Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rise Of Nations: Thrones & Patriots


arcane

Öne çıkan mesajlar

Hevesle beklediğim oyunun ek pakedi piyasaya çıktı şu an yüklüyorum.Ek paket oyunun kendisini istiyor.Rise of Nations Microsoft yapımı görünüş olarak Age Of Empires'ı andıran,bazı özellikleri Civilization ve Total War'ı andıran bir oyun. geçen yıl çıktığında yılın oyunu ve yılın strateji oyunu gibi ödülleri almış, oyuncuya hem tek hem de çok kişilik oyunlarda eğlenceli vakitler yaşatan bir oyun.

Oyun hakkındaki düşünceler içineski topice bakabilirsiniz.

Denemek için resmi sitesinden demosunu çekebilirsiniz.(244 MB)

Ek paket 6 yeni ulus, 4 birbirinden tamamen farklı campaign, 20 den fazla yepyeni ünite, yeni wonderlar içeriyor.

Oyundan bir görüntü:


Oyunu şahsen, üstüne basa basa tavsiye ediyorum.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bi arkadasim delisiydi bu oyunun ama olain basit bi hmm kartlarla sadece kartlarla oynayarak bitiriyodu
arada sirada yaptigi combatlar hakkaten güzeldi zevk alinabilir bi oyun ama ben oynamak icin zaman ayiramadim ayiramicamda :))[signature][hline]
Crean Frostfel Master Medic on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz
Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths
"Who wants to live forever?"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hehe oyunu tamamen unutmuştum
oynadım 36 dakikada easiest ı yendim (aslında 10 dakikada da olabilir de amaç oyunu hatırlamaktı)
units lost : 0
oleey :P
hatırladım oyunu tamamen :)
hehe oyuna o kadar daldım ki oyundaki çok önemli bi yeni bina vardı yaptım ne işe yarıyor bakmayı unutmuşum haha
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sc'ci adamın oynadığı oyuna bak..

aoe gibi diyorsun da aoe'yi yapanlarda romatizma azdırıyorsun. total war gibi demişsin ben orada koptum zaten..

ilk birkaç gün çok hoşuma gitmişti ama stratejileri önce 10 yıl geriye götüren, (upgrade filan yok, sadece sayılarla üstünlük mümkün) üstüne de sadece counter'a dayalı bir sistem kurmuş oyun..

1 adet tankı 10 tane tank 1 helikopter kadar hızlı öldüremiyorsa orada bir saçmalık var demektir..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

öyle bi oyun değil senle tartışmicam çünkü anlamıosun tek mesaj cevap veriorum gerisi gelmicek

oyun şimdiye kadarki belkide en çok upgrade içeren oyunlardan (unit upgrade dahil)

aoe yi görünüş olarak andırıyor dedim aoe gibi demedim.total war ı andıran yerleri de var ama sen 1 tank 10 tank falan demişin söylemicem oraları oyunu düzgün oynamamışsın bile, oynamış biri öyle demezdi.bak türkçemi de bozdun hehe neyse gerekmez sana cevap verirken noktalamaya dikkat etmek bile fazla senin için devrik de kurarım düzgün cümleyi anlamıosun zaten normal yazsam da bi önemi yok patla.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

baktın saçmalıyorsun hepten saldın kendini nasılsa battı balık yan gider.. :-p

çağ upgrade edip unit tipini olduğu gibi değiştirebiliyorsun: janissary mesela elite/royal/hede janissary'e dönüşüyor ama iki insan aynı anda aynı devirdelerse aynıbirimleri birbirilerine karşı kullanıyorlar, mesela kaynağı sırf adam basmaya değil de zırh/silah upgrade'ine yatırayım gibi bir seçenek yok. ki zaten aynı devirde oluyorsun büyük ihtimalle rakibinle, bu durumda sayısı çok olan eziyor her zaman için..

anlat madem conter olayının saçmalığını, doğru söylediğimi bildiğin için cevap veremedin tabii.. 10 tane tank 1 tankı parçalayamadan 1 helikopter parçalıyor. bilgisayar sadece senin getirdiklerinin counter'ını ürettiğinden her birimden oluşan bir ordu (combined arms warfare değil bu, saçmalık yani çöpçü sınıfı adam bile gerekiyor sırf counter olmak için normalde işe yaramadığı halde çünkü counter kullanmıyorsan ölümsüz gibi bişi rakiplerin zaman zaman, tankları mesela helikoptersiz öldürmek inanılmaz zor karşısına tank da koysan sayısal olarak katlayarak) götürmen lazım ki adam zilyon tane üretim binasına sahip olduğundan (neden? çünkü kaynaklar tükenmiyor!) sürekli adam basıyor, sen müthiş bir hızla (inanılmaz miktarlarda böyle karınca sürüsü gibi geliyor)öldüremiyorsan rakibi 1 milim bile ilerleyemiyorsun. zorlukla ilgisi yok bunun, adamı öldürüyorsun ama yenisine aynı gücü neredeyse anında koyabiliyorsa cansıkıcı click fırtınasından ibaret..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yapay zeka yüzsüz olabiliyormuş
2v2 oynuyorum (ben +3 comp)
benim takım arkadaşı comp düşmanla arasında nasıl olsa ben varım diye asker sayısını 30 civarında tuttu
o kadar sinyal yolladım gelsin yardım etsin diye, bana mısın demedi sanırım warcraft daki gibi değil sinyal sadece insan oyuncular için :)
2 bilgisayarı da almak bana düştü (easy de oynuyorum :))
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

böyle oyunlara bir türlü alışamadım bunlar strateji oyunu değil ülkesini iyi yöneten ordusunu iyi kumanda eden değil sağa sola rush yapıp kampları alan adam kazanıyor nerede aoe[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum"

bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

arcane nereye kadar değil mesela gitsen ortadaki camplardan bazıları mesela tankları 30% ucuzlatıyor yada yapımını hızlandırıyor elinde bunlardan olan bir adamla olmayan bir mi ?[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum"

bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben öss bitsin oyunu oynasam diye çıldırıyorum adamın teki oyun dandiktir falan diyor.

counter-unitlerin dengesizliğinden bahsediyor ?!? dediğin kadar abartı olmasa bile bunda bi gariplik yok bence gayette gerçekçi şekilde ayarlanmış counter unitler.

bir diyor ünite sayısına bağlı bir diyor counter a çok yüklenmiş ...

adam çok infantry yaptıysa cav. yapacaksın falan işte... artık bunu anlatmıyım ama oyundan anladığını sanıp ,anlamayan arkadaşımızın amacını da ben anlayamadım.easy'ye yenilip durduğundan dolayı oyunamı öfkelenmiş yoksa ?!?! :D

Oyunda rts için gerekli bütün öğeler var bence.fazla söylencek bir şey yok.Zaten aldığı ödüller ve değerlendirmelerdeki yüksek notlarda boşuna değil oyunun.Biraz da Multiplayer'a daha çok ağırlık verilmiş olsaydı çok mükkemmel olacaktı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arcane, 07 Mayıs 2004 12:37 tarihinde demiş ki:
bu arada o ss deki kırmızı ordunun düzeni mükemmele yakın, süper kurmuş hattı


Ne alakasi var ya laf etmek icinmi ediyorsun anlamiyorum oyunu unutmana veriyorum yani 15 tane rifle i koyup v seklinde arkasina 2 tane topcu koymakmi "mukemmele yakin" veya takdir edilecek birseymi zaten genelde secili diz dedigin cogu seyde topcular filan arkada kaliyor. Taktik gormemissiniz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ronda bazı şeyler yapılmaya çalışılmış edilmiş. Hepsi soluk ama. Grafiklerden başlayabiliriz buna. Gaza getirmior abi (-: Çok detaysız kalmışlar.

Eğer bi oyun beni sistemiyle (total war) gerçekçiliğiyle (close combat) gaza getiremiyorsa, bunlarla kendini oynatmıyorsa, kendini çok iyi satan grafikleri olmalı.. Bunda da yok işte.

Tam bilmiyorum. Diyet biskuvi gibi RON.
Şehirler var bakıorsun. Aa ne güzel diosun. Ama şehir gibi de değil tam havası yok. Üs kurmak gibi. şehir kurdum da diyemiyorsun. Tüccar yapıorsun o da ayrı.. Bİlmem.. ÇAğımıza uymayan bi strateji. 3 yıl önce çıksa deli gibi oynardım ama. Yok sıkıldım bu türden.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evet grafikler daha canlı olabilirdi bende pek sevmiyorum grafikleri ama gerisine katılmıyorum

Recall oyunu yeterince biliyorum
gerek diziliş gerek hedefleme olarak çok dengeli bir ordu duruyor orada

Mighty biri bahsettiğin şeye sahip olunca rakibi de benzer şeylere sahip oluyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

resimdeki ordu dizilişi kötü değil bencede.Bi kere sadece su kenarında dizilmiş olması adamların karşıdakilere çok zarar verir çünkü sudan geçerken düşmana zarar çok daha fazla veriliyor.zaten diğer adamlarda anti cav. olduğu için minimum adam kaybeder şu kızıl dereli tipli herifler
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 5 yıl sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...