CusTodeM Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 combat ftw bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Bende böyle bişey var hesaplar arasında. 3.1 muti btw relentless neden almadığımı soracak olursanız %10 haste daha mantıklı geldi zaten focused gereken energy'i sağlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 http://ptr.wowhead.com/?talent=f0ef0exoVboIzAo0xV0xcZ0b Bence senin lightning reflexes'li buildin bu şekilde daha iyi olur, ruthlesness'teki 1 puan quick recovery'e verilebilir, ama o kadar da gerekli değil bence. PvE'de aynı şekilde vigor gereksiz, sadece başlarken 10 energy avantajı var o kadar. Zaten daha sonra 60tan yukarı çıkmıyor energy pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Glyph'ler dışında beni pek tatmin eden durum yok malesef. Hala combat tree de bi dandiklik olduğu düşüncesindeyim. Yada yıllardır alıştık combat > pve diger specler pvp diye ondan böyle garip geliyor. Muti çok yorucu oluyor raid'de her 25 sny de bir bi tuşa basma ihtiyacını hissettirmesinden dolayı 3.1 de 55 saniyede bir birde stack olayı yok o nefis olmuş HfB bi kaçtmı direk hayvan gibi dps ziyanı. Gelsin 3.1 görelim nedir ne değildir. En son ptr'a daldığımda karakter penceresini mouse basılıyken açınca mouse ekranın ortasında kalıyordu o yüzden tiksindim ptr'dan resmen girmedim o günden beri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 nedir su an kullandınız talent arkadslar?cok kararsız kaldım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 valla suan ben klasik mutilate spec oynuyorum ama sanırım yarın nerfleniyor mmo da okumustum sanırım %7 assasin %3 combat spec nerfleniyor traji komik birşey cidden adamların açıklaması rogue dps şuan çok yüksek be öküz adamlar bunu yapan sizsiniz ben bu blizzard staff anlamıyorum bir rogue olarak isyanlardayım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 HFB %5'e çekilmişti en son hotfixle galba. Ama hala vuruyor roguelar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uthmatar Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 2 rogue talenti var suan 3.3 ten sonra mutiler için 51/18/2 combatlar için 20/51/0 nerften sonra farkeden tek sey oldu 10k yapan roglar 9k ya düştü o kadar buyuk bir fark yaratmadı. Özellikle rotasyon bu kadar kolayken mutiyle nerf gelmesi kacılınılmazdı zaten. Combat roglar acısından da buyuk bir fark olmadı gordugum max fark 400 dps combat roglarda oda poisonlara gelen nerften dolayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 eski said: nedir su an kullandınız talent arkadslar?cok kararsız kaldım ben Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pesimistyler Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 lvl 19 twink bi rogue yaptim ama icim gidiyor lvl kasmak icin, yoksa kasmayip wsg de mi oynasam sadece kararsiz kaldim. Armory linki bu, fikirlerinizi alayim.. Edit: armory degismis mi banami oyle geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 OOOOO Yeni armory iyi olmuş. Ama hala BETA. LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Armory süper olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Rogue'm da yanlış olan gem/enchant var mı? Bilen biri kontrol edebilir mi? rotasyonum, 1 CP Slice and dice 5 CP Eviscarate Killing Spree 1 CP Slice and dice . . . diye gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Snd uptime 100% olacak Evisceratei en yüksek cpla cast edeceksin işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Rogulerın dps asıl yenı gelen pachden sonra cok fena dusecek ozellıklee multı roglar su anda Envenom dırek ap ıle dogru orantılı pachle bunu duzeltıp dpz azaltacaklar kı 25menlerde 10+ 10menler 8-9k dps yapıyorum multı ıle dun aksam ıcc de combat oynım dedım hos elımde icc baltaları vardı dırek ezıldım 12 13 ındım sıralamarda cok fena hala tam cozemedım combat rogue gear olayını ve stats larını pach kadar boyle devam sonrası karanlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Ne patchi bu ya, ortamda rogue ile ilgili bir patchmi var beklenen? Dahası combat rogue bildiğin eziyor, dün gece hard cap ArP kasmış 3 adet combat rogue, üstelik raidde ench shaman olmadığı halde, 10k+ ile ilk 3ü paylaştılar Saurfang'ta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 +1, rogue olup da şu son 1 aydır falan marrowgarla deathwhisper dışında açık ara birinci ikinci olamıyorsanız meterda bırakın oynamayı, şu ara en üstteki castera en az 2k fark atamıyorsanız cidden birşeyleri yanlış yapıyorsunuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 vanish bug var mı yok mu onu söyleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 eheha simdi lvl 80 rogue umla oynamaya karar verdim tekrar armorysi burda http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Frostmane&cn=Clavius head alıyorum simdi gidip t9 gemlerimi filan nası yapıyım neler iyidir muti rogue a gem olarak ek olarak mutiye http://www.wowhead.com/?item=50264 vs http://www.wowhead.com/?item=45108 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Şu oyunda hala raid yapmamın tek amacı arp'yi caplemek ama çok zor Şu anda 50% deyim. Mace kullanınca 15% Neck, Boots, Gloves, Chest ve trinket almam lazım icc25 ilk 4 bosstan. Puglarla nereye kadar. Geçen DBW düştü 85 rolledim, 5k dps yapan enh shaman outrolleyip aldı. Bunları da alıp herşeyi arp gemleyince 90%a dayanıyor ancak. WTB Battle stance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 yani su an pve rogue için arp > crit ve haste gemlerin hepsini arp mi döşiyim napıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 combat için arp>all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 DAZD!NGO said: yani su an pve rogue için arp > crit ve haste gemlerin hepsini arp mi döşiyim napıyım? Şimdi ArP'de 2 adet cap var, biri "soft cap" diğeri "hard cap" Soft cap'te bir adet ArP proclayan trinketiniz oluyor ve bu proc gelince %100'e ulaşıyorsunuz. Hard cap'te ise bu tarz bir trinket kullanmadan dire %100 pasif ArP topluyorsunuz ki bu baya baya zor. Öncelikli amaç gemlerin bir kısmını ArP kullanarak direk soft cape ulaşmak ve ArP proclayan trinketi almak. Sonra itemler iyileştikçe bu ArP gemleri çıkarıp hep soft capte kalarak gemsiz bu değere ulaşmak. Bu noktadan sonra sourfangdan düşen trinketi almayı hedef edinip bu trinketi aldığın anda ne kadar gem varsa ArP yapıp soft capten, hard cape dönmek. %100 olmasada çok dert değil %90ı geç yeter. Gelen diğer itemlerle %100e ulaştın mı artık bossta kaç armor olursa olsun çıplak ete vurmaya başlıyorsunki bildiğin yarıyorsun karşındaki adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 evet bızım guıld postda vardı yazısı blue post hemde cok fena nerf gelıyo ama ne zaman bızde 3 tane rogue var raıdde gelen ben dahıl 1 tane daha multı ve 1 combat rogue sıralma sabıt combat her zaan 3 sırada multıler 1ve2 sırada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Şu an combat oynuyorum soft cap bile yok(trinket düşmüyor lan :S) 8k+ yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar