Bone Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Orgrimmar'a saldırı yapılmış sanırım bir ara. Questlerde hep sözü ediliyor. Ama ben hiç rastlamadım, göremedim böyle bir olay. BC'nin son günü (beta'nın son günü gibi) felan mı oldu böyle birşey? Periyodik bir event değildir herhalde, bir seferlik bir olay felan herhalde? Nedir bu olay? Bir de videosu felan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Orgrimmar'a değil de Azertoh'a scourge saldırısı oldu exp gelmeden once, ondan bahsediyosun herelde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 exp gelmeden 1-2 gun once stormwind ve orgrimmara frost wyrm lar saldirdi abomiantionlar basti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 o scourgeların allah belasını versin, verdi de defoldular...esir ettiler bankaya gidersin herkes ölü bekliyordun falan namıssızlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 quest olacaktı sanırsam hatta herkes görsün diye, ama şikayet vs üstüne kaldırdılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 zombi olayi guzeldi aslinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Degildi Sukru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 oyleydi, ama insanlar QQ yapti, 2 rekat raidsiz pvpsiz duramadilar. farkli bisey gelince hemen /cry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 edit. direk konusunu açayım yeni daha mantıklı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 aquila said: oyleydi, ama insanlar QQ yapti, 2 rekat raidsiz pvpsiz duramadilar. farkli bisey gelince hemen /cry. Level kasarken quest verecegin npc nin kesilmis olmasi veya tam o sirada ustune 20 tane zombie nin gelmesi pek guzel anilar degildi benim icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 dunyanın civisi cıkmıs herkez zombie sen quest derdindesin grind derdindesin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 quest niye veriyosun, zombi olup quest giver kesmen lazimdi. bankalari kesmistim ben, bankada pusup login olanlari yiyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Wrathgate Quest serisinden bahsedio sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Bundan bahsediyor sanırım: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 abi bu ne ben bunu kacırmısım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Gangren said: Wrathgate Quest serisinden bahsedio sanırım Wrathgate'le orgrimarla alakalı bir şey yok ki, Varimathras hıyarlık ediyo, UC düşüyo orayı geri alıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 O Battle for Undercity. Sende yanlış biliyosun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Rewendor said: Gangren said: Wrathgate Quest serisinden bahsedio sanırım Wrathgate'le orgrimarla alakalı bir şey yok ki, Varimathras hıyarlık ediyo, UC düşüyo orayı geri alıyosun Wrathgate süresince Orgrimmar Martial Law ilan ediliyor, alakası var aslında ama, neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Şikayet vs üzerine kalkmadı, phase phase olan bişeydi son phase inde senaryo gereği thrall'la Garosh kapışırlarken scourge saldırısı oluyordu, onlarda fightı yarıda kesip scourgeleri öldürüyolardı. Hikayeyi bağlamak için yapılmış bir eventti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 pekaziz said: Bundan bahsediyor sanırım: oha video çok ilginçmiş. keşke o zamanı kaçırmasam ve izleyebilseymişim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar