sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 DoubleW said: deathl0rd said: sexdrugsrocknroll said: tello da maç içinde çok sert bi yumruk atıyo bi pozisyonda yemin ediyorum benim takımımdan biri yapsa utanırım Volkan'ın yediği haltlardan utanıyor musun yani? Çünkü fenerbahçe taraftarı Lincoln'e diz attı diye methiyeler düzdü adam için.... bu da güzel kapak olmuş, neden takımımızda diye utanıcaz onu da anlamadım yahu, bir anlık sinirdir vurur eder, normal bunlar. volkan onları yaptığı gün bitti zaten benim için fenerbahçe taraftarıda bundan tepkili yediği aptal gollerden değil. çünkü fenerbahçe pislik yapan futbolcu sevmez genel yapı olarak. orda lincoln kız arkadaşını bilmem ne yapiyim diye küfür etse bile vurmaması gerekirdi. tello nun pozisyonu tek taraflı üstelik. hadi uza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 ne bu şiddet uza falan. :) belki tellonun bacısına küfretti adam nerden biliyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Sonuçta sende Lincoln'ün küfür ettiğini o güvenmediğin senin sildiğin volkandan öğrendin di mi? 1 pozisyonda ne güzel yerin dibine sokuyosunuz insanları. Ayrıca demişsinki Fenerbahçe sevmez pislik futbolcu , ben buna gülerim , Kemalettin , Fatih Akyel , Johnson , lugano filan hiç pislik oyuncular değil di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 maç içinde adam yumrukladığını veya maç sonu birini tokatladığını gördün mü luganonun. tello oynayamıyo resmen ona kızıyo adama gidip yumruk atıyo atılmak için . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 kupa maçı sonunda tribünlere, amigo edasıyla "bir baba hindi" çektiren tuncaya ne demeli? beşiktaştan indirip galatasaraya falan bindiriyordu sanırım, çok fair bir hareket evet. pislikliğin dik alası bence. ama tuncay fbli taraftarın sevgilisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 sexdrugsrocknroll said: maç içinde adam yumrukladığını veya maç sonu birini tokatladığını gördün mü luganonun. tello oynayamıyo resmen ona kızıyo adama gidip yumruk atıyo atılmak için . Niye sadece lugano örneği? Neden diğer isimler değil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Maç sonrası stadyumda fıldır fıldır gezip ricardinho arayan Aurelio yu unutmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 ahahha iyi yenmiş ankara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Hem kendi kalesine gol atan hem aynı maçta kırmızı kart gören futbolcuyu taraftarın kucağında hayal ettim de ürperdim bu maçta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 suBzer0 said: sexdrugsrocknroll said: maç içinde adam yumrukladığını veya maç sonu birini tokatladığını gördün mü luganonun. tello oynayamıyo resmen ona kızıyo adama gidip yumruk atıyo atılmak için . Niye sadece lugano örneği? Neden diğer isimler değil?Fatih Akyel zaten hiç sevilmedi. Lugano ve Johnson saha içinde sertlik yapsalar da sadece sert oynadıkları için yaptılar. Yumruk atmakla bir tutamazsın. Kemalettin'in saha içinde bi tip bir olayını hatırlamadığım için yorum yapmıycam ama balta olması dışında bir kusurunu hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Masquerade said: kupa maçı sonunda tribünlere, amigo edasıyla "bir baba hindi" çektiren tuncaya ne demeli? beşiktaştan indirip galatasaraya falan bindiriyordu sanırım, çok fair bir hareket evet. pislikliğin dik alası bence. ama tuncay fbli taraftarın sevgilisi?LoL. Taraftar kendi arasında kutlarken onlara katıldı sadece. Maç sonu yaşanmış bir olay ve futbol sahada oynanıyor. Maç çıkışı her taraftar gibi sevinebilir kendisi. Hiç de gözüme batmıyor. Ayrıca Kadıköy'e bayrak diken hocanız o zaman şerefsizin önde gideni bu mantıkla? Her ne kadar sinirlensek de adam gayet sevincini gösterdi, dayak yemekten ucuz kurtuldu o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 iyi de dostum o mantıgı başlatan fenerli arkadaş. kısaca; herkes kendi kapısının önünü süpürsün önce. ha zaten o hindi son hafta horoz olarak binmişti tadından yenmemişti o ayrı. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 O mantığa katıldım ben de farkındaysan, ama saha içinde/maç sırasında olan olayla maç sonrası vs. yi aynı kefeye koymanız komik olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 sexdrugsrocknroll said: maç içinde adam yumrukladığını veya maç sonu birini tokatladığını gördün mü luganonun. tello oynayamıyo resmen ona kızıyo adama gidip yumruk atıyo atılmak için . tello yu yada üzülmezi savunmuyorum ama lugano 0-0 biten fb-bjk maçında üzülmeze uçan tekme attı ve hakem faul bile vermemişti. ne de hakeme laf atıyorum artk bu saatten sonra. lugona tr ye gelmiş en çirkef oyunculardan biri. kendi taraftarı bile bu huyunu sevmiyor adamın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Bence hakemler maç başlamadan Luganoyu atmalı. Beşiktaş ta da ibrahim üzülmez. Takımlar sahaya çıkınca direk gösteririm kırmızıları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 BiTcH_oFBaT said: sexdrugsrocknroll said: maç içinde adam yumrukladığını veya maç sonu birini tokatladığını gördün mü luganonun. tello oynayamıyo resmen ona kızıyo adama gidip yumruk atıyo atılmak için . tello yu yada üzülmezi savunmuyorum ama lugano 0-0 biten fb-bjk maçında üzülmeze uçan tekme attı ve hakem faul bile vermemişti. ne de hakeme laf atıyorum artk bu saatten sonra. lugona tr ye gelmiş en çirkef oyunculardan biri. kendi taraftarı bile bu huyunu sevmiyor adamın hadiya peki 2 sene önceki kupa yarı final maçında baki tuncayı tekmeledi yan hakem sarı kart dedi selçuk dereli göstermedi!! 2. sarıdan atılcaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 o bakinin yavaşlığından tuncayın hızından olan bişey. uçan tekme ile bir tutuyosan neden senle muhattap oluyosam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 üzülmez'e 3 maç sivok'a 2 maç ceza verilmiş. sivok gs maçında yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 merak ediyorum beşiktaş klubü tello ya ceza verebilicek mi o kadar büyük mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 seriç vardı bi de noldu ona? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Khelben said: merak ediyorum beşiktaş klubü tello ya ceza verebilicek mi o kadar büyük mü?noumayı kovduk büyük olduk telloya ceza vermicez küçük mü olcaz? ya bırakın bir allah aşkına. yerim öyle büyüklüğü. olsa olsa eziklik olur. aurelio'ya en ufak bir ceza gündeme geldi mi? stadın otoparkında tinerci gibi ricardinhoyu kovalıyordu arkasından koşup tekme filan atıyordu hayır gs'ye girmiyorum bile. zira kulak ısıran hakemin ayağına basan tüküren yumruk atan sürüsüyle futbolcusu oldu gs'nin çoğuna da bir ceza vermedi gs yönetimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 nouma'yı siz mi kovdunuz federasyon mu 6 ay git hava al dedi? ikisi de olmus galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 önce bi kovduk. ayrıca önce çuvaldızı kendinize batırırsanız sevinirim. tellolara bilmem kimlere laf atmadan önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 maldonado adama tekme attı. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 toggie said: nouma'yı siz mi kovdunuz federasyon mu 6 ay git hava al dedi? ikisi de olmus galibaönce biz kovduk. biz derken serdar bilgili kovdu. hiç tasvip etmediğim tamamen şova dönük bir kovmaydı onu belirteyim. ha kastettiğin 6 ay ceza geleceğinin haberini alıp ceza almadan önce kovdularsa bilemiyorum o kadarını ama olabilir neden olmasın ama benim teorim 6 ay ceza verilmesini bizim yönetim talep etti sözleşme şartları vs sebebiyle (tazminat ödememe gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar