Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 :( evet kişiselde 325. dönem topim vardı biliyorum.. Ama ben neler hayal ediodum, ne çktı.. ağrı, doğu beyazıt, sınır.. Bu topiimi mazur görün nolur. İlgiye ihtiyacım var sanırım an itibariyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 ana yazık oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 6 ay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 evet 6 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 neler geçip gidiyor, o kısa süre de hayırlıysa sana bi zilyon tane anlatılacak güzel anıyla gelip geçer, seni geliştirir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Dogu'da sinir diye kendini uzme, guneydogu gibi degil oralar. Kolay gelsin tabi kolay degil taa oralarda yasamak ama, en azindan nispeten guvenli bir dogu sinirina gidiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Hayırlısı olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 sana O şimdi asker diyeceğim,dağıtımdan sonra :( hayırlı teskereler şimdiden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Hayırlı teskereler dostum, kazasız belasız gidip gelesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 güvenli bi yer orası. bol bol doğa fotoğrafı çekersin eheh. güzel yerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Hayırlı tezkereler sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 güzel yer orası bence. beterin beteri vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 vallahi allah razı olsun hepinizden saolun.. inşallah dediğiniz gibi tez gider tez gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Kolay gelsin, su gibi akıp geçsin :) Penth'in ve Archangel_'in söylediklerine katılıyorum. ekşi sözlük doğubeyazıt başlığı, özellikle 12 no.lu entry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 kafani dinlersin orda baya rehabilitasyon diye dusun ehaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Babam doktor olduğu için askerliği baya geç yaptı, bende o zamanlar 4-5 yaşındaydım. Ağrıdaydık. Hiç kafanda büyütme, 6 ay o kadar da aman aman bir süre değil. Doğubeyazıt'ta deli kaçakçılık vardı, acaip acaip elektronik aletler falan bulabilirsin orada :D İshakpaşa Sarayı ve Ağrı Dağı'nı da görme imkanın olacak. İyi yanından bak , doğruya doğru öyle pekte rezalet bir durumda değilsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 babamda orda yapmıs zmnında. anlattığına gore bi komutanı buna ayar olup elleri arkasından baglı sırtustu dağa çıkarmıs soorada kosturakostura indirmiş. buda bole bişi işte. hayırlı olsun walla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 ağrı çok bela deil. keyfine bak bol bol lahmacun ye. sigara iç fln gözlerin açık olsun sürekli geçip gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 o kaçakçılık olayları falan büyük ölçüde bitmiş artık. bir de adım başı karakol fln olmuş güvenli hale gelmiş oralar. ağrıdan arkadaş bildiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Güneydoğu sınırından çok daha iyidir diye düşünüyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 kötü değil o kadar yahu. hayırlı teskereler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 süper ortam Uslu bir asker olursan elf bile görebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Hayırlı tezkereler dilerim. Doğu Beyazıt sınırda işiniz zor kaçakçılıkla uğraşcaksınız. Eğer ki kaçakçılıkla uğraşan köylerin işlerine çomak sokarsanız gece baskın yiceksiniz taciz ateşleri gelecek. Tabi bu baskınlar basına yansımayanlardan olacak... Moralini bozmak istemezdim ama eğer söylenmediyse nasıl bir yerde askerlik yapıcan bilmeni istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Kaçakçılık ben orada okurken yoktu. 4 ay okudum Ağrı'da. Pek sıkıntılı bir yer olduğu söylenemez. 6 ay çabucak geçer. Şöyle ki ben 4 ayı su gibi içtim, hatta dönüp orada geçirdiğim günleri özledim bile. Bol bol et yemekleri yersin Ağrı'da. Çokta lezzetlidir. Hiç kafaya takılacak bir durum yok merak etme. Yer yer zorlanacaksın tabii ki. Neticede kışı orada geçireceksin :) Ama dedikleri gibi, dönünce anlatacağın çok şey olacak. Şafak kaç tertip :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 off et yemegi ya... et yemegi olsada yesem sole sulu sulu yemek ohhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar