Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 link nobel ödülü bekliyorlarmış. Umarım gerçek olur (sanmasam da) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 elektriğe %90 zam gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 haberin formatından dolayı çok güvenemedim bekleyip görelim bakalım. eskiden ben de heveslenirdim böyle haberlere ama kaç tane arkası gelmeyen kansere çare bulan türk doktoru gördüm bir de öyle bir gerçek var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Ardeth said: haberin formatından dolayı çok güvenemedim bekleyip görelim bakalım. eskiden ben de heveslenirdim böyle haberlere ama kaç tane arkası gelmeyen kansere çare bulan türk doktoru gördüm bir de öyle bir gerçek var Ben soğuk füzyonu çalıştıran adamla tanıştım. adam sordum, -Neden yalan söyledin? -Ne yalanı gerçek haber, inanmıyorsan bunu oku dedi ve gazeteyi gösterdi bana. DUMUR DUMUR DUMUR adam gazete haberini kanıtı sayıyor. Kısaca manyak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Ardeth said: haberin formatından dolayı çok güvenemedim bekleyip görelim bakalım. eskiden ben de heveslenirdim böyle haberlere ama kaç tane arkası gelmeyen kansere çare bulan türk doktoru gördüm bir de öyle bir gerçek var o kansere çare bulanların elllerinden alıyo ilaç firmaları çareleri, sonra patentlerini alıp rafa kaldırıyo tarzı komplo teorileri çok valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 şurda baya bi info var, lakin bugünkü bi sürü haber sitesinde olmasına karşın haberin, adı geçen şirketin bi web sitesi yok gibi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 adamlar arastirip gelistiriyo arkadasim, web sitesi icin harcicak zamanlari yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 elesso said: Ardeth said: haberin formatından dolayı çok güvenemedim bekleyip görelim bakalım. eskiden ben de heveslenirdim böyle haberlere ama kaç tane arkası gelmeyen kansere çare bulan türk doktoru gördüm bir de öyle bir gerçek var o kansere çare bulanların elllerinden alıyo ilaç firmaları çareleri, sonra patentlerini alıp rafa kaldırıyo tarzı komplo teorileri çok valla. Bu "kanser tedavisi sektörü" çok pis bir sektör gerçekten de ama kimsenin tarihe geçme şansını para için değişeceğini düşünmüyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 hibrit forum şeysi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 türklerden normal icat çıkmaz zatenç hep ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 adı geçen şahıs denizlideki kendisine ait ufo müzesinin uzaylılar tarafından ziyaret edilip, müze defterine teşekkür yazısı bırakıldığını iddaa eden kişiyle aynı kişi olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 hakkaten iddialar biraz fazla uçuk, "kullansınlar görelim" demek dışında yapacak birşey yok bu kadar bilgiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 paravandır bu kesin bi taşla iki ku vurucaklar hem millete ampul satıcaklar hemde elektriğe zamı dayıycaklar oh mis . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nefermu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 arge ye 1.5milyon dolar yatıran bir şirketin nasıl web sitesi olmaz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Adamlar en azından fizik kanunlarını delmemişler, bu kadarı da iyi bir gelişme tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 web sitesi http://www.funika.com.tr/p/Default.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 said: çıkan fazla ısı termodinamik yasalarına aykırı olmayıp neyse bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 adamınbiri said: elektriğe %90 zam gelir %900 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 harbi hehe türkiyede vatandaş açısından bir gelişme olmaz bakanların cebi dolar en fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 1.5 milyon dolara bunlar oluyorsa gercekten bir turk dunyaya bedel demektir :D siemens general electric gibi sirketler her sene milyarlarca euro&dolar harcıyıp bu adamların bulduklarının 10 da 1 i kadar sansasyonel seyler bulamıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 yine biri daha cıkmıştı böyle ortaya. Eski general'mi albaymı neydi basın açıklaması yaptı dünyayı sarsıcak enerji tasarufu sağlıycak bir icat keşfettik diye patentini alır almaz acıklıycaz dediler. Hatta silahlı kuvvetler bile gitti basın acıklamasına lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logcupasa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Masticore said: yine biri daha cıkmıştı böyle ortaya. Eski general'mi albaymı neydi basın açıklaması yaptı dünyayı sarsıcak enerji tasarufu sağlıycak bir icat keşfettik diye patentini alır almaz acıklıycaz dediler. Hatta silahlı kuvvetler bile gitti basın acıklamasına lol ben bu tur cok yazı okudum ama hıcbırının gerceklestıgını gormedım yaw:D hep enerjı tasarrufu dıye yılda en az 2 ıcat bulundu denıyo ama hepsı faso fıso:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 kekolar sürekli bişeyler icat ediyorlarda ben hala türkiyeyi değiştiren birşey göremedim su ana kadar.. sözde TÜRKLER YAPTI!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 hehe o kadar çok şey var ki etnik kökeninin türk olduğu insanların. Sadece okuduğunuz akademik kurumun öğretim görevlilerinin yaptıkları işlere bakın yeter. Ağzı açık kalıyor insanın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 ya çok komplo teorileri war evet, ama ben bunların çoğuna inanıyorum.. öyle bir dünyada yaşıyoruz ki, ne pis işler dönüyor.. dünya çapında belli başlı şeyler üzerine tekelleşmiş okadar büyük çaplı firmalar warki, bu ve benzeri buluşlar adamların bütün işini aksatabilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar