barbu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 rog cok fena dovuyomus ohle dediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 5k gearscore lu combat rogumla 7.5k yaptım toravonda, bütün gemler ap agi felan olduğu halde, sende bir sorun var, wf ve sunder varsa o kadar düşük olmaması lazım25 men Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Karea said: hayır bakıyorum 10-12k dp lerden bahsediyor millet ( ben anca trashde o kadar yapıyorum :P ) yok bende mi var bişi yoksa gear mı düşük geliyor kısacası dps geara göre normal mi ? Gayet ortalama bi dpsen var 10-12 dan bahsedenler bütün melee bufflarını alıp yapıyodur en azından bizim roguelerde öyle 10k civarında (Tricks and trade exchange) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Gearscore is siriuz biziniz. Pugla saurfang'da optimal raid setup olmadan 8,5k yapıyordum. Bloodvenom Blade'i de kaptım 2 tane 225dps silahım var muhaha. DBW için 15k gold ayırdım, Onu almak istiyorum. Sonra bladeborn leggings'i craftlettircem saronite fiyatları düşünce, bir de marrowgar botları alınca 75% arp oluyor. PvP gear için Heartpiece'e rolleyebilmek için bu hafta mutilate girerim herhalde full arp gearle tehe, 6 haftadır düşmüyor bu hafta düşsün artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 saurfang da 25de 10.5k dps cıkarmısım 5100ap var 469 hit %40 cri 25de exper var gearlarımda bıraz ayar cekmem lazım 1-2 icc rudan sonra 5500 ap lur hıtde 500+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 bu kadar yazılanın yanında cok basit kalıcak ama bi pvp talent ve glyph önerisine ihtiyacım var.bg ler icin bu arada daha yeni 80 ledim areana takımım yok halıyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dinazor Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Keşke poisonlari hiç nerflemeseler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 DBW'yi kaptım 70% ARP'yle 10k dpsi kırıyorum artık saurfangda. Gear'i hala benden düşük Mutilate rogue'lar benim kadar dps yapınca uyuz oluyorum ama ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 DBW hayvani birşey. Bende pugdan kaptım hayvani dps artışı sağladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 leveling icin build örnegi verirmisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 combat spec leveling ha arada bgye girerim vs diyorsan kasarken assas ilerletme ,sub aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 eski said: bu kadar yazılanın yanında cok basit kalıcak ama bi pvp talent ve glyph önerisine ihtiyacım var.bg ler icin bu arada daha yeni 80 ledim areana takımım yok halıyle şöyle bunun benzerini kullanıyorm 2-3 puan değişik o da oyun tarzınla alakalı,glyph olarak glyph of evis - vigor - mutilate iidir edit : ha bu arada sub talenti benzer kalarak combatta ks ye kadar inip combat olarak da pvp yapabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 @ Seperate arada bg ye girerim diyorum evet hatta hep giriyorum. Ama biri de dedi ki assa bg de iyi is yapiyo. Killing pree actiktan sonra mi yan build e gecim yoksa baslarda mi sub yada assa ya vermem gerekiyo? Rogue hakkinda hicbi bilgim yok o yüzden bu israrci sorular. Yardim icin simdiden tesekkürler. ps: Combat build kullaninca sword al diyolar, e tmm da dagger ve first weapon crit chance arttiran talent var ne alaka ki? iki ele de sword mü alim yoksa ikisinden birine dagger vermelimiyim fln? azicik bilgilendirme süper olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Combat talenti ile pvp de top ederler dual talent al birisi pve için artık combat mı olursun yada deep assasin mi bilmem pvp içinse direk mutilate olucaksın onunde 2 türü var bir envenom kullanıyorsun birde klasik roguerogue.com da var herşey lvl kasarken de combat git ama ne gidersen git önemsiz osursan ölüyor zaten moblar ben zamanında dagger kasmıştım lvl sonuçta rogue oynuyoruz ve rogue dediğin dagger kullanır =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 nokta virgül please. sagol ;) ps: ben lvling yani pve icin ariyorum. pvp ile ilgili bi sorum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 low rupture ve high rupture cycleları nedir dps için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Ya bu paragondaki rogue nasıl yardırıyor çüş 20k evisler 10k sinisterlar yuha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Todesengel said: low rupture ve high rupture cycleları nedir combat dps için? yok mu la bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 gearscore 5980 max dps 10.5k spec muti ben mi biyerde yanlis yapiyorum yoksa 12k yapiyorum diyenler mi salliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 T&T değişiyormusun diğer roguelerle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 armory alalım gs ile pek yorum yapamayız bence.(tamam feci yüksek ama :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 fermuary abi cok fazla arp var muti icin gereksiz ama offspec combat oldugundan arada bazi fightlarda spec degistiriyorum, iyi oluyo haste falan mi abansam? agi gemleri ap yapcam elime biraz para gecsin lol veya haste ap 10 man mi yapmaya baslasam ya haste gear icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Lind3r0th said: Ya bu paragondaki rogue nasıl yardırıyor çüş 20k evisler 10k sinisterlar yuhapenetre ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 arpen in felan çok, main hand i de fast yapıp haste aban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 11-12k yapan rogue varsa armory alabilir miyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar