Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 +1 hatta yaptmda 1 yıllık arkımın sewglsyle pişmanmıyım deilim bidaa olsa yaparmıyım yaparm..Arkadaşımada söyledmmi söyledm sorunda olmadı.hee kızı seviosan yani arkadaşın olarak kızı kaybediceksin bunuda düşün tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 adam zaten hoşlanmıyorum demiş beraber olmanın ne gibi bi güzelliği olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Ya gerçi benim dediime bakmayın bizimkisi cinsel tatmin olarak kaldı sevdii bi kızsa arkadaşı olarak yapmasın çünkü kızla bişeyler yaşayıp bırakırsa dahada çökücek hiç gerek yk wurma sopayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rLx Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 cinali 4ewerrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 ahah cinaliye inananların sevgilileri foruma bakmaz di mi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 benimki bakıyo valla =) hatta burdan kendisine selam söylüyorum. kontorüm bitti gene galiba mesaj gönderemiyorum,onu da ileteyim kızmasın sonra saatlerce oturmuşsun bi ses seda etmemişsin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 aman diyim nolursa olsun yakınlaşma kıza. yani duygusal anlamda sevgili durumları vs. sonra çevren üstüne gelir, sen kendini sorgularsın falan dengen bozulur. arkadaş grubumda oldu böyle bi durum yapanı direk aforoz ettik fena yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 CthuLhu said: benimki bakıyo valla =) hatta burdan kendisine selam söylüyorum. kontorüm bitti gene galiba mesaj gönderemiyorum,onu da ileteyim kızmasın sonra saatlerce oturmuşsun bi ses seda etmemişsin diye.çok pis bi adamsın lan sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 arkadaşın bişi demiyecekse ya da görüşmem bi daha diyorsan ( biraz şerfsizlik oluyo ama) götür derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Götür, acıma. Pişman olursun demedi deme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Damsel in distress. Bu firsat kacmaz. Nasilsa isin sonunda kiz da sen de hata yaptiginizi anlayacaksiniz. Adamla da artik alakan yoksa icinden geldigi gibi yap sonra yanlis oldu dersin. O oyle diyecek cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 kiz mi kalmadi koca istanbulda. sal gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 rebound sex,+1 yaptım aynısını burda tabi arkadaşının sana yakınlık derecesi onemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 ulan ne aç adamlarmışsınız be. ahah. ben kırmadan nasıl kurtarırız diye düşünüyorum hale bak. :) gerçi ayıkken daha konuşmadım hiç bişey olmamış gibi de davranabilir belki. bi de konuyu buraya taşıyana teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irenikus Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 o kızla ilişki yaşamak çok gurursuzca olur. senin gözünün önünde arkadaşınla öpüşen, başkasını göstere göstere sana tercih eden birinin yedek paraşütü olmanın kaybettireceği şeyler boşaldığında alacağın zevkten çok daha fazla bence. onursuzca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 irenikus said: o kızla ilişki yaşamak çok gurursuzca olur. senin gözünün önünde arkadaşınla öpüşen, başkasını göstere göstere sana tercih eden birinin yedek paraşütü olmanın kaybettireceği şeyler boşaldığında alacağın zevkten çok daha fazla bence. onursuzca. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Mr_Hand said: ulan ne aç adamlarmışsınız be. ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 aman ya sanki evlenecek lol.Onun yuzunden mi ayrıldı hayır.E kime ne o zmn.Cok ciddiye almıcan herseyi sora patlayan gene sana patlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 o zaman abuzer kadayıftan gelsin bu şarkı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 hallettik ya neyse ki. biraz kötü hissetti kendini ööle bişey yaptığı için ama şimdilik aramız eskisi gibi. oh be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar