanıyor ala kulübede yaşıyor? hm. O parayi pizzacida calisarak da kazanirsin. Ordaki gelir/gider TR'dekiyle ayni degil. Kiz muhtemelen hayatindan memnundur zaten. 28 yasina kadar yedigin onunde yemedigin arkanda bir hayat surersen, muhtemelen paranin getirebilecegi herhangi bir seye matah etmezsin. Bunun yanisira kizin hippi olma ihtimali de cok yuksek. Bence haber olacak bir konu bile degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar