reyou Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 bilgisayarda bisi kopyaladigim zaman illa onu bi yere yapistirasim var, e hani zaten yapistiracaksam yapistiriyorum hemen ama bole bazen kopyaliyorum nereye yapistircagimi unutuyorum, yada havada kaliyo bole kopyaladigim resim falansa ise durum daha vahim paint falan acmam lazim, sanki uzerimde buyuk bir yuk varmis gibi oluyo, yapistirmam lazim huleynnn!
numberten Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 ben de ne zaman evde tek olsam yapıştırıyorum.
Lexius Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhşş yapış yapış oldu buralar.
Privhunter Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Lexius said: ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhşş yapış yapış oldu buralar. ahahahahahahahahahahahahahah (sabah sabah sesli güldüm)
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Masquerade said: yabışıyo. alla alla kimse koymamış.
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 yapıştırırım,ama fazla değil B)-
Öne çıkan mesajlar