Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Beşiktaşjk - MKE Ankaragücü - 13.12.08 @19.00

suBzer0

Öne çıkan mesajlar

toggie said:
hayır bu sekilde giderse hakemlerin gozunde kurnaz olarak kalıcak adam. ondan sonra hakettigi penaltıyı da alamayacak. sonra senliğe gel, penaltımız verilmez, puan kaybederiz.

nobrenin golü el gerekçesiyle sayılmamıştı ona benzer bir durum

edit : nobre bjk'deyken
Sosyal ağlarda paylaş

kapatmazlar.

hep gs üzerinde ilkler denenir. (deplasmanda küfredip, asy'yi kapatıp devrim yapmışlardı. fb maçından sonra 5 maç yedik. hepsi bir ilkti, devamı gelecekti gerektiğinde) hiçbir ceza çıkmıyor artık.

medya, "seyircisiz maç çok tatsız tutsuz oluyor, 5-10 kişi küfretti diye saha mı kapanır? daha uygun cezalar bulunmalı" gibisinden lobi yarattılar.
Sosyal ağlarda paylaş

inşallah ramses ^^

bjk çok kötü takım ama ankaragücü de çok ezik çok yeto.
hele o mehmet yıldız..mustafa erdoğan o kadar çalıştı çabaladı didindi gitti adamı çıkarttı teknik direktör onu da anlamadım.ama neyse ankaragücü yenilmeyi haketti.

bi kart görmedi beşiktaşlılar sinir oldum ona da
Sosyal ağlarda paylaş

Gs'liler amma saçmalamış siz kendi maçınızı izlemediniz mi allah aşkına? Maçı bırakıp bjk ye küfür edip duruyor taraftar nede olsa haftaya maç var, eh bjk tribünüde aynı naneyi yemese olmaz tabi. Burada Bjk'liler küfür etti ceza vermeleri lazım demeniz komik olmuş.

Ha ayrıca bu şeylere artık saha kapatma cezası vermiyorlar benim bildiğim, bir nevi geçiştiriyorlar. Onun yerine para cezası uygulanıyor işte, bir arada güya saha kapatma sonrada puan silinme felan vardıda uygulamaya geçirecek cesaret kimsede yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...