theCio Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 bjk - ankaragücü başlığında atılan her 3 mesajdan 2'sinin baroşlu olması ilginç bir kıskançlık mı var yoksa >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 ankaragücünün kazanmasını istemekten başka bi dileğim olamaz tabi ama zor gözüküyo tabi bjk hırslanmak yerine çöktüyse yenebilir ankara ama bjk büyük ihtimal fark atıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Keşke Baros hep Ankara takımlarına karşı oynasa , adam roket oldu resmen Ankaralılara. Ben maçın takımlardan bağımsız olarak gergin geçmesini bekliyorum,tribün faaliyetleri baya olacaktır.0-0 geçiyor içimden Bjk'nin puan kaybetmesi dileğiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 theCio said: bjk - ankaragücü başlığında atılan her 3 mesajdan 2'sinin baroşlu olması ilginç bir kıskançlık mı var yoksa >:D< yok, bi baroş dedim aklımı kullanamadığım ortaya çıktı.sonra da yürüdü gitti işte muhabbet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 toggie said: hayır bu sekilde giderse hakemlerin gozunde kurnaz olarak kalıcak adam. ondan sonra hakettigi penaltıyı da alamayacak. sonra senliğe gel, penaltımız verilmez, puan kaybederiz. nobrenin golü el gerekçesiyle sayılmamıştı ona benzer bir durum edit : nobre bjk'deyken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 3 net pozisyonu var ankaragucu'nun, kalenin önünden sut vurmaktan aciz bi takım. besiktas'ın da holosko ile 1 net pozisyonu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 o da gol olmadı mı zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 golden once yazmıstım ben. golden sonra cok posizyon yakaladı bjk ama atamadı. ikinci yarı daha dengeli. ankaragucu'nun ilerisinde oynayan adamlar daha once kaleye sut vurabildiler mi hayatları boyunca merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 maçtan önce demiştim 1-0 kazanır haftayada 5 yeriz bu lig bizim için biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 yav trabzon puan kaybetmişken, kendi evimizde anca 1 gol mü atabiliyoruz off var ya fıtık olacam fıtık olmazsam kanser olacam bu takım adamı fıtık eder kanser eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 lol maç 1-0 ankaragücü yüklenmeye debeleniyor, karambol olsa yiyebilir beşiktaş yani. bjk seyircisi gsye küfrediyor. fdsfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 sahası ne zaman kapanacak besiktas'ın? o kadar kufur edildi, madde atıldı gecen hafta. hadi o ilkti diyelim, kufur tekrar ediliyo hala kapanmazsa ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 kapatmazlar. hep gs üzerinde ilkler denenir. (deplasmanda küfredip, asy'yi kapatıp devrim yapmışlardı. fb maçından sonra 5 maç yedik. hepsi bir ilkti, devamı gelecekti gerektiğinde) hiçbir ceza çıkmıyor artık. medya, "seyircisiz maç çok tatsız tutsuz oluyor, 5-10 kişi küfretti diye saha mı kapanır? daha uygun cezalar bulunmalı" gibisinden lobi yarattılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 beşiktaş bu defans anlayışıyla gs den 5 yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 inşallah ramses ^^ bjk çok kötü takım ama ankaragücü de çok ezik çok yeto. hele o mehmet yıldız..mustafa erdoğan o kadar çalıştı çabaladı didindi gitti adamı çıkarttı teknik direktör onu da anlamadım.ama neyse ankaragücü yenilmeyi haketti. bi kart görmedi beşiktaşlılar sinir oldum ona da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 abartmayın 5 falan diye, derbi sonucta belli olmaz. ama son maclardaki performanslar ve saha avantajı goz onune alınırsa bjk icin gelecek hafta zor gececek denebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 beşiktaşlıyım ama oran iyi olursa gs'ye tek maçtan 10 ytl falan yatırabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Abi allahaşkına MKE Ankaragücü gibi çok kötü bi takıma karşı bile iğrenç oynuyo defans.Dan dun ileri vurulan toplar,hayvani derecede boşluklar...Korkuyorum gerçekten GS maçından.Neyseki KEWELL oynamıyo adam haşat ederdi savunmayı iyice.Yediğimizden fazlasını atmamız lazım GS ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 şu 2 haftada 6 puan alırsak(gs) lider bile bitirebiliriz ligi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 ilerde finishingi(evet fmciyim) 3 ten yuksek forveti olsa besiktasın, bu mac 6-0 falan biterdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Abi bu ankaragücünü yendiler teknik direktörü istifa etmş başkanı istifa etmş çoküş içindeki ankaragücünü kim bilir bunlar olmasaydı az biraz da forumda olsaydı ankaragücü nolurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 forum, form? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 yok, mactan once gelip forumu okusalardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 humm o zaman katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Gs'liler amma saçmalamış siz kendi maçınızı izlemediniz mi allah aşkına? Maçı bırakıp bjk ye küfür edip duruyor taraftar nede olsa haftaya maç var, eh bjk tribünüde aynı naneyi yemese olmaz tabi. Burada Bjk'liler küfür etti ceza vermeleri lazım demeniz komik olmuş. Ha ayrıca bu şeylere artık saha kapatma cezası vermiyorlar benim bildiğim, bir nevi geçiştiriyorlar. Onun yerine para cezası uygulanıyor işte, bir arada güya saha kapatma sonrada puan silinme felan vardıda uygulamaya geçirecek cesaret kimsede yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar