Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 orjinal alin yazacam. soz. sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 ben aldım lan azmo,bana yazsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 ben de oyunu beceremiyorum diye almıyorum. fener ile kayseriden 3 atakta 3 yiyince ne manası var oynamanın : ) adam gibi bir guide olsa, bak kardeşim determination şu işe yarar, x y statları iyi k l statları kötü adamın personal settinglerini şöyle ayarla şeklinde, oynıcam. ama 35000 tane stat var oyunda hiçbirinin ne işe yaradığını söylemiyor manual. matematikle min max yaptım her oyunda, bunda böyle junglede takılıyomuşum gibime geliyo hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Azmo'nun gerçekten muhteşem ve yaratıcı projeleri oluyo. Her birinin başlangıcını hayranlıkla takip ediyoruz, elbet günün birinde bir tanesinin bittiğini de görecez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Jadelith said: fener ile kayseriden 3 atakta 3 yiyince ne manası var oynamanın : ) oyunun ne kadar gerçekçi olduğuna bir işaret , gidip de aragonese laf sölemeyin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Ben opposing instructions bölümündeki komutların tam olarak ne işe yaradığını bilmiyorum. strength'i düşük olanlar üzerinde show onto weaker foot, kanatlara close down falan diyorum ama esas nasıl olmalı çok bir fikrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Devamı geçikti yaf taktik isteriz GRRRR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 bide bazen asistan menejer şöle bişey diyo: "it would be effective to go hard and fair on david villa" bunu gördügüm an, bittigim andır, ne yapacagımı bilmiyorum, herşeyi denedim o yazıyı yokedemiyorum, tight marking denedim, tacklingi hard yapmayı denedim yok olmuyor. azmooooooo bana 4 kişi bul hemen alacam orjinal (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Abi o yazı yok olmayacak ki adamın önerisi. Hah tamam sert girmeye ayarladın babs artık bunu sileyim demiyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 yokolmaz olurmu, mesela daha direkt passla oynarsak daha iyi olur diyo, direkt pasa ayarlıyosun o öneri yokoluyo, ama bu bi türlü kaybolmuyo hep orda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 juande ramos olsaymış asistanın anlardım , şöle bi öneri getirirdi : - hocam , david villadan kurtulmanın tek yolu onu sakatlamak , ya da direk satın alalım başka türlü kurtulamayız bize gol atmasından (bkz. real madrid - barcelona maçı , ilk 10 dakikada messiye vurulan 7 tekme.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Quel-Thul said: yokolmaz olurmu, mesela daha direkt passla oynarsak daha iyi olur diyo, direkt pasa ayarlıyosun o öneri yokoluyo, ama bu bi türlü kaybolmuyo hep orda :) Abi maç başlamadan öncekiler kaybolmuyo hi,ç bildiğim akdarıyla, orda da zaten kısa pas yapın demiyo. Maç içindekilerden bahsediyorsan bilemem. Ama senin dediğin yazının çözümü tacklingi hard ayarlamak. Show onto weaker foot dediğinde de kaybolmuyo ki yani sonradan onun için yazılan uyarı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 umut verip terkettin bizi azmo. :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Bir azmo projesi :D Jetpa gibisin azmo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar