Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Laptop önerilerine açığım.

BiTcH_oFBaT

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,

2000 ytl civarında laptop bakıyorum. ama asus veya toshiba filan tercihimdir. yanimarka takıntım var biraz.

çift çekirdekli min 3gb ram vs olan bir laptop arıyorum. ekran kartı da iyi bişey olsun istiyorum elbette.

arkadaşımın abisinde asus fs3v var ama bulamıyorum şu an onu.

onun ayarında bişey var mı hiç :(
Sosyal ağlarda paylaş

toshiba almayın, servisi desen berbat, kendisi desen kalitesiz malzemeden yapılmış, 3gb ram 2 ghz core2duo bilgisayara tek fan çıkışı koyacak kadar salak insanlar ayrıca, bilgisayarı masanın üstüne koyamıyorum bile en az 80 derece oluyor, normal hali, wow oynamak için havaya falan kaldırmam gerekiyor ki o da 1.5 saat falan dayanıyor sonra kapatıyor kendini. tek fan çıkışı olan bir laptopun içi de doğal olarak toz dolar ama 1 tane şarj aleti için 1.5 ay beklediğim bir toshiba servisine gidipte laptop emanet etmemi beklemiyorsunuz herhalde, toshiba almayın, aldırmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

hp paviliyon gogo diyorum 6-7 gün açık kladıgı oluyor sıfır ısınma problemini görmedim hiç kapanmadı hergün dota oynuyorum hiç isinmadi wow da oynadım 1 hafta hiç durmadan azcik ısındı oda hiç kapatmamıstım yazindi oyuzdendir hp paviliyon diyorum
performans desen performans servis desen servis fiyat desen fiyat gogo
synmal
Sosyal ağlarda paylaş

elimde siemens var şu an üstünde 9700 mobile kart var ama hayatımda bu kadar ısınan bi alet görmedim. ısınmadan dolayı pek bi sorun olmuyor ama elini değdiremiyorsun. ayrıca şarjı 30 dakka filan gidiyor bu yüzden.

hp pavilion larda sorun yaşayanlar duydum. dayımınkide hp. compaq amma velakin wireless bozuldu filan. saçma sorunlar var.

3650 nasıl bi ekran kartıki :( mavi bilgisayarda 9600 lüsü var aynısının ama ankaradan almak içime sinmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Hp pavillion bende tavsiye ederim.Tek sorun hp lerde bu yukarı ses ayarlama tuşları çok çabuk bozuluyor.Özellikle ısındığında lap top.Benimkisi ısınıyor ama özelliği yüksek ısıya dayanıklı olması mesela.Öyle el değmeyecek kadar da ısınmıyor zaten.En büyük sıkıntılarım bunlar.Onun dışında çok kaliteli.
Sosyal ağlarda paylaş

3 tane yeni laptop buldum ama bunların fiyatlarıda hep ucuz değil ama hani sahip olan veya bir yakını kullanan veya görmüş olan filan varsa fikirlerini yazarsa sevinirim :)

acer

hp pavilion 1

hp pavilion 2

şimdi yukurda istediğim asus'un ön belleği 6mb. bu benim için çok iyi bir özellik. bunların 3mb ama ekran kartları 9600.

şimdi bunlarda ısınma problemleri filan var mı? yani ısınma derken ne kadar çok ısınırlar?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...