EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 ilk ayakkabı çok iyi gidiyo. aynı güzellikte bir sıyrılış bushtan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 armoryden baktim herifin gearda hit yok salak ap abanmis paso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 ilkinde bush wall of darting steel açmış, ikincisinde maliki save da runts'a alıyor. iyi de sallamış gazeteci aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 adamı kahraman ilan etmişler "Iraklı gazeteci kahraman oldu" http://www.milliyet.com.tr/Dunya/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&Kategori=dunya&KategoriID=&ArticleID=1028250&Date=15.12.2008&b=Busha%20ayakkabi%20firlatan%20gazeteci%20kahraman%20%20oldu&ver=30 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 ah be bu gol kaçmazdı, ama kaleci panterleşti kalede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 milliyet said: Bush’u protesto eden ve Amerikan bayrakları yakan göstericiler, "Bush Bush dinle bizi, kafanda iki pabuç izi" sloganı attılar. dilimize cevrilince de sahane slogan olmus tesadufen, milliyeti kutluyorum ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Güzel atmış push kıpırdamasa alnının çatına yiyecek ayakkabıyı ama mr president dodge rating kasmış. Bağırıp çağırıp atmasa, bushun kafası tokalaşmak için yana dönükken atsa ve sonra söylese söyleyeceklerini (ikinciyi atarken) efsane olurdu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Bush push ta olsa bi nevi boss neticede dodge ratingin dibine vurmuştur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 miss miss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Adamda sağlam agility varmış yaw ama bi okadar da hantal gözüküordu bushy bush Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 desene bunlar terlikçi millet.. amerikalılar ırak halkını "kucaklamaya" geldiğinde de terlikle saddam'ın resimlerini dövüyorlardı.. heykeli yıkıldığında da terlik atıyorlardı.. genel ırak halkı nedense bana hep milletleşememiş, ayrık, bölük pörçük gelmiştir. yarın obaman'ın resminin poposunu öperlerse şaşırmayın diye söylüyorum tabii. elbette bush kafasına terlik yemeyi hakkeden bir arkadaş ama halkın bush'a terlik atmaya halkı ne kadar var, bak o tartışılır bi mesele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 http://i35.tinypic.com/2dtbuk5.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 hala gülüyorum biraz da burda güleyim ahahaheaheahea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 zauhzuahuazha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 haha çok iyi yau bi de yüksek çözünürlüklü bir video görsek ya. ilkinden sıyırınca bush sanki yavşak bir şekilde sırıtıyor gibi geldi bana bi de maliki'nin gözler dört dönüyor ikinci ayakkabı gelirken. böyle başbakanın olsun füze savunma sistemine gerek yok vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 arap kültüründe ayaklar pis kabul edilirmiiiş ayakkabı fırlatmaktaaa enn büyüüük hakaretttmişş yaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 ntvmsnbcde gordum az once ahahahhaha 1 2 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 rofl spark'ın koyduğunu kim yapmışsa mükemmel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 ahahah AFK haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 alperozg said: adamı kahraman ilan etmişler "Iraklı gazeteci kahraman oldu" http://www.milliyet.com.tr/Dunya/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&Kategori=dunya&KategoriID=&ArticleID=1028250&Date=15.12.2008&b=Busha%20ayakkabi%20firlatan%20gazeteci%20kahraman%20%20oldu&ver=30 benim de kahramanım artık hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 bush'tan başka kimse kaçamazdı yalnız onu fark ettım. mıllet elle korurdu kendını ya da siper falan alırdı bu herif direk dodge. hatta üstüne geri kalkıp sırıtıp 2. yi beklıo hey allam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 harbi yahu bush ta counter oynuyo sanki.bomba gelince ctrl ya basıyo.değmedi ki bitanesi kaşı gözü yarsın beyin felci geçirip bitkisel hayata girsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Sparkcaster said: http://i35.tinypic.com/2dtbuk5.gif HUAHUAHUHSUDHSUAD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 atan gazeteci kahramanım oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 nerf bush Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar