necmi Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 dün akşam 15 yıl kadar geç kalınmış bi itirafta bulunuldu demirel döneminin bakanlarından sovyetler birliği dağıldığı zaman Nursultan Nazarbayev demirele gelip türkiye etrafında tekrar birleşmek ve tek güç olmak istiyoruz demiş buna karşılık demirelde şu cevabı vermiş oda nedemek birdaha duymayım sizden boyle şeyler henüz bu habere yalanlama gelmedi demirelden demekki doğru ne büyük enerji fırsatını kaçırmışız ruslarla enerji partneri olan başta azerbaycan kazakistan ve diğer türki cumhuriyetlerini düşündükçe demirele sinirleniyorum sığmı düşünüyorum yoksa paronayamı bilmiyorum ama aklıma şöyle bişey geliyor enerji konusunda merkelden önceki almanya başbakanı rusyayla büyük bi enerji anlaşmasına imza atıyor hemde oyle bi imzaki bu sanayi devi almanları rus enerjisine bağımlı kılıyor bugün ve o imza atan almanya başbakanı bugün imza attığı şirketin yani rus gaspromun ceosu acaba diyorum demirel türki cumhuriyetleri ve rusya ne ayak nedersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 özalın projesi buydu zaten. ömrü yetmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 yettirilmedi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 bunlar zaten bilinen şeylerdi,açıklanmasına gerek yoktu aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Demirel'in yaptığı 5 faydalı iş listesi çıkartalım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 ben köşke gidip tokalaşmıştım bu amcayla. imzalı dolma kalemi var. hayırlı işlerinden biri benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 hadi kaldı 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irenikus Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 kim itirafta bulundu, nerede bulundu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 evet özalın projesiydi bu federatif sistemler olarak büyük bir birlik kurmak. Pek çok şeyini sevmem özalın ama bu stratejisini çok severdim. Demirelin bu fırsatı teptiğine ise aklım almıyor gerçekten. üzüldüm eğer doğruysa ama.kötülemede olabilir :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Ancalagan said: evet özalın projesiydi bu federatif sistemler olarak büyük bir birlik kurmak. Pek çok şeyini sevmem özalın ama bu stratejisini çok severdim. Demirelin bu fırsatı teptiğine ise aklım almıyor gerçekten. üzüldüm eğer doğruysa ama.kötülemede olabilir :/ dünakşam demirelin dışişleri bakanı anlattı haberlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irenikus Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 neden ayıplamış nursultan'ı peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Napmışın sen be Baba ya! üzüldüm hakkaten. belki bi bildiği vardır :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 süleyman demirel'in çok hatası var elbette ama "yaptığı 5 iyi şeyi sayın, o kadar dandik bir adamdır bu" denecek kadar da abartı değil. şimdiki aklı olsa o zaman bunları kullansa neler neler yapardı bu adam ama, "siyasetçinin bir ideoloji peşinde koşanı değil, bazı şeyleri tecrübe edip hayırlı şeylerin ne olduğunu anlayanı makuldur" lafının (ne uzun lafmış be) bir ispatı gibidir demirel. şimdi çıkıp süper akıl veriyor tavsiye veriyor felan ama zamanında bunları yapmadı mesela. gerçi şu da var, piyasadaki son zamanlardaki (70'lerden beri diyelim) politikacılara bakarsak, en doğru düzgün hareket etmiş kişilerden biridir. Sağcı partilerden Demirel gibi adamların çıkmasını ne çok isterdim :) Süleyman Demirel'in hiç öyle ajan majan olacağını sanmıyorum. Öyle bir yapıda biri değil çünkü (ulan sanki çocukluğunu biliyor da böyle emin konuşuyor). Mesela Çiller ve Tayyip konusunda ABD ajanı olduğu doğrultusunda şüpheler bulunmakta. Ama Demirel'de hiç o tip derin devlet olayları gözlenilmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 demirel iyidir ya :D . gençliğine veriyoruz evet. Bencede sağ partilerden çıkabilcek en kral adamdır demirel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 turbanla universiteye girmek istiyen irana arabistana gitsin demisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Herkes Turancılığı övmüş. Madem bu kadar elzem bir şeydi, Atatürk Enver Paşa'ya karşı neyin mücadelesini verdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Halkların kardeşliğini savunun, Turancılığı değil ^^ Atatürk Turancılığa karşı mı mücadele etti? Yo Enver'in bizzat kendisine karşı, tırt bir adamdı zira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 İttihat ve Terakki içinde mücadele etti evet, Atatürk'ün Bütün Eserleri ve Nutuk'un belli bölümlerinde anlatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Oldu canim, Demirel "He" dese hemen birlesiliyodu zaten, sanki futbolcu transferi yapiliyo ki onun bile mafyasi donuyo perde arkasinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irenikus Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 ya yalan bence ya, özal denediğinde bizzat bu türki ülkeler korkup caymıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Türk milletleri arasında bir birleşmeyi mümkün görmüyroum ben pek. Zira tarihimiz de buna güzel örnek teşkil ediyor. Hangi çağda Türkler bir arada savaşmadan yaşayabilmiş ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Turancılık Ermeni diasporasının en büyük silahıdır, "Doğu Türkleri'yle birleşmek için bizi yerimizden yurdumuzdan ettiniz" derler. Demirel olmayacak/oldurulmayacak bir duaya amin dememiş, ha bunu ölçüp biçmeden söylemiş de olabilir, ama iyi etmiş. Keşke Türkiye güçlü bir ülke olsaydı da böyle bir federasyonla daha da güçlenseydi, kimse de sesini çıkaramasaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 bone said: gerçi şu da var, piyasadaki son zamanlardaki (70'lerden beri diyelim) politikacılara bakarsak, en doğru düzgün hareket etmiş kişilerden biridir. Sağcı partilerden Demirel gibi adamların çıkmasını ne çok isterdim bone, her mesajınla ayrı bir efsanesin. demirel solcu partilerde mi yer aldı? "milliyetçi cephe" diye bişey bildin mi? hani geçenlerde bi topik açmıştın ya deniz gezmişle ilgili, ha işte mecliste onun infazından yana oy veren kimdi? bence senin tez zamanda yakın tarihle ilgili bilimum belgesel izlemen yahut kitap-makale filan okuman gerek böyle konularda ahkam kesmeden evvel.. bunun yanısıra demireli övmek, turancılığa iyi bir fikirmiş gibi bakmak ama sonuçlarını düşünememek..üzerine de her "federasyon" lafını edene "bölücü" demek..ne güzel komşumuzdun sen yurdum sağcıları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 bone demirele solcu demek istememiştir. heralde. sanırım. ehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 pekaziz said: Herkes Turancılığı övmüş. Madem bu kadar elzem bir şeydi, Atatürk Enver Paşa'ya karşı neyin mücadelesini verdi? enver paşa .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar