Laorx Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Mortal Kombat serisinin 3. filmi 2009'da çekilmeye başlanılacak ve en iyi ihtimalde 2010!da çıkması bekleniyor.. Şuan tek bilinen cast Christopher Lambert, oda zaten bildiğiniz rayden:)http://www.imdb.com/title/tt0293429/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 yani mortal combatı sevdik.show tv deo rda burda yıllarca izledik.oyunlarını heryerde oynadk ama ne bilim yeni filme gerek yoktu.tabi ayrı bi hayran kitlesi izlicektir.ama eski filmlerden tek farkı görsel açıdan daha iyi olur sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 yeni filmde ne yapacaklar cok merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 lambertı takip ederim bir önce ki raiden yalandı şimdi sağlam bişi olur tekrardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 bir önceki ray zaten lambert değil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 http://babun.org/dede.avi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 said: Don't get your hopes up, probably low budget, hack director dealio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 hikaye aynı kalsın görüntüler dövüş sahneleri daha iyi olsun yeter :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 arcane said: said: Don't get your hopes up, probably low budget, hack director dealio ya zaten açarken öyle büyük ümitler kurmadım, ama umalım güzel birşey çıksın. Tadına varalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Konu hikaye kurgu felan önemli değil sağlam özel efektler sağlam dövüş sahneleri ve sub zero olsun yeter...oeeh..olsun olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 ilk film gibi olursa sorun yok, ikincisi gibi yapicaklarsa hic yapmasinlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Filmeri zamanıan göre fena degildi.Konuyu zaten takan olmaz da saglam combatlar cekerlerse cok izleyicisi olur tahminen.Ben kosa kosa giderim scorpion falan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Greeny said: bir önceki ray zaten lambert değil miydi? http://www.imdb.com/title/tt0119707/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 yanlışın var christopher lambert rayden'dı. http://www.imdb.com/title/tt0113855/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 ilk mortal kombat filminde christopher, ikincide James Remar oynadı raidenı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 bende onu diyorum :D bundan bir önceki filmdeki elemanı beğenmemiştim lambert 1 deydi patlattık konuyu yaw :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 ılk fılm gıbı olucaksa guzel ıkıncısı faciaydı ama, raiden olarak iskoclayılı gordukten sonra oyucu degısmesı falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Noob saibot isterik scorpion cehennemden gelip gerçek sub zeroyu tokatlasın. Rayden chidori atsın asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 ilk film iyiydi de ikincisi çok rezildi yahu ona benzemez inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Milamber said: Greeny said: bir önceki ray zaten lambert değil miydi? http://www.imdb.com/title/tt0119707/ abov ben başka filmi olduğunu bile bilmiodum hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 JOHNNY CAGE GERİ DÖNSÜN! ilk okuldaydım mk2 çıktıgında. sınıf arklarım ve ben, hepimiz bir mk karakteriydik. ben kimmiydim. tabi ki en yakışıklıları olan johnny cage. noldu sonra. öldü lan 2. filmde. resmen depresyona girmiştim(ciddi). baya baya üzülmüştüm. mk4de canlanmıştı ama filmde ölmüştü. hem de kafasını kırmışlardı. lan ne malmışım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 ilk mail adresim (10 seneyi geçior) [email protected] du.. ondan sıkılınca reptilexx diye almıştım. way bee baya zaman geçmiş.. =) ps. : sub-zero rulazz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 heeh lisedeyiz, o zamanlar mk4 moda, sınıftada bilgisayar var tenefüste oynuorz Tabiki kimse beni yenemio ama bu konu deil Hani reptile ın kafa kırma hareketi varya WOOO GEMAAĞEEE dio kafayı kırıo. Ben kendini pokemon sanan veletler gibi sagda solda mıllete yapıom, bi gun elımın ayarı kaydı bı kıza yaptım biraz fazla cevırmısım. Kız aglamaya basladı disiplinden falan cagırdılar. Hayatım kararıodu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 bizim cocukluumuz kano nun kalp sökmesiyle geçti be =( kupur kupur oynaşırdı o kalp bide hep sey geyiği dönerdi ba ba ba scorpion kaçıo sabziro kafasını koparamıo onun maskeyi tutuo anca özel finişhım oluo (scorpion hayranlarının iddiasıydı bu da) halbusi bariz bi şekilde öttürüodu bkz : liu kang sevilmezdi hiç , mahallenin şebeğini yapardı millet liu die , döverlerdi bide üstüne shang tsungu görenlere ayrı bi saygı duyulurdu zira o dönem goro yu geçen adam sayısı parmakla gösteriliodu :D (sene 1990-92 arası ;p) way anasını yaa ne zaman geçmiş tee yıllar sonra amiga 500 de mk2 oynadıydım o keyfide unutamam =) p.s. konu ile alakam yok ama duygular depreşti ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 ahh öyle bi anlatmışsınki arayıp netten bulup oynıcam^!!! nası özledim bee Scorpion delisiydim ben halen çok pis oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar