yezid Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 nileppezdel said: Evet çok uyuz bi insan olabilirim. Astral seyahat saçmalığına inandığın için mi uyuz ediyorum seni yoksa sadece üslup mu? Yani ikinci seçenekse yapacak birşey yok, diğer tüm forum içten içe "bu nilep çok uyuz lan" demiyosa Paticik'te ilk defa senden duyuyorum bu lafı :D senin uyuz ve gereksiz oldugunu dusunen bircok insan getirebilirim sana. kibarliklarindan soylememislerdir.
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Eh hislerimiz karşılıklı :) Uyuz olduğumu düşünen pek çok kişi vardır diye tahmin ediyorum da ben uyuz olduklarımı da sevebilirim. Mesela Fistan'ın futbol bölümünde yazdıklarına gerçekten çok uyuz olurdum ama severdim de Fistan'ı. Ha bana uyuz olanlar beni sevmiyorlardır da aynı zamanda, canları sağolsun ne diyeyim. Ama üslubumla ilgili bi anda çıkışman da çok gereksizdi. Karşı tezlerin varsa astral seyahatle ilgili bunları ver, üslubuma laf atıp uyuzsun diyip susma yani...
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 lucid den çagrışım yaptı,aklıma lsd tribleri geldi beatles dan gelsin lucy in the sky with diamonds
aquila Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 evet 22" lcdnin tribi bambaska oluyo.
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 aquila said: evet 22" lcdnin tribi bambaska oluyo. lsd okudum lcd yazdım evet ahha
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Mr_Hand said: onu ben de düşündüm de, camın belli bi ritmi yok ki takılıyo kafasına göre. :P gerçi rüzgar esince çarpıyo olabilirdi bak. SoulCube said: .. gecen arkadasım uyuyordu benim pc nin yanında.. yurtta arkadaş uyurken bunun oda arkadaşı +5 kişi falan olacak o kadar seyredik gülüyoduk falan, bu adam uyuyo diye ışıklar da kapalı... adam birden yataktan kalktı gözler yarı açık, bize döndü ve "hadi dönün dansedelim!!1" dedi böle dönme faaliyetini gösteren el-kol hareketi yaparak. sonra aynen çat diye yattı. bizde 3-5 saniye bi sesizlik, olayı anlamadık, sora hepimiz yarıldık. Çok anlamsız bi andı lan. aa bizimde böle bi arkadaş vardı. aynı mod böle oda karanlık bu uyuyo biz geyik yapıyoz 3 kişi. bu birden doğruldu "fili gördünüzmü lan fili" dedi. ama gözler falan kapalı böle. öbür arkadaş gördük abi yat hadi dedi yattı geri ahaha.
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 bu son şey oluyo arada ama çok nadir. ayrıca bu nilep çok uyuz lan.
ardelen Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 normal şartlarda uyunan bir uykuda arnavut kaldırımlı ve sarı taşlı binalar arasındaki tramplenli havuzun etrafında verilen seks partisinde sibil isimli bir kız arkadaştan iki adet görüp rüyamda koptuğum vardır. hakikaten de kopuyormuşum ama, gecenin bi vakti kahkahalardan kıllanan annem söyledi. rüyada aşık olup uyandığında ağlamak ise çok güzel bir metafor gibi gelmemişti o zaman bana.
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 _ILuVaTaR_ said: bu son şey oluyo arada ama çok nadir. ayrıca bu nilep çok uyuz lan. Teşekkürler bu güzel iltifat için :)
Fly Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 ben geçen uyurken düşüyordum sonra baktım direk var tutunayım o da ne kalorifere tutunmuşum meğer elim yandı sonra uykuya daldım tekrar düşmeye başladım düşüp yere çarptığım an kafamdan 90 km/s hızla beyin fışkırdı tam o sırada uyandım gerçek olmadığına inanıyorsanız bunu 3 kişiye daha yollayın yollamazsanız uykunuzda öleceksiniz!!!! bir de i-trance mi ne öyle bişey vardı, ses dinleyip kafa yapıyormuştunuz güya.
smash Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 waking life'ta çok güzel işleniyodu bence film de çok güzeldi, hayatım boyunca bi kere bile lucid dream göremedim ama görmenin taktikleri var, bi tanesi şu: bir elinize evet bir elinize hayır yazıyorsunuz, ve gün içinde sürekli kendinize şu anda rüyada mıyım diye sorup rüyada olmadığınızı anlayınca hayır yazılı elinize bakıyorsunuz, sonra bu alışkanlık haline geliyo ve rüyada sorup rüyada olduğunuzu anlıyorsunuz (denemedim, ama denemişler görmüşler lucid dream anlaşılan) astral seyahatin de nörolojik açıklamaları olduğu gibi, astral seyahat yaptığını iddia insanların esasında yapmadığını kanıtlayan deneyler var, mesela: Astral seyahat yaptığını söyleyen birini alıyolar koyuyolar bir odaya, odada da dolabın üzerine, oradan göremeyeceği bir yere bir çorap koyuyorlar ve astral seyahat yapıp bize çorabın rengini söyle diyolar, hiçbiri de söyleyememiş, ruhu çıksa bakıp söyleyebilmesi lazım, bu deneyi yapan insan da esasında astral seyahatin olduğunu kanıtlamaya çalışıyomuş, sonra inanmamaya başlamış.
Garager Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Astral seyahat'ta ruh dışarı çıktığı anda gerçek dünyayı gezmezki zaten,bilinçaltını gezer.Dolayısıyla çorabın rengini bilememesi normal.
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 nileppezdel said: Yok öyle birşey. Orada anlatılanların tamamının fiziksel ve nörolojik sebepleri var. Araştırmalarda bellidir. neymiş bu sebepler ve araştırmalar çok merak ettim
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 yezid said: nileppezdel said: Astral seyahat saçmalıktır. Yok öyle birşey. Orada anlatılanların tamamının fiziksel ve nörolojik sebepleri var. Araştırmalarda bellidir. O astral seyahatle tamamen alakasız birşey yani düşme hissi, çekilme hissi vs. Rüyadayken rüyada olduğunuzu anlarsanız kontrol edebilirsiniz bu normal. Sesler duymakta şizofrenliktir, yada çok korku filmi izlemişsinizdir. Saygılar :D şöyle "olayı bitirmiş insan" edasıyla konuşman yok mu, tutucam kafandan vurucam yere o derece uyuzsun. ahaha +1907
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Hiç karabasan görmedim, uyandığımı zannedip uyumaya devam etmedim, olduğum yerde sarsılmadım. Ama herkes gibi ben de uyurken düştüm. Hayatımda 2 defa çığlık sesi duyup uyandım, altına ediyosun cidden. Rüya gördüğünü bilme olayı da sürekli oluyo bana. Rüyamı kontrol edeyim, istediğim şeyleri göreyim diyorum ama olmuyo. Genelde rüyamda öldürülcekken biliyorum rüyada olduğumu. Bi keresinde çatışma mı ne bi şeyin ortasındaydım. Araba var, yanına çömelmiş saklanıyorum. Tam koşup kaçayım derken yanımdaki adamı vuruyolar bi yerden. Dönüp bakıyorum adam orda. Tam ateş edecek, korkuyorum falan, sonra "e zaten rüya görüyorum yani vurursa vursun. ben bi hamle yapayım da" diye düşünüp üstüne atlıyodum adamın sdf. Ama şu uykuda düşme olayının genelde çok derin olmayan uykularda oluyo ondan eminim. Otobüste uyurken, ertesi gün için heyecan veren bi planın varsa, vs.
Suark Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Bana sürekli karabasan gelir alıştım artık, Ama şu astral olayı, Bir keresinde gene karabasan gelmişken ulan amk ruyadayım ben nasolsa dı mı? diyip bi şekilde ayrılmıştım vucudumdan. Uyanık oldugumu anlamam için çıglık attım, ses cıkmadı heh dedım tamam uyuyorum. Bedenımı falan gordum, ailemin odasına gıttım cıglık attım duyan yok dedim tamam kesin uyuyorum ben. Matrix falan yaptım :P sora camı bı sekılde yok ederek evden cıktım, sonucta ruya degıl mı? ıstedıgım sekılde olur, 2 ust evde gecenın o saatinde aysun kayacıyla ayşe hatun oturmus cıplak bıcımde muabbet edıolar, rotamı onlara cevırdım derken uyandım. Bir dahada beceremedım bunu :( Süper şe :P
elesso Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 ben istediüim zaman görebiliyorum lucid dream, ama mekanı seçemiyorum nerde başladıysam prda devam ediyorum. bide ne zaman bi kızın üstüne atlasam uyanıyorum konsantrasyonumu yitirip hehe.
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Çıplak sohbet edenler Gauss'la Einstein olsaydı mest olurdu Sina.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 nileppezdel said: Astral seyahat saçmalıktır. Yok öyle birşey. Orada anlatılanların tamamının fiziksel ve nörolojik sebepleri var. Araştırmalarda bellidir. O astral seyahatle tamamen alakasız birşey yani düşme hissi, çekilme hissi vs. Rüyadayken rüyada olduğunuzu anlarsanız kontrol edebilirsiniz bu normal. Sesler duymakta şizofrenliktir, yada çok korku filmi izlemişsinizdir. Valla keşke bu postu hiç atmasaymışsın. İlk cümlen yanlış şekilde ifade edilmiş, ikinci cümlede yanlış düşünceyi destekliyor, üçüncü cümle kulaktan dolma bilgilerle tezini savunuyor, dördüncü cümlede kaynak gösterirmiş gibi yapıyorsun, beşinci cümlenin hiç bir anlamı yok (konuyla ilgili olarak) altıncı cümle son derece doğru ama astral projection ile bir alakası yok, yedinci cümle ise bu yazıyı hiç yazmamanın somut kanıtı olan yargıları içeriyor.
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 offtopic adamınbiri said: yezid said: nileppezdel said: Astral seyahat saçmalıktır. Yok öyle birşey. Orada anlatılanların tamamının fiziksel ve nörolojik sebepleri var. Araştırmalarda bellidir. O astral seyahatle tamamen alakasız birşey yani düşme hissi, çekilme hissi vs. Rüyadayken rüyada olduğunuzu anlarsanız kontrol edebilirsiniz bu normal. Sesler duymakta şizofrenliktir, yada çok korku filmi izlemişsinizdir. Saygılar :D şöyle "olayı bitirmiş insan" edasıyla konuşman yok mu, tutucam kafandan vurucam yere o derece uyuzsun. ahaha +1907 ahahaslkj tespit (tu)
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Ama bununla birlikte tartıştığınız kaynak ve metin falan da son derece kalitesiz yani, onu da belirtmek lazım. 98 senesinde SNN forumunda açıyorlardı sürekli ASTRAL SEYAHAT diye threadler, onların içeriği gibi. "Gümüş kordon varmış, kopunca ölüyormuşsun falan, acayip."
Öne çıkan mesajlar