Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 sf4 gelecek haberi çıktı üzerine yeni kof belirdi. şimdi sf'nin filmi gelecek kof filmide geliyormuş. kofik hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 abov, iyiymiş güzel bişey yaparlar inşallah paraya kıyıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Hong Kong'lu "kitch'imsi aksiyon" filmi yönetmenlerinden birine yaptırmışlar. Yanlış anlamayın. Buna sevindim zira Amerikalı yada ünlü bir yönetmen yapsa bu kadar tarza uymazdı muhtemelen. merakla beklemeye başladım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 fena durmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Yamazaki yok ya,ki bence background olarak da dövüs stili olarak da en saglam karakterlerinden biri serinin.Normalde sakin sagduyulu bir adamken(mafyaya nazaran),kavga sırasında çıldırma olaylarına bitiyorum.Bir de stilini kendi yaratmış falan onun yoklugu bile büyük kayıp.Hoş hiç bir orochi yok sanırım filmde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 çok kötü olacak çoook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Şu karakter yok diye yormak yanlış olur sonuçta bu King of Fighters, bu düzinelerce sayıda ayrı ayrı odak karakter olabilecek tiplerin olduğu bir oyundan bahsediyoruz, bence fena olmayacak gibi. Hiç olmadı Maggie Q için izlerim. edit: Mature ve Vice oyundakinden daha güzel görünüyor be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Valla bu oyuncuları spor salonuna sokup iii bi çalıştırmaları, öküz gibi beslemeleri lazım 6 ay falan en az.Sonrasını da artık bilgisayar hileleriyle hallederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 mor saçlı leona mıdır onun hastasıydım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Aslında haklısın,tek tek karakter olarak bakarsak zilyon tane var;ama benim Ryuji Yamazaki'ye ayrı bi hayranlıgım var seride ki belirttim yukarıda.Arkadaslarla aramızda geyiklerle bırak kof filmini,bir oyun karakteri olarak filmde görmek istediklerimden.Tabi yapımcılar olayın popülerliligine bakıyor ki Yamazaki bu noktada üst sıralarda degil. Velhasıl kelam Yamazaki yok anladık da HEIDERN neden yok lan!!!1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Mature ve Vice <3. Mature için seçtikleri oyuncunun tipi de çok güzel oturmuş. Efektler de güzel duruyo. Umarım diğer konularda batırmazlar da kırk yılın başında bi güzel uyarlanmış dövüş oyunu filmi izleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 ralph!? yoksa o kof un yeni versiyonlarında yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Iori nerde ya? O adam olmadan KOF'un filmi olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Will Yun Lee-Iori Yagami yazmışlar imdbde ama vardır bi kere mature ve vice varsa olması lazım KoF 98 i falan baz alıcaklar sanırım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 mature, vice kim sallar ya biz benimaru isteriz, yashiro isteriz, ralf ve iori isteriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dronevil Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 o sokak hokeycisi iori yagami sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 ben kof mof bilmem ama yelek ve beyzbol şapkalı adam hangisi sdfsdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 abi... mai tangali gotu gorunen klasik kirmizi kimonosunu giymezse filmi izlemem sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 iori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Bir an elemanı Tom Cruise sandım dedim nooluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 abi ioriyi oynayacak adam hiç benzemiyo yannız daha adam gibi birini bulabilirlerdi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Helcaraxe said: ben kof mof bilmem ama yelek ve beyzbol şapkalı adam hangisi sdfsdfds Terry Bogard off beeeeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 gene darth maul, her yerden cikmaya basladi bu herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 yalnız platform ve dövüş oyunları gibi genelde sıfıra yakın konulu oyunlu film olarak çekmeleri 80'lerde çok acayip değildi belki ama bugün hala nasıl başarıyorlar, aklım almıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar