Ancalagan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 bu iş iki taraflı olur.Ellerindeki hançerleri bıraksınlar onlarda bizde. büyük bir toplanı meclis. bilemiyorum günayafrika cumhuriyetindeki gibi belkide.Herkezi toplasınlar Pozitif bir otam oluşturulur.... ama böyle olmaz. Böyle bir özüre ... ne kadar istesemde hayır. dilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 hobaa gülün anneside ermeniymiş belli oldu renki bu adamın ulan ne ülke olduk biz bee nası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 tamam cumhurbaşkanına bende ısınmam ama genede bu kadarı iftira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Soner Yalçın ın siz kimi kandırıyorsunuz diye bi kitabı vardı o kitapta da yahudi olduğu yazıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 throine ben hiç kibar olamıcam kusura bakma. git kendini ermenistanda soykırım anıtına zincirle falan. gelme tekrarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 throine said: bu sözü söylersen yarın bir gün birileri bu zulmün aynısını sana layık gördüğünde kendi hakkını arayamazsın. Sen daha "hak"ın "Güçlü"ye ait olduğu realitesini kavrayamamışsın. Anlatsana derdini İngilize , Fransıza , Rusa ? Kim ne ödemiş güçlü olup da .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Özür dilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 hakkıdır hakka tapan milletimin istiklal. kkthxbye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 throine said: kundaktaki ermeni bebek Çarlık Rusya'sı ile işbirliği yapmış 500 bin Türk katletmiş? Bir gece kapınıza askerler dayanıyor çoluk çocuk yaşlı demeden yollara düşüyorsunuz. Bunun adına da vatan savunması diyorsunuz? İ. Melih'ten çok bahsetmişken; böyle vatan savunmasının içine tükürürüm. o askerler durup dururken dayanmıyor kapıya, dayanacak olsalar geride yüzlerde yıl varmış tam savaş zamanı mı dayanacaklardı? "aga zaten savaş var dur aradan çıkartak" mı dediler sence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 throine said: kundaktaki ermeni bebek Çarlık Rusya'sı ile işbirliği yapmış 500 bin Türk katletmiş? Bir gece kapınıza askerler dayanıyor çoluk çocuk yaşlı demeden yollara düşüyorsunuz. Bunun adına da vatan savunması diyorsunuz? İ. Melih'ten çok bahsetmişken; böyle vatan savunmasının içine tükürürüm. Asıl ben senin sıfatına tükürürüm velet. Ulan ermenistan dediğin ülkede 3 milyon ermeni var. Adamalar açlıktan ot, bok yiyorlar. Toplam ekonomileri kıl, tüy, yün 8 milyar dolar. Sadece Amerikada ki ermeni diasporasının kontrol ettiği rakam resmi olarak 238 milyar, gayrıresmi 500 milyar dolar. Yani aşşağı yukarı 25 tane ermenistan devleti bütçesi. Ama nedense bu amerikadaki 3-5 ermeni vatansever ! bir ayda harcadıkları sigara parasını bile aç ermenistan vatandaşlarına vermeyi akıl edemiyor. Onun yerine milyarlarca doları Amerikan senatörlerine hediye olarak verip "Türkiye soykırım yaptı, onu kesti bunu kesti" tasarılarını senatodan geçirmeyi tyercih ediyorlar. Çünkü biliyorlarki ermenistandaki insanların karnı doyarsa kimsenin umurunda olmayacak Ağrı dağının adının ararat olup olmaması. Çünkü biliyorlarki ermenistandaki insanların karnı doyarsa bu 3-5 şerefsizin kesesi boşalacak. Bak satılmış veletyan, Sen önce git ermenistan denen ülkenin milli marşını oku. Üstüne git anayasalarını oku. Ondan sonra gelip benim ecdadıma barbar, soykırımcı de. 80 sene önce gitmeden 16 sene önce ermeni askerlerinin Hocalıda yaptıklarını oku. Yada satılmışyan efendi sen yorulma ben yazayım buraya. " Ermeni gazeteci Daud Kheyriyan, For the Sake of Cross (Haçın Hatırı İçin) isimli kitabında şu satırları aktarmaktadır, “ ...Gaflan denen ve ölülerin yakılmasıyla görevli Ermeni grup, Hocalı'nın 1 kilometre batısında bir yere 2 Mart günü 100 Azeri ölüsünü getirip yığdı. Son kamyonda 10 yaşında bir kız çocuğu gördüm. Başından ve elinden yaralıydı. Yüzü morarmıştı. Soğuğa, açlığa ve yaralarına rağmen hálá yaşıyordu. Çok az nefes alabiliyordu. Gözlerini ölüm korkusu sarmıştı. O sırada Tigranyan isimli bir asker onu tuttuğu gibi öteki cesetlerin üstüne fırlattı. Sonra tüm cesetleri yaktılar. Bana sanki yanmakta olan ölü bedenler arasından bir çığlık işittim gibi geldi. Yapabileceğim bir şey yoktu. Ben Şuşa’ya döndüm. Onlar Haç’ın hatırı için savaşa devam ettiler. "...Son olarak ifade etmek isterim ki; Türk-Ermeni İhtilafının çözümü için Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı tarafından Ermenistan Cumhuriyeti yetkililerine bir mektup gönderilmiştir. Bu mektupta, 1915 olaylarının araştırılması için iki tarafın tarihçilerinden bir ortak komisyonun oluşturulması ve ortaya çıkacak sonucun taraflarca kabul edilmesi önerilmiştir. Bu çok önemli bir adımdır. Fakat ne yazık ki, Ermenistan tarafı şu ana kadar “olumlu” yanıt vermemiştir. Taraflar, savaş yıllarıyla ilgili bütün arşivlerini birbirlerine açmalıdır. Ermeni Taşnak Komitesi Arşivi, ABD’dedir ve Türk akademisyenlerine kapalıdır. Ermeni Patrikhanesi Arşivi, İsrail’dedir, aynı şekilde o da Türk akademisyenlere kapalıdır. Arşiv kayıtları, bu tür ihtilafların çözümünde vazgeçilemez önem taşımaktadır. Türk tarafı, kendi arşivlerindeki belgelerin tıpkıbasımlarını yayınlamak suretiyle de bu kararlı tutumunu ısrarla sürdürmektedir. Başbakanlık Arşivlerinde Ermeni sorunuyla ilgili yaklaşık 1 milyon belge vardır. Bu olaylarla ilgili orijinal belgelerin tıpkıbasımlarının yayınlanması halen büyük bir hızla sürdürülmektedir. Aynı şekilde, Türk Genelkurmay Başkanlığı'nın talimatı ile Askeri Tarih ve Stratejik Etüd Başkanlığı tarafından askeri arşivde bulunan toplam 1047 Belge 8 cilt olarak yayına hazırlanmıştır. Bu ciltlerde, dönemin Osmanlı Ordularına ait gizli yazışmalar ve Birinci Dünya Savaşı yıllarında Ermeni Komitelerinin askeri faaliyetlerine hakkında bütün kayıtların tıpkıbasımları ve İngilizce tercümeleri uluslararası kamuoyunun, yerli ve yabancı bütün araştırmacıların bilgisine sunulmuştur." Prof.Dr. Hikmet Özdemir Hala bir yerlere tüküreceksen git aynaya tükür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 +rep (tu) ayrıca veletyan ismide süper ahahhahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 throine said: kundaktaki ermeni bebek Çarlık Rusya'sı ile işbirliği yapmış 500 bin Türk katletmiş? Bir gece kapınıza askerler dayanıyor çoluk çocuk yaşlı demeden yollara düşüyorsunuz. Bunun adına da vatan savunması diyorsunuz? İ. Melih'ten çok bahsetmişken; böyle vatan savunmasının içine tükürürüm. yok öle olmadı zati. onlar köylerinde teletubbie izleyip "haydi sıkı sıkı sarılılım!" diyorlardı zaten. şirinlerin müziği ile -lay lay la laylaylay laaa la lay lay lay- böğürtlen topladıktan sonra evde menemen yaparlarken girmişiz biz bu sefgi pıtırcıklaarına.. 4gün önce de benzer bişi yazmış idim dasaaa said: abi özellikle taşnaklar ve hınçaklar bi garip adamlar. "biz köyümüzde teletubbileri izliyor idik! geldiler bize durrup durrurrrkene saldırdılar! Hatta soykırım yaptılar! yaaa.. ufff oldu!" tadında gezinmeleri gözlerimi yaşartıyor. soykırımın anlamını bu kadar genişletmiş olmaları da bayağı bi komiğime gidiyor. soykırım dedikleri soykırımdan çok herşeye benziyor. ya afedersiniz, tr dışında ve tarafsızca bakarsanız poponuzla güleceğiniz olaylar bunlar. diaspora böle tam saha bastırmasa PFFFTT der geçer zaten herkes. Her neyse Azerbaycan halkına yaptıklarından dolayı özür bekliyorum. Yok hayır Ermeni temsilciler evde özür dilemeden de kabul etmem hani. ha bi de milletin kafasını şişirdikleri için tv'den yapılacak bir yayınla tüm dünya halkından özür dilerlerse uygun olacak. "ulan keşke hakkikaten soykırım yapsaymışız ya!" dedirtmeleri büyük bir başarı yalnız. gerçi olayı Zörtletenlerin amerika'da, avrupa'da testislerini yaya yaya "ama bizi kestiler. uff oldu!" dediklerini düşünürsek çok amacına ulaşan bir eylem olmazmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 akşam gazetesinden said: “Ermenilerden özür diliyorum” kampanyasında büyük hata. Listede yer alan bir isim şaşkına çevirdi. Mesleği büyükelçi olarak kaydedilen İsmail Erez, 1975’te Ermeni teröristler tarafından öldürülen şehidimizdi oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 throine'e kapak olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 pontus soykirimi icinde ozur dileyin lan yunanlilar onuda bastiriyor simdi allahtan cinlilerle komsu degilizde cin seddinin faturasini sayayip odiyceksiniz demiyorlar bizim aydinlar cinlilerdende ozur dilesin bosu bosuna dogal kaynak israfi yaptirmisiz zamaninda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 olm adamların aklına fikir getirmesene şimdi! oradan buraya kadar kaç bin km yol gelmişiz. oradaki köyler de "bizi kestiler! bizi kestiler!" diye peşimizden gelir, para ve toprak ister falan. belli mi olur? hani türk filmlerinde piyangodan büyük ikramiye vuran adamın tanımadığı bi sürü akbaba akrabası çıkar ya, yolmak için gelirler sadece. ahanda onun gibi bi durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 throine said: kundaktaki ermeni bebek Çarlık Rusya'sı ile işbirliği yapmış 500 bin Türk katletmiş? Bir gece kapınıza askerler dayanıyor çoluk çocuk yaşlı demeden yollara düşüyorsunuz. Bunun adına da vatan savunması diyorsunuz? İ. Melih'ten çok bahsetmişken; böyle vatan savunmasının içine tükürürüm. Batıda Avrupalı Devletlerle savaş halindeyken arkanda göz göre göre seni gankleyecek bir topluluk bırakamazsın. Savaş ortamı sonuçta, göç ettirmeye uğraşmadan alayını mı kesseydik? Doğunun zor şartları, savaş ortamı ve giderayak Ermenilerin Türkleri kışkırtmak için yaptıkları eylemler sonrası kuşkusuz göç sırasında halk tarafından linç edilme girişimi olmuş olabilir. Açlık, soğuk gibi nedenlerden kayıplar olmuş olabilir. Sayısını bilmiyorum, önemli de değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Bu suçun bir ortağı da Almanya'dır. Hem I. Dünya Savaşı'nda müttefik hem de ordunun başında Alman subaylar var ve bu olay Almanların haberi olmadan yapılamazdı. Türk faşistler de, Ermeni faşistler de hepiniz benim için aynısınız. Gidip Ermeni faşistlerden özür dileyeceğimizi sanmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Llama said: hobaa gülün anneside ermeniymiş belli oldu renki bu adamın ulan ne ülke olduk biz bee nası Gül'ün annesi hitlermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Ne almanya imiş arkadaş ya," Almanya yenilince biz de yenilmiş sayıldık", "adamlar savaşa girdi bizim imparatorluk çöktü"... Biraz da kendimize bakalım, Osmanlı o dönemde soykırım yapacak güçte ve ekonomide olsa öncelikle Rumlardan ve Levantenlerden başlardı zira buna hiçbir işgal güçü karşı koyamazdı...Soykırımın sistematik yapıda oluşu ve listelendirme sistematiği, mahalli örgütlenme şartı, esirlerin toplanması ve taşınması gibi sorunları çözecek zekada ve ideolojide herhangi bir devlet görevlisi yoktu. Osmanlı arşivlerinde o tarihlerde herhangi bir nüfüs sayımına veya olası bir fişleme yapısına dayalı bir kanıt yokken, sadece resimler ve tanıklara dayalı bir tarih anlayışından söz etmek hatalı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ardelen Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 navyamphs said: Çünkü biliyorlarki ermenistandaki insanların karnı doyarsa kimsenin umurunda olmayacak Ağrı dağının adının ararat olup olmaması. Çünkü biliyorlarki ermenistandaki insanların karnı doyarsa bu 3-5 şerefsizin kesesi boşalacak. burada diasporanın ermenistan halkını sömürdüğüne dair bişey göremedim. hani ermeni terör örgütü olsa onlara silah satıyor dicem, o da yok. ermenistan halkının karnı doysa cebi dolsa neden bu adamlar parasız kalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 kendi topraklarini koruycak gucu olmiyan osmanlinin sistematik soykirima kalkmasida komik zaten sarikamis icin ozur dileyelim asil aa pardon olen turk olunca sorun yok ama enverin bokunu ustlenirler hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
münazara Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 bu arada başlık browser tabanlı oyun başlığı gibi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 soykiriyoruz.kingsbilmemne.com/c@k1R_89.php tiklayin ordumu guclendirin plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 ülkemin bir çok faşist hareketi olmuş olabilir ama hiçbir zaman soykırım yapıcak kadar canileşmemiştir. hatta sırf türk halkı olan olaylardan dolayı ermenilere tepkisel olarak saldırılmasın diye yaptırılan göçe soy kırım demeye dili varan hain milletin insanlarından özür falan da dilenmez. 3-5 tane adamın sırf prof. sıfatları var bu tarz birşey yaptılar diye de kimse bize özür diletemez. Saçma sapan konuşan herşeyden şimdiye kadar nefret etmiş aykırıyım ben tarih okumam bilmemne yapmam ben özgürüm sosyalist olarak bakarım konulara diye dolaşan özenti insanlara da pabuç bırakılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar