throne_eins_meister Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Sabah uyandınız ve elektriklerin olmadığını, suyun kesik olduğunu görüyorsunuz. Pencereyi açtınız ve sokaklarda sürüler halinde değil ama tek tek zombilerin yürümekte olduğunu görüyorsunuz. Diğer pencerelere bakıyorsunuz, tek tek başka insanlar da var ve hepsi sizin gibi ne yapacağını düşünmekte. Telefonu açıyorsunuz, çalıştığını farkediyorsunuz ama daha ne kadar çalışacağı belli değil. Evde, deponuzda filan öyle b filmlerindeki gibi ağır ateşli silahlar filan da yok, sadece sınırlı alet edevatlar var (el feneri, kısıtlı gıda maddesi, parka, biraz benzin, pil, kablo vs) Ne yaparsınız? edit: Taşıt aracınız bulunmakta. Bisiklet yada otomobil, neye sahipseniz artık. Ama binmeye vakit bulabileceğiniz belirsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 If you cant beat them, join them. Simple. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 4 gün sonra sınavlarımın başladığı düşünülürse, sevinirim en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 iyi dedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 başa gelen çekilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Çok fazla Left4Dead oynadığımı düşünerek geri yatarım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Valla madem kaçacak halim yok, yatar uyurum biraz daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 matematik çalışmaya devam ederim ne yapacam. zombiler daha heycanlı veya enteresan olacak değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Önce korkudan altimi pisletirim, sonra Banyo yapar ve komsumun iyi olup olmadigina bakarim. Evin kapi ve camlarini mobilya parcalariyla kapatir sabitlerim. Kendimi eve kitlerim. Daha sonra evde kisitli yiyecek oldugu ve yemek bulmak zorunda oldugumu hatirlarim. En azindan elimdekilerle 2 gün yetinmeye calisirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 fallout olsa daha guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 iddaa bültenine bakarım güzel maç varmı diye. otururum bi kahve yaparım ayakları uzatır tv nin başına geçer maç izlerim felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 hmm evet fallout matematikten daha heycanlı olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 zombiler bizi teğet geçecek inşallah derim hamdolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 lol, harbiden rte'yi aklımda o açıklamayı yaparken canlandırdım çok komik oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Gündüz zombiler ortada olmayacağından yiyecek içecek, silah vs toplarım. onun dışında geceleri evde takılırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 hazır telefon çalışıyoken arkadaşları eve toplarım, sonra işte şakalar eğlenceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 ya daaa telefonla mcgyverı ararım sınırlı alet edevatla bana bir roket atar yaptırırım, ondan kalan parçalarlada plasma rifle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Once zombilerin ilgisini cekmek icin camdan birseyler yakar asagıya atarım, baktım yanan seyler ilgilerini cekmiyor insan kuklası yapar ustune ye beni yazar asagıya atarım, o sırada kosup arabama atlarım. Sevdigim arkadaslarımı arayıp, gidip onları kurtarırım. Sevmediklerimi arayıp "Hacı buyuk olay var, sirk gelmis sokaklarda zombi taklidi yapıyorlar, yanlarına gidip sarılanlara da hediye ceki veriyorlar" derim. Bir tasla iki kus. edit: imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 polisi ararim, orantılı güç kullanıp hallederler zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 kesin melihin zehirli suları böyle yaptı diye düşünürdüm ilk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Milla Jovovich i öperim! dur lan o başka filmdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Masaustu bolumu degil dimi burasi :) yanlismi geldik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 dua ederdim,allah bizi korur ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 shaun of the dead'i izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Ardeth said: ya daaa telefonla mcgyverı ararım sınırlı alet edevatla bana bir roket atar yaptırırım, ondan kalan parçalarlada plasma rifle aa mygyver bana çengelli iğneden atom bombası yapma tarifini vermişti. onu kullanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar