sg-1 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 http://yenisafak.com.tr/yazarlar/default.aspx?i=7791&y=AliMuratGuven AHUAHAHAFSDFAGHJAADKJHBCŞ(nefes_al)AHAHSFDFSKLDFASKGKF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 hüüücccuum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 adam cihad ilan etmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 cuomd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 6. nesil ile zaten feth edilmedi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 eski ba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 BAYAA eski bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 yusuf kaplan a rezil olduğu yetmemiş heralde diye düşünmedim değil bir an, meğer başkasıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Sevgili Ali Murat ağabey, Size bu mektubu gurbetten, Stuttgart'ın Sindelfingen kasabasından yazıyorum. Yüce Rabbimiz, sinema alanındaki bütün çabalarınız için şahsınızdan ve (sayıları artık iyice az da olsa) size destek olan iyi niyetli, cömert, vizyon sahibi Müslüman girişimcilerden razı olsun. Bu sayfada son iki yıldır yapmaya çalıştığınız şeylerin gayet farkında olan bir kardeşinizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Jakobenizm ne lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 valla bu yeni şafakçılar çok seviyor bu lafı da, anlamını bilmiyorum ben de :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Adami tanimaz etmezdim, Adnan Oktar'a hurmetlerini sundugu yerde biraktim okumayi, bes para etmemekle esdeger birsey zira gozumde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Hastasıyım bu dincilerin " bizi de aranıza alın =( " serzenişine Ve fakat said: “Ekşi Sözlük”, kurulduğu tarihten bu yana iki belirleyici siyasî/sosyal tavrın etkisi ve denetimi altında büyüyüp gelişti. Bunlardan ilki, günümüzde artık her biri muhtelif reklâm ajanslarına, film şirketlerine ve televizyon kanallarına “neo-liberal” pozisyonunda dağılmış bulunan; göbeği iyice salmış vaziyetteki bu yeni kimlikleriyle barlardan, rakı sofralarından kalkacak mecalleri olmasa da en azından geleneğe saygı adına hâlâ “eski tüfek” olarak adlandırılan “kıdemli solcular”ın oluşturduğu “büyük klan”… Burda iyi geçirmiş. Ne kadar eski bu yazı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Her ne kadar kendi ahlak sistemini oluşturmuş olsan da; said: Doğrusunu söylemek gerekirse, ta 2003 yılının sonlarına kadar, internet ortamındaki ne “ekşi” ne de “tatlı” sitelerle fazlaca ilgili biri değildim ben. Çünkü, özellikle “chat” kültürü ve onun toplumda doğurduğu türlü yozluklara duyduğum derin öfke nedeniyle, anılan tarihe kadar internetten aktif biçimde yararlanma konusunda bir hayli çekingen davranmaktaydım. Ego'nun tatmin etmek daha tatlı gelmiş; said: Aklıma geldiği zamanlarda burayı ziyaret eder ve şahsımı bir vesileyle sevip sayan, bazen de kendini helâk edercesine nefret kusmakta olan bir takım müstear isimli insanların, yurdun ve dünyanın dört bir köşesinden ulaşan yorumlarına göz atarım. gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 said: Geçmişte bu sitenin yönetimine yaptığım kimi yazılı başvurular sonucunda, adımın altına bol keseden yazılıp sıralanan, bazıları mahkemeye taşındığı takdirde sahiplerine epeyce yüklü birer tazminat ödettirecek kadar ağır hakaretlerle bezeli bir sürü yorumu tek tek, sabırla sildirdim. Zihniyet zaten açıkça ortada ama en pis haliyle bir de. Çok rahatsız ediyorsa hakkında konuşulması senle ilgili konuyu toptan sildir ama değil, kötü yorumları sildireyim iyileri kalsın egom coşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar