bliywig Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 çoğu paticik erkeğinin gözleri sorunludur veya görme engellidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 soru kime onuda söyleseydin keşke. Banaysa anne-babayla beraber yaşıyorum,ama bu bazı şeyleri değiştirmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 ahahhahAHHAASGHG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 kilitlenmeden mesajim olsun slm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Bende kitlensin diye saçma mesaj atmaktan bıktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Orda burda hatunlara yavşayıp, sonra burda kötülemek ne kadar anlamsız lan. Hayır, çirkin olduklarını düşünüyorsanız niye yavşıyorsunuz, o kadar mı çaresizsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 vay anam vay neler donmus serhat ya edik:serhat anam değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 çok tatlısın güzelsin şekerci mi baban senin gözün kara kaşın kara kömürcü mü baban senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Marl0_on said: Orda burda hatunlara yavşayıp, sonra burda kötülemek ne kadar anlamsız lan. Hayır, çirkin olduklarını düşünüyorsanız niye yavşıyorsunuz, o kadar mı çaresizsiniz? İnsanlar dışardan melek gibi gözükebilir Ama sorun şu ki,Azrail de bi melektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 off be epic topic'i kaçırmışım. wow'u az oynamalıyım paticiğe zaman kalmıyor. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 0ne said: İnsanlar dışardan melek gibi gözükebilir Ama sorun şu ki,Azrail de bi melektir. Hıyar da olsa, insan insandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Todesengel said: off be epic topic'i kaçırmışım. wow'u az oynamalıyım paticiğe zaman kalmıyor. :S Ah be emre,neyse bi dahaki topice dürtecem seni msn den.Söz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 0ne said: Marl0_on said: Orda burda hatunlara yavşayıp, sonra burda kötülemek ne kadar anlamsız lan. Hayır, çirkin olduklarını düşünüyorsanız niye yavşıyorsunuz, o kadar mı çaresizsiniz? İnsanlar dışardan melek gibi gözükebilir Ama sorun şu ki,Azrail de bi melektir.off buna acımazlar alıntılayıp imza yaparlar,diim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 böle post olurmı? bende paticik erkekleri diye açıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 0ne said: Marl0_on said: Orda burda hatunlara yavşayıp, sonra burda kötülemek ne kadar anlamsız lan. Hayır, çirkin olduklarını düşünüyorsanız niye yavşıyorsunuz, o kadar mı çaresizsiniz? İnsanlar dışardan melek gibi gözükebilir Ama sorun şu ki,Azrail de bi melektir. oHa dorynin albümdeki resmini meleğe benzettin yani. alev alev yanıyosun dostum sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 sesli güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Ben burayı millet şaka yapıyor diye okuyorum. Ama insanlar ciddi ciddi yavşıyor galiba =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 0ne said: İnsanlar dışardan melek gibi gözükebilir Ama sorun şu ki,Azrail de bi melektir. yihu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 paticikdeki güzel kızlar insanın kendine yakışan mont'u giyip bağcılarda sıçmasıdır. bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Zep said: 0ne said: Marl0_on said: Orda burda hatunlara yavşayıp, sonra burda kötülemek ne kadar anlamsız lan. Hayır, çirkin olduklarını düşünüyorsanız niye yavşıyorsunuz, o kadar mı çaresizsiniz? İnsanlar dışardan melek gibi gözükebilir Ama sorun şu ki,Azrail de bi melektir. oHa dorynin albümdeki resmini meleğe benzettin yani. alev alev yanıyosun dostum sen. dostum melek dedin, zenci cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 kazım>paticik kızları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliywig Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 wtb - içi dışı bir, Azrail olmayanından melek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 0ne said: İnsanlar dışardan melek gibi gözükebilir Ama sorun şu ki,Azrail de bi melektir. Şimdi size azrail isimli şiirimi okuyacağım. Güzel çirkin demiyor Götürüyor Azrail Kıyamete komuyor Götürüyor Azrail Götürüyor canları Götürüyor insanları Gelmişse zamanları Götürüyor Azrail Azrail kimmiş deme memurdur hak emrine Kötüyü cehenneme Götürüyor Azrail İsyankar olur değil Hakkın emrine kail Ayırmaz alim. cahil Götürüyor Azrail İyinin canı kuştur Kötününkü nahoştur. Hem gadaplı hem hoştur Götürüyor azrail Koyup ecel yatına Çıkarır hak katına Mü'minleri cennete Götürüyor azrail Doğmadan belli süren Almaya kadir veren Geri koymuyor bir an Götürüyor azrail Vakti saatini bilir Rızai'yi arar bulur Ansızın çıka gelir Götürüyor Azrail ne güzel yazmışlar be hey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Şair burda dadasını konuşturmuş Çok teşekkür ediyoruz kendisine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar