Bone Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Sık sık "Türkçemiz yabancı kelimelerin etkisi altında kalıyor" gibi haberler görüyorum. Bir ara burda da bu topicler modaydı. Bundan dolayı birşeyi merak ettim. Türkçe'deki kelimeleri kökenlerine göre ayıran, bu gruplarda hangi kelimelerin olduğunu sıralayan bildiğiniz bir site, dergi veya kitap var mıdır? Hangileri Öztürkçe, hangileri Fransızca vs gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 tdk sözlüğünde her kelimenin başında kökeni yazar. buyur; www.tdk.gov.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 kilitleyin ibret olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Etimoloji sozlugu var. Gercekten ilginc. Bayagi vakit gecirilir. Ornegin linkte selam sozcugunun etimolojik kokenini bulabilirsiniz. http://www.nisanyansozluk.com/search.asp?w=selam&x=0&y=0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Sly-One said: kilitleyin ibret olsun. Gercekten forumun kalitesini dusuren abuk bir insansin. Cok komik oldugunu ya da cok karizmatik oldugunu dusunuyorsun gercekten degil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 GET FIGHT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 konu sapmasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 ayda 1% dusursen seviyeyi, 8 yil desek, 8x12=96, demek ki seviye 96% dusmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leoneo5 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 seviyeyi düşürse düşürse ota ... a post atan altın madalyalılar düşürmüştür... 2001 den beri takip ederim forumu anca bayram seyran gibi uzun tatillerde cevap atarim accık benim gibi olsanıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 herkes senin gibi olsa forumda okunucak yazi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irenikus Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 leoneo5 said: seviyeyi düşürse düşürse ota ... a post atan altın madalyalılar düşürmüştür... 2001 den beri takip ederim forumu anca bayram seyran gibi uzun tatillerde cevap atarim accık benim gibi olsanıza dostum profilini inceledim, uzun bir sessizliğin ardından ilk mesajını 5 ay önce atmışsın, neden bu kadar çekingensin ya da nasıl bu kadar sabrettin? yoksa şifreni 7 yıl sonra mı hatırladın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Giovanni said: Sly-One said: kilitleyin ibret olsun. Gercekten forumun kalitesini dusuren abuk bir insansin. Cok komik oldugunu ya da cok karizmatik oldugunu dusunuyorsun gercekten degil mi evet napıcaksın bu konuda? ayrıca sırf senin bu konuda söyliyecek bir şeyin vardı ve ben öncesinde kilitleyin dedim diye tribe girdin tebrikler. tdk güzel ve yeterli cevaptı bana göre, daha onu bilmiyor ama burada senede 30 topic açıp bir daha da tek mesaj bile atmıyor bu adam. ibret olsun diye kilitleyin dedim, ki şaka, bu da sana battı. kişisel sorunların bu boyuttaysa benimle, gel bi gün taksim buluşmasına yüzüme söyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 kendisi çok komik ve karizmatik zaten. bu kriterleri taşıyorsan sende böyle postlar atabilirsin. bu genelde win oranı ile ilgili bir durum. giovanni, you lose. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 yo bro. youre right. keep up the good work. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 half trojan, half native-american (indian):=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Karizmatik olabilmek forumda çok zor iştir yanlız.Gülünç duruma düşmekle neredeyse sınır yok aralarında o yüzden yapabiliyorsa yapsın tabi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 aquila said: ayda 1% dusursen seviyeyi, 8 yil desek, 8x12=96, demek ki seviye 96% dusmus. her sene kalan seviyenin %1 i dusurecegini varsayarsan, yaptigin hesap yanlis :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 FINISH HIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 slay'a seviyesiz diyen ölçek'i değiştirsin, yetememiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 sly said: gel bi gün taksim buluşmasına yüzüme söyle. adres vermis oha! beyler eglenmeye geldik, lutfen, sakin olalim. turkcedeki kelime kokenleri icin, tdk cok faydali bir site. bonec'in bunu bildigini zannediyorum, lakin sanirsam ancak ve fekat, baska sebeplerden oturu -misal igneleme- topici acmis olabilir. tesekkurler saygilar sevgiler hurmetler esen kalin.(bunu yazarken ayni zamanda okudum, okurken cok duru ve kadife bir ses tonu kullandim, cok eglendim, tavsiye ediyorum.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssg Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Sly-One said: kişisel sorunların bu boyuttaysa benimle, gel bi gün taksim buluşmasına yüzüme söyleolum varya sırf yapılısın diye bu artistliğini çok seviyorum.bi gün tenhada deşicem göbeğini haberin olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 unideki türkçe dersinde saç baş yoluyorduk. Esas anlamda türkçe kullandığımız kelime çok azdı. Her biri ya farscadan yada bilmem neceden geçmeydi. Ama o kadar benimsemişiz ki artık türkçe geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 http://cgi.4chan.org/r/src/1229161659380.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Sly senin "guzel" maceralarini eski kiz arkadasindan dinliyoruz kocum AHAHAHAH AHAHAHAAH her tarafim gelse nolur lan taksime hey allahim ya neler yasadin cocuklugunda sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 fenris said: http://cgi.4chan.org/r/src/1229161659380.jpgheheheheh bu da çok iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar