Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

king of fighters

Öne çıkan mesajlar

• 9 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Yamazaki yok ya,ki bence background olarak da dövüs stili olarak da en saglam karakterlerinden biri serinin.Normalde sakin sagduyulu bir adamken(mafyaya nazaran),kavga sırasında çıldırma olaylarına bitiyorum.Bir de stilini kendi yaratmış falan onun yoklugu bile büyük kayıp.Hoş hiç bir orochi yok sanırım filmde.
Mesaj tarihi:
Şu karakter yok diye yormak yanlış olur sonuçta bu King of Fighters, bu düzinelerce sayıda ayrı ayrı odak karakter olabilecek tiplerin olduğu bir oyundan bahsediyoruz, bence fena olmayacak gibi.

Hiç olmadı Maggie Q için izlerim.

edit: Mature ve Vice oyundakinden daha güzel görünüyor be
Mesaj tarihi:
Valla bu oyuncuları spor salonuna sokup iii bi çalıştırmaları, öküz gibi beslemeleri lazım 6 ay falan en az.Sonrasını da artık bilgisayar hileleriyle hallederler.
Mesaj tarihi:
Aslında haklısın,tek tek karakter olarak bakarsak zilyon tane var;ama benim Ryuji Yamazaki'ye ayrı bi hayranlıgım var seride ki belirttim yukarıda.Arkadaslarla aramızda geyiklerle bırak kof filmini,bir oyun karakteri olarak filmde görmek istediklerimden.Tabi yapımcılar olayın popülerliligine bakıyor ki Yamazaki bu noktada üst sıralarda degil.

Velhasıl kelam Yamazaki yok anladık da HEIDERN neden yok lan!!!1!!
Mesaj tarihi:
Mature ve Vice <3. Mature için seçtikleri oyuncunun tipi de çok güzel oturmuş. Efektler de güzel duruyo. Umarım diğer konularda batırmazlar da kırk yılın başında bi güzel uyarlanmış dövüş oyunu filmi izleriz.
Mesaj tarihi:
yalnız platform ve dövüş oyunları gibi genelde sıfıra yakın konulu oyunlu film olarak çekmeleri 80'lerde çok acayip değildi belki ama bugün hala nasıl başarıyorlar, aklım almıyor.
  • Yeni Oluştur...