BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Selamlar, 2000 ytl civarında laptop bakıyorum. ama asus veya toshiba filan tercihimdir. yanimarka takıntım var biraz. çift çekirdekli min 3gb ram vs olan bir laptop arıyorum. ekran kartı da iyi bişey olsun istiyorum elbette. arkadaşımın abisinde asus fs3v var ama bulamıyorum şu an onu. onun ayarında bişey var mı hiç :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 şunu düşünüyorum. bu ürünü kullanan varsa fikirlerini yazabilir mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 secenekler arasına hp de koyabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 kapatırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 bende tam böyle bi topic acmayı düşünüyodum. bende bu aralar laptop almak istiyorum 2000 ytl civarında. ekran kartı açısından iyi bişey lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Asus X52SA diyebilirim tam da o fiyatlarda. Hatta Gold'da indirimde 1750'ye inmiş sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 ben de siemens dusunuyorum ama nasildir bir bilgisi olan var mi? hp toshiba kadar guvenemiyorum ve benim aradigim 1500 ytl civari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 toshiba almayın, servisi desen berbat, kendisi desen kalitesiz malzemeden yapılmış, 3gb ram 2 ghz core2duo bilgisayara tek fan çıkışı koyacak kadar salak insanlar ayrıca, bilgisayarı masanın üstüne koyamıyorum bile en az 80 derece oluyor, normal hali, wow oynamak için havaya falan kaldırmam gerekiyor ki o da 1.5 saat falan dayanıyor sonra kapatıyor kendini. tek fan çıkışı olan bir laptopun içi de doğal olarak toz dolar ama 1 tane şarj aleti için 1.5 ay beklediğim bir toshiba servisine gidipte laptop emanet etmemi beklemiyorsunuz herhalde, toshiba almayın, aldırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 usb çıkışları feci problemli ayrıca, bir de bilgisayar sıcaktan eriyor orası burası kopuyor, aldığım güne lanet ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caramel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 hp paviliyon gogo diyorum 6-7 gün açık kladıgı oluyor sıfır ısınma problemini görmedim hiç kapanmadı hergün dota oynuyorum hiç isinmadi wow da oynadım 1 hafta hiç durmadan azcik ısındı oda hiç kapatmamıstım yazindi oyuzdendir hp paviliyon diyorum performans desen performans servis desen servis fiyat desen fiyat gogo synmal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 elimde siemens var şu an üstünde 9700 mobile kart var ama hayatımda bu kadar ısınan bi alet görmedim. ısınmadan dolayı pek bi sorun olmuyor ama elini değdiremiyorsun. ayrıca şarjı 30 dakka filan gidiyor bu yüzden. hp pavilion larda sorun yaşayanlar duydum. dayımınkide hp. compaq amma velakin wireless bozuldu filan. saçma sorunlar var. 3650 nasıl bi ekran kartıki :( mavi bilgisayarda 9600 lüsü var aynısının ama ankaradan almak içime sinmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 ASUS M51VR240DV Ben şu laptopu uzun zamandır inceliyorum. fiyatıda 1688 ytl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Hp pavillion bende tavsiye ederim.Tek sorun hp lerde bu yukarı ses ayarlama tuşları çok çabuk bozuluyor.Özellikle ısındığında lap top.Benimkisi ısınıyor ama özelliği yüksek ısıya dayanıklı olması mesela.Öyle el değmeyecek kadar da ısınmıyor zaten.En büyük sıkıntılarım bunlar.Onun dışında çok kaliteli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 BiTcH_oFBaT said: şunu düşünüyorum. bu ürünü kullanan varsa fikirlerini yazabilir mi acaba? aynı ürün burda daha ucuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 HP Pavillion güzeldir severim ama hangi akla hizmet soğutucuların havasını laptopun ALTINDAN verir ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Karag8z said: BiTcH_oFBaT said: şunu düşünüyorum. bu ürünü kullanan varsa fikirlerini yazabilir mi acaba? aynı ürün burda daha ucuz dedim ya mavibilgisayar'da da var diye :) ama ankaradan alma işi içime sinmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caramel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Kojiroh said: HP Pavillion güzeldir severim ama hangi akla hizmet soğutucuların havasını laptopun ALTINDAN verir ki. baska nerden vercek islemciyi sogutmak zorunda ?:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 İnce bi kanal yapıp kenardan verebilir. Toshibalarda gayet de yandan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caramel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Kojiroh said: İnce bi kanal yapıp kenardan verebilir. Toshibalarda gayet de yandan. o ince kanaldan olucak sogutmadan hayır gelmez bakınız toshiba kuzenimin bilgisayar wow oynarken soledigine gore 2-3 saatte ısınmaktan kapanıyormuş (; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 3 tane yeni laptop buldum ama bunların fiyatlarıda hep ucuz değil ama hani sahip olan veya bir yakını kullanan veya görmüş olan filan varsa fikirlerini yazarsa sevinirim :) acer hp pavilion 1 hp pavilion 2 şimdi yukurda istediğim asus'un ön belleği 6mb. bu benim için çok iyi bir özellik. bunların 3mb ama ekran kartları 9600. şimdi bunlarda ısınma problemleri filan var mı? yani ısınma derken ne kadar çok ısınırlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caramel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 sana nokta atışı biçimde model soliyeyim hp pavilion dv6000 aldım memnunum ısınma sorunu fln yok gayet guzel 3gbram 512 ekran kartı 2.2 ghz islemci vs 1400 ytl fln almistim dartyden kampanyadaydi suanda 2200 flndir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamermir Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 "Asus X59Sr" araştır bence. değişik konfigürasyona sahip modelleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 acer'lar buldum ucuz ve güzel. onları araştırıyorum şu an :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 acer ezik laptop :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Değil. Kullanılır acer, rahatlıkla tavsiye edebilirim. Fiyatına göre iyiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar