münazara Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 müthiş bir şekilde boğazım ağrıyor bademciklerim şişti herhalde. yutkunamıyorum sürekli sıcak bişeyler içiyorum 2 gündür geçmedi. Derde deva ilaç veyahut içecek falan var mı ?
-Neiloth- Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 strepsils al portakallısını öneririm. bende iki üç gündür bogaz agrısı cekiyorum bugün alabildim yumuşattı hemen.
münazara Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 limonlusunu kullanıyorumda 2gündür pek fayda etmiyor sanki.
Kartan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Boğaz ağrısı önemli,hemmen doktora. Nezle,grip olsan tmm,ama boğaz ağrısı dedin mi tedavi gerekir.
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 tantum verde spray sık günde iki kere. daimi ılık şeyler iç. doğuk ya da sıcak hiç içme. boğaz pastili al. paran yoksa strepsils midir nedir alma. onlar biraz daha pahalı diğerlerine göre. ama iyidir tabii. galiba en ucuzu otacı. emin değilim. ateş, ağrı varsa deflu diye bi ilaç var. 1ytl falan olması lazım. büyük ihtimalle farenjitsindir. ha doktor imkanı varsa doktor en doğrusu tabii. bi de kişisele alıyorum bunu. geçmiş olsun
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Deflu bildiğim kadarıyla nezle için, pek etkili olmayabilir. Gargaran varsa yap bir an evvel. Sabah da ilk iş doktora git, özellikle diplere inen boğaz ağrıları tehlikeli olabiliyor.
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 İltihaplanmıştır, bana her sene illa ki oluyor, gerçekten çekilmez bir acısı var. Tükürüğünü yutarken gözlerinden yaş gelicek gibi oluyosa acıdan kesin iltihaplıdır bi doktora git. Zaten augmentin sudafed ve cataflam kombosu vericek, kafan güzel geziceksin.
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Eralp said: Deflu bildiğim kadarıyla nezle için, pek etkili olmayabilir. deflu parasetomol, anti piretik içerdiği için ateş düşürür ama analjezşk ve antihistaminik de içerir. üst solunum yollarını rahatlır yani.. ama prospektüsünü okuyun tabi siz. löp diye yutmayın.. kronik farenjit var bende. paso sorun çıkartınca bi sürü doktora gittim. oradan biliyorum. mesela kimisi dayıyor antibiyotiği en kallavisinden (ketek) ve bu ilaç karaciğere zararlı hem de. FDA tarafından açıklanmış bi gerçek. ona rağmen veriyor. neyse işte, sorun çeke çeke ılık ıhlamur+ada çayı+ bal. burnu daimi temiz tutmak, şişme başlar başlamaz tantrum sprey ve yarım deflu ile güzel bi uyku gibi daha minimum ilaç içeren önlemler ile geçiştiriyoruz böle. kontrollü oluyor, güzel oluyor
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Benimde hem kulağımda bi sorun var hemde boğazım inanılmaz derece ağrıyor yutkunamıyorum çok acıyor.Pastil deniyorum kesmedi paso ılık bişeyler içiyorum o da olmuyor 3gündür böyle yarın sabahta düzelmezse doktora gitmek farz olur.
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Vermidon Hot + Duocid iç geçer 24 saat içinde.
Quadrophenia Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Sigara içiyorsan ozellikle yatmaya yakın saatlerde içme. Soğuk sıcak içeceklere dikkat et, atkı tak. Bir de doktora git onemli bir şey olabilir.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 benim bikaç saattir feci azdı yarın doktora gidicem.
Öne çıkan mesajlar