Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dedesinin 58 milyar doları var ama...Kulubede yasıyor

logcupasa

Öne çıkan mesajlar

Viktor said:
yahu kan bagi yokki neresi haber bunun?

adam universite masraflarini bile vermek zorunda bile degil

sen milyarder olsan oglunun eski karisinin cocuguna para yedirirmiydin?

bunu yazmaya girmiştim.. oğlunun eski eşinin, oğlundan olmayan kızına ne gibi bir bakma zorunluluğu olabilir? kaldı ki üniversite masraflarını karşılayarak bi jest yapmış. "kızım sen bi kere aileye girdin al sana 192 milyon $" diyecek tipte bi adam olsa zaten dünyanın en zengin adamı olmazdı.
Sosyal ağlarda paylaş

Dregoth said:
nedanko said:
aquila said:
40k gayet ortalama bir maas yeni ise giren icin.

yok sonucta iyi bi rakam degil yani, onu demek istmistim az derken.. 40k ile hayat surdurulmez surekli bi sekilde..

Abi 40k / 12 3.35k aylık gibi birşeye geliyor. Amerika'da bile o paraya söylenen rezalette yaşanmaz yani.

tamamda amerikada gelirler genelde vergi dahil soylenir, maaslar vertgi dahil soylenir hep. yani biri yillik 100 bin kazaniyorum diyosa 30 k falan vergisini cikaricaksin. (oranlari bilmiyorum tam tabii)

ayrica ressam bu kisi, giderleride var, aylik 2 k anca kaliyodur..

(40 bin icin 6500 mus vergi, 2.5 k kaliyodur o zaman yine kotu :))
Sosyal ağlarda paylaş

Voys said:
yılda 40.000$ kazanıyor ala kulübede yaşıyor? hm.

O parayi pizzacida calisarak da kazanirsin. Ordaki gelir/gider TR'dekiyle ayni degil.

Kiz muhtemelen hayatindan memnundur zaten. 28 yasina kadar yedigin onunde yemedigin arkanda bir hayat surersen, muhtemelen paranin getirebilecegi herhangi bir seye matah etmezsin. Bunun yanisira kizin hippi olma ihtimali de cok yuksek. Bence haber olacak bir konu bile degil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...