Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 hadi bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 merak ediyorum hala bağış yapan saf var mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 inanılmaz lan bu herifler. küfür filan ediyorlardı geçen televizyona allahsız, inançsız diye birilerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 dikkatinizi çekerim. kızılaydan 10 ytl ucuz bu bağış zuahahahahahahahahahahhahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 yüzyılın ibadet/sevap hareketi deyin ama şuna. 300 lira maaşla yaşamaya çalışan adamın önüne 5 kilo et atmak iyilik falan değildir. o adamın kendi emeğiyle başı dik, onurlu bir yaşama sahip olmasını sağlamadan yılda bir karnını doyuruyorsan olmaz o iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Rahan said: yüzyılın ibadet/sevap hareketi deyin ama şuna. 300 lira maaşla yaşamaya çalışan adamın önüne 5 kilo et atmak iyilik falan değildir. o adamın kendi emeğiyle başı dik, onurlu bir yaşama sahip olmasını sağlamadan yılda bir karnını doyuruyorsan olmaz o iş. Çok doğru demişsin. Nedir yani insanlara kömür dağıtıyosun yok makarna, kurban eti vs. Madem çok duyarlısınız vatandaşın tutunabileceği bir dal bırakın. Uzatın da demiyorum yani budamayın o dalları yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Penguen süpermiş lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 radyo 7 süper propagada yapıyor yalnız. "yüzyılın iyilik hareketi" diye anons ediyor, kurbanlarınızı bağışlayın diyor, yoksulları doyurun diyor felan. şeyi anlamıyorum ben. yoksulları bir seferlik doyurmak yerine iş bulmalarını sağlamak daha iyi olmaz mı? illa birileri bunu kullanıp ceplerini dolduracak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 yalnız sizin bakış açınız da çok doğru değil bence olaya.. öncelikle kurban bayramı denen bir şey var. kurban bağışlamak denen bir şey de var. bunlar islam'ın bir parçası. bunun saçmalığını sorgulamanız anlamlı değil. önemli olan deniz feneri gibi dolandırıcıların, hala barınabiliyor olması. buradan çıkaracağımız sonuç "bağışlar çok saçma, onun yerine kalıcı çözüm gelsin" değil de, "deniz feneri kapatılsın, bağışlar da daha güvenilir ve yüksek denetim altında kurumlara yapılsın" olmalıydı. yoksa ben de ülkemde fakir olmasın isterim de bunun kurban bağışlarıyla doğrudan bir ilgisi bile yok aslında. deniz feneri'yle ilgili de ne diyeyim zaten. yeşil holdinglerimiz çok seviyor, canım insanımı dolandırmayı. geçmişte bunu yeterince gördük. demek ki görmek yetmiyor, hala dolandırıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 ya $oyle bir durum war, buraya bagi$ yapan kesim zaten kanal 7 den ba$ka kanal izlemedigi için dogal olarak hala gidip bagi$liyor. Ayrica Penguende bahsi gecen mantik da dogrudur, kimileri de partime gitsin diye bagi$yapiyor. Yuzyilin 3kaat hareketi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Esh'len rakta'ya +1lerimi sunuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar