Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Ekşisözlük'ü Fethedin" Çağrısı


sg-1

Öne çıkan mesajlar

Sevgili Ali Murat ağabey,

Size bu mektubu gurbetten, Stuttgart'ın Sindelfingen kasabasından yazıyorum. Yüce Rabbimiz, sinema alanındaki bütün çabalarınız için şahsınızdan ve (sayıları artık iyice az da olsa) size destek olan iyi niyetli, cömert, vizyon sahibi Müslüman girişimcilerden razı olsun. Bu sayfada son iki yıldır yapmaya çalıştığınız şeylerin gayet farkında olan bir kardeşinizim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hastasıyım bu dincilerin " bizi de aranıza alın =( " serzenişine

Ve fakat

said:
“Ekşi Sözlük”, kurulduğu tarihten bu yana iki belirleyici siyasî/sosyal tavrın etkisi ve denetimi altında büyüyüp gelişti. Bunlardan ilki, günümüzde artık her biri muhtelif reklâm ajanslarına, film şirketlerine ve televizyon kanallarına “neo-liberal” pozisyonunda dağılmış bulunan; göbeği iyice salmış vaziyetteki bu yeni kimlikleriyle barlardan, rakı sofralarından kalkacak mecalleri olmasa da en azından geleneğe saygı adına hâlâ “eski tüfek” olarak adlandırılan “kıdemli solcular”ın oluşturduğu “büyük klan”…


Burda iyi geçirmiş. Ne kadar eski bu yazı?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Her ne kadar kendi ahlak sistemini oluşturmuş olsan da;

said:
Doğrusunu söylemek gerekirse, ta 2003 yılının sonlarına kadar, internet ortamındaki ne “ekşi” ne de “tatlı” sitelerle fazlaca ilgili biri değildim ben. Çünkü, özellikle “chat” kültürü ve onun toplumda doğurduğu türlü yozluklara duyduğum derin öfke nedeniyle, anılan tarihe kadar internetten aktif biçimde yararlanma konusunda bir hayli çekingen davranmaktaydım.


Ego'nun tatmin etmek daha tatlı gelmiş;

said:
Aklıma geldiği zamanlarda burayı ziyaret eder ve şahsımı bir vesileyle sevip sayan, bazen de kendini helâk edercesine nefret kusmakta olan bir takım müstear isimli insanların, yurdun ve dünyanın dört bir köşesinden ulaşan yorumlarına göz atarım.


gg.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Geçmişte bu sitenin yönetimine yaptığım kimi yazılı başvurular sonucunda, adımın altına bol keseden yazılıp sıralanan, bazıları mahkemeye taşındığı takdirde sahiplerine epeyce yüklü birer tazminat ödettirecek kadar ağır hakaretlerle bezeli bir sürü yorumu tek tek, sabırla sildirdim.


Zihniyet zaten açıkça ortada ama en pis haliyle bir de. Çok rahatsız ediyorsa hakkında konuşulması senle ilgili konuyu toptan sildir ama değil, kötü yorumları sildireyim iyileri kalsın egom coşsun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...