Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

14 ve 15 yaslarindaki 3 cocuk el opme bahanesiyle girdikleri evde 46 yasindaki kadina tecavuz ettiler

Giovanni

Öne çıkan mesajlar

Aksaray'da 14 ve 15 yaşlarındaki 3 çocuk, Kurban Bayramı'nda el öpme bahanesiyle kapısını çaldıkları 46 yaşındaki A.K.'yi, önce dövdü, sonra tecavüz edip, bin YTL'sini gasp etti. Şüpheliler kaçtıkları Ankara'da polis tarafından yakalandı.
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/10554795.asp?gid=229

14 15 yasinda bir cocuk nasil bu hale gelebilir allahaskina biri bana aciklasin
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.cracked.com/blog/how-to-win-a-fight-against-twenty-children/
aklıma bu geldi.

anlamadığım bazı şeyler var.

- 14-15 yaşlarında 3 çocuk nasıl bir mantıkla tecavüz eder hale gelir?
- 46 yaşındaki bir kadın 3 tane el kadar çocuğu dövememiş mi?
- 14-15 yaşındaki 3 çocuk bu kadar saçma birşeyi neden yapar ki?
Sosyal ağlarda paylaş

"Bayram günü kapı çaldı. Gözetleme deliğinden baktığımda 3 çocuğu gördüm. Tavırlarını beğenmediğim için kapıyı açmadım. Bir süre sonra yeniden kapı çalındı. Kapıyı hafif aralayarak baktığımda, 3 çocuk zorla içeri girdi. Önce beni dövdüler. Sonra sırayla tecavüz ettiler. Daha sonra yeniden dövdüler. Paramı ve evdeki avtüfeğini aldıktan sonra sırayla üzerime çişlerini yapıp evden ayrıldılar"
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:
http://www.cracked.com/blog/how-to-win-a-fight-against-twenty-children/
aklıma bu geldi.

anlamadığım bazı şeyler var.

- 14-15 yaşlarında 3 çocuk nasıl bir mantıkla tecavüz eder hale gelir?
- 46 yaşındaki bir kadın 3 tane el kadar çocuğu dövememiş mi?
- 14-15 yaşındaki 3 çocuk bu kadar saçma birşeyi neden yapar ki?

14-15 yasinda 3 tane cocugu dovmek 46 yasindaki bir kadini birak senin icin bile kolay birsey degil..
Sosyal ağlarda paylaş

Hürriyet'in sitesindeki şu yorum herşeyi açıklıyor aslında

Hikmet Feridun Demir 12/12/2008 - 21:14
Mahalledeki çirkeflerin tek başına yaşayan bir kadın hakkında yaydıkları dedikoduların çocuklar üzerinde bıraktığı etkinin sonuçları. Ahlaksız kişilerin çocuklara
bıraktığı miras. Adalet bu çocukların kimlerden etkilendiklerini araştırmalı, söz ve davranışları ile etkileyenleri yargılamalı.
Sosyal ağlarda paylaş

bi el bombası alıp tıkacaksın ağızlarına. gerçi bunu diyen şeytan. akıllı bir yaklaşım ne olabilir bilmiyorum. belki bir 15 sene kadar bir deliğe tıkıp, bu arada çeşitli kimyasallarla beyinleri pişirilebilir. 30 yaşlarında, kuzu gibi yapılıp topluma salınabilirler.

sebepleri nelerdir? onu da bilmiyorum ama bana öyle geliyor ki; günümüzde gerek toplumun kendisinde, gerek medyada aşırı bir cinselliktir, erotizmdir pompalaması var kontrolsüz bir şekilde. tv'de, gazete, sokakta yarı çıplak birilerini görmeden 100 metre gitmek nerdeyse imkansız.
Sosyal ağlarda paylaş

olayın olduğu yer aksaray, nişantaşı değil. iç anadolunun cehaletle kavrulmuş beş para etmez bir şehrinde kimsenin sokakta yarıçıplak kadınlar görerek yürüdüğünü sanmıyorum. oradakiler normal kadın görmeye bile alışık değil olacaklar ki tek başına yaşayan bir kadın saldırıya uğramış. yapanların yaşı da umurumda değil, beyin hücresi kalmamış bir orktan farksız değiller benim için, yanarak ölseler onlarla beraber benim de içimin yağları erir.
Sosyal ağlarda paylaş

irenikus said:
olayın olduğu yer aksaray, nişantaşı değil. iç anadolunun cehaletle kavrulmuş beş para etmez bir şehrinde kimsenin sokakta yarıçıplak kadınlar görerek yürüdüğünü sanmıyorum. oradakiler normal kadın görmeye bile alışık değil olacaklar ki tek başına yaşayan bir kadın saldırıya uğramış. yapanların yaşı da umurumda değil, beyin hücresi kalmamış bir orktan farksız değiller benim için, yanarak ölseler onlarla beraber benim de içimin yağları erir.

faşizmin doruklarındasın
Sosyal ağlarda paylaş

Bu konuda yaş benim umrumda değil şahsen Lise-1'deki adam iyi ile kötüyü ayırır hale gelmiştir,en azından tecavüzün kötü olduğunu bilir.Tıksınlar hapise gerçek tecavüzcülerin katillerin yanına,anlasınlar öyle herşey 46 yaşındaki kadınlara tecavüz etmek kadar kolay değil.İnsan değil bunlar.Ama yok 18 yaşın altındaydı vb. sebebplerle baya bi ceza indirimi alırlar.Anne babada suç yok mu?Var tabii.Ama çocuklar suçsuz mu?Herşey yetiştiriliş tarzıyla açıklanmaz.Baya kızdım daha yarım saat küfür kullanmadan sövebilirim ama yeter.
Sosyal ağlarda paylaş

Hırsız her zaman suçludur.

Ben size bu çocukların ailede yaşadıklarını söyleyeyim. Çocuk tvde seksi bir manken görür, baba gelir lan it sapık mısın der tokadı patlatır, anane gelir günah yavrum tövbe der vs.

Dinin tarikatlar elinde insanı kukla haline getirdiği bir toplum olma yolundayız.

Öyle bir aileden gelsem (ki geldiğini iddia ediyorum) ben de memesinin çatalı görünen kadını görünce kendimden geçerdim.
Sosyal ağlarda paylaş

huun said:
ve sırf nişantaşı'na yakın yaşadığın için, bu söylediklerine rağmen onlardan farklı olduğunu zannediyorsun?

nişantaşında yaşamıyorum, senin çizdiğin tabloyu kastettim nişantaşı diyerek. oralarda sokakta yürürken yarı çıplak kadınlar ya da tahrik edici afişler görmüyor insanlar. kadının yeri olan toplumlarda kimse kadın görünce şaşırmaz, kitlece boş bulunan kadına saldırmaya meyilli olunmaz.
farklılığa gelirsek evet onlardan farklıyım, daha medeniyim, daha görgülüyüm, ben ölsem onlarınkinden daha büyük kayıp olur falan filan.
Sosyal ağlarda paylaş

bizim topluma yönelik, böyle yerel yorumlar ne yazık ki yurtdışındaki tecavüz istatistiklerine bakınca mantarlıyor.

orda da deniyor ki; bizim toplumda tecavüz olayları polise vs iletilmiyor şu, şu sebeplerden.

ama biliyoruz ki, dünyadaki en eğitimli, refah toplumlarında bile durum pek farklı değil.
Sosyal ağlarda paylaş

huun said:
bizim topluma yönelik, böyle yerel yorumlar ne yazık ki yurtdışındaki tecavüz istatistiklerine bakınca mantarlıyor.

orda da deniyor ki; bizim toplumda tecavüz olayları polise vs iletilmiyor şu, şu sebeplerden.

ama biliyoruz ki, dünyadaki en eğitimli, refah toplumlarında bile durum pek farklı değil.

orada istekle burada zorla.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...