münazara Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 müthiş bir şekilde boğazım ağrıyor bademciklerim şişti herhalde. yutkunamıyorum sürekli sıcak bişeyler içiyorum 2 gündür geçmedi. Derde deva ilaç veyahut içecek falan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 strepsils al portakallısını öneririm. bende iki üç gündür bogaz agrısı cekiyorum bugün alabildim yumuşattı hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
münazara Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 limonlusunu kullanıyorumda 2gündür pek fayda etmiyor sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Doktora git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Boğaz ağrısı önemli,hemmen doktora. Nezle,grip olsan tmm,ama boğaz ağrısı dedin mi tedavi gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 tantum verde spray sık günde iki kere. daimi ılık şeyler iç. doğuk ya da sıcak hiç içme. boğaz pastili al. paran yoksa strepsils midir nedir alma. onlar biraz daha pahalı diğerlerine göre. ama iyidir tabii. galiba en ucuzu otacı. emin değilim. ateş, ağrı varsa deflu diye bi ilaç var. 1ytl falan olması lazım. büyük ihtimalle farenjitsindir. ha doktor imkanı varsa doktor en doğrusu tabii. bi de kişisele alıyorum bunu. geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
münazara Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Deflu bildiğim kadarıyla nezle için, pek etkili olmayabilir. Gargaran varsa yap bir an evvel. Sabah da ilk iş doktora git, özellikle diplere inen boğaz ağrıları tehlikeli olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 İltihaplanmıştır, bana her sene illa ki oluyor, gerçekten çekilmez bir acısı var. Tükürüğünü yutarken gözlerinden yaş gelicek gibi oluyosa acıdan kesin iltihaplıdır bi doktora git. Zaten augmentin sudafed ve cataflam kombosu vericek, kafan güzel geziceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Eralp said: Deflu bildiğim kadarıyla nezle için, pek etkili olmayabilir. deflu parasetomol, anti piretik içerdiği için ateş düşürür ama analjezşk ve antihistaminik de içerir. üst solunum yollarını rahatlır yani.. ama prospektüsünü okuyun tabi siz. löp diye yutmayın.. kronik farenjit var bende. paso sorun çıkartınca bi sürü doktora gittim. oradan biliyorum. mesela kimisi dayıyor antibiyotiği en kallavisinden (ketek) ve bu ilaç karaciğere zararlı hem de. FDA tarafından açıklanmış bi gerçek. ona rağmen veriyor. neyse işte, sorun çeke çeke ılık ıhlamur+ada çayı+ bal. burnu daimi temiz tutmak, şişme başlar başlamaz tantrum sprey ve yarım deflu ile güzel bi uyku gibi daha minimum ilaç içeren önlemler ile geçiştiriyoruz böle. kontrollü oluyor, güzel oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Benimde hem kulağımda bi sorun var hemde boğazım inanılmaz derece ağrıyor yutkunamıyorum çok acıyor.Pastil deniyorum kesmedi paso ılık bişeyler içiyorum o da olmuyor 3gündür böyle yarın sabahta düzelmezse doktora gitmek farz olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Vermidon Hot + Duocid iç geçer 24 saat içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Sigara içiyorsan ozellikle yatmaya yakın saatlerde içme. Soğuk sıcak içeceklere dikkat et, atkı tak. Bir de doktora git onemli bir şey olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 rakı iç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 benim bikaç saattir feci azdı yarın doktora gidicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 açık beyin ameliyatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar