aquila Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 beni mi oynatcakti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 robert rodriguez gay olsa sevgili olurdum mis gibi filmler ımhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 michelle rodriguez i kızıl yapsalar uymazmıydı acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 ajiba gazetesindeki habere göre Megan Fox, Rose McGowan'ın yerini alarak 'Red Sonja' (Kızıl Sonya) filminin çekimlerine başladı. Yönetmen Douglas Aarniokoski 'Red Sonja' (Kızıl Sonya) rolü için ilk etapta Rose McGowan'ı düşündüğünü fakat McGowan'ın başka bir Canon filmine imza atması üzerine planın değiştiğini belirtti. Fox’u Red Sonja'da yarı cadı yarı seksi bir savaşçı olarak izleyeceğiz. Filmin konusu: Bir kez daha ailesinin intikamını almak isteyen acılı bir genç kız, mistik güçlerin yardımıyla dünyanın en tehlikeli kadın savaşçısına dönüşecek... Red Sonja (Kızıl Sonya), Douglas Aarniokoski yönetmenliğinde 2010'da Amerika'da vizyona girecek. Megan Fox fotoğrafları için tıklayınız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 ohaaa megan nasıl olur lan sdfasd.. meganın böyle savastıgını falan hayal edemiyorum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 megan fox bodur karı ne alakası var sonyayla tanyayla saçma geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 megan lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Canon filmi derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 CONAN olacak o, onun da remake i geliyor. http://www.imdb.com/title/tt0816462/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Yalnız filmde conan olmazsa harcanır o hatun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 rose mcgowan'dan megan fox'a downgrade kötü olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 film zaten megan fox'un katılımıyla - 1M puandan başlıyor oylamaya, 1/10 olması için bile çok yol kat etmesi gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 abi rose ): resmen üzüldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 conan filmine imza atmış daha iyi olmuş. conan'ın kadrosu zatne daha iyi. umutluyum ben. gerçi bi arnold lu conan asla olamaz ama olduğu kadar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Megan (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 abi rose'a laf ediyordum ben megan fox görmek beni kalp krizi boyutuna doğru götürdü. estetik ameliyat yapsan bile megan fox'tan çıkmaz red sonja... ulan hatun mu yok da gidip megan fox? yoksa bizle dalga mı geçiyorsun be yönetmen? umarım öyle değildir. http://www.imdb.com/title/tt0800175/ şurda halen rose mcgowan gösteriyor. (nolur allahım megan fox olmasın lütfen amin.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 megan fox yalan kanmayın. rose'un kendi açıklaması var conan filmiyle anlaştım red sonja projesinde yokum diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 megan for dı pirezident! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 asparagas bence yeawww inanasım gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar