Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 ya sev ya terket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Siz etkilenmiyor olabilirsiniz ama bu saçma diziden etkilenen insanlar da var. Aklınızda bulunsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 kv = 750,000 YTL var mısın yok musun= ortalama ikramiye (ki çok geç ödeniyor)+sabit program giderleri= 40,000 + 20,000= 60,000 YTL kv ve var mısın yok musunun reklam gelirlerinin çok farklı olmadığını varsayarsak, show tv. they did it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Eralp said: Siz etkilenmiyor olabilirsiniz ama bu saçma diziden etkilenen insanlar da var. Aklınızda bulunsun. hayatta etkilenmek istedikten sora çok şey var etkilencek.bende bu mantıgı anlamıyorum.kurtlar vadisinin kaldırınca bıçkın delikanlıların içindeki bıçak taşıma adam dövme tutkusu bitecek mi yani :).derin devlet hevesleri kaçakcılık suç işleme hevesi falanı biticekmi. buna inanıosanız el birliği ile kaldıralım.yani kurtlar vadisi gider başka bişi gelir bu kesim onu seçer ondan etkilenir.prison break i izlet onlara bak neler yaparlar mesela :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 prison break, dexter, heroes, gossip girl bunlar kurtlar vadisinin muadilleri onlarda kaldırılsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 @red lol bitmicek tabi. etkiledikleri kadar etkilediler tabi. artık bi yerde durdurmanın yararı sadece geri kalan insanları kurtarmak için. peki senin mantığın da baya cool muş. "durdurmayalım nasıl olsa etkilendikleri kadar etkilendiler , bundan sonra durdursan ne olurki? ne yani herkes bi anda düzelecekmi , derin devlet geyiği biticek mi?" lol. @karag8z öf sen bu dizilerle kurtlar vadisinin bıraktığı etkiyi türkiye de bir mi tutuyorsun? sen hiç girme abi muhabbete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 kurtlar vadisinden boşalan saatlerde bloodhound gang - the bad touch'ın videosunu loopta yayınlasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 ben etkilediği kadar etkilediğini düşünmüyorum.etkilemediğini savunuyorum.yani o etkilerin kurtlar vadisiylen alakası olmadıgını söylüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Red said: ben etkilediği kadar etkilediğini düşünmüyorum.etkilemediğini savunuyorum.yani o etkilerin kurtlar vadisiylen alakası olmadıgını söylüyorum Ben bazı gereksiz ortamlarda bulundum ve ordan yaşadığım deneyimler ile bunu söylüyorum. Elemanlar gayet diziden alıntılar yaparak abidik gubidik işler yapıyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Senaryo küçülmüştü iyice. İskender vs Polat olmuştu, böyle devam edecekse yayınlamasınlar daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Diziyi ilk zamanlar izledim bu laz ziya zamanında falan baay güzeldi.Son pusuyu izleyeyim dedim 2 bölüm izledim tiksindim;ama bu etkileme lafı yalan dolan.OZ u bilir misiniz Ozu.Bana kalırsa çekilmiş en iyi dizilerden biri.Ondaki şiddetin uyusturucunun,tecavüz olaylarının 1/10 u yoktu kv de.Amerikan halkını bozan kesin Ozdur.?Cine 5 verince herkez uyuşturucuya mı basladı.Bunlar bahane kaldırılıp kaldırılmaması bi gram ilgilendirmiyor beni;ama çoçukları şiddete yönlenidiro falan hikaye.Biz heidi,şeker kız candy izledik ne oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Vadi halkını sürgüne göndereceksin vadiyi de istimlak edeceksin tamamdır (tu) Bez Bebek, Kurtlar Vadisi'nden faydalıdır. Prenses Perfinya'yı tek geçerimya neyse... -Alem-siniz yav ne var bu alemdarda anlamıyorum. Erkeğin kızdan üstün ve ayrıcalıklı olduğu daha 3 4 yaslarında empoze edilen. Mutfaga giren erkek çocuğuna "Ne işin var burda kız çocuğu musun sen" yada hamurla oynamak isteyen erkek çocuğuna "Oynama hamurla erkekler oynamaz pipin düşer sonra" diyen atalarımızın kanını taşıyoruz. Dolayısıyle Erkek egemen toplumuz. Ne mutlu. Fakat Er kişinin Araba ve Silaha olan tutkusu (ayrıca bebekten uzaklastırılmıs yapısı) Onu bu tür GÜNDEMİ canlandıran Ve BAŞROLUNU POLAT ALEMDAR isimli karakterin oynadığı imkanı olsa her TÜRK ERKEĞİNİN yapacak olduğu şeyleri yapan sözüm ona fos dizidir. Koy o saatte daha bilinçli daha mantıklı haber tartışma yada sosyolojik eğitim içerikli birşey... Sigara neyse Magazin neyse Kurtlar Vadisi de odur... TOPLUMSAL YARA... Btw Stv FTW!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 AthleT said: Senaryo küçülmüştü iyice. İskender vs Polat olmuştu, böyle devam edecekse yayınlamasınlar daha iyi. konsey öldü senaryo bitti abi. laz ziya testere konuşmaları, çakır polat diyalogları, abidin tuncay geyikleri nerde, şimdiki mezardan iskender cümleleri nerde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Biraz once Muro`nun Galasini izledim. Necati $a$maz konu$tu. Cok $imarmi$ bu eleman ya. Muhabirin birisi `Muro tadinda ba$ka karakterler de cikabilir mi?` tarzinda bir soru sordu. `Ohooo her karaktere film cekeceksek 150 tane film cekmemiz gerekir` tarzinda bir cevap verdi. Bu cevaptaki ukalaligi bolum ba$ina aldigi `750 Bin YTL`ye $'da olabilir bagliyorum. Filmin en cok halay sahnesine kopmu$ Polat Agabeyimiz. Dun filmi izlemeye gittigimde de seyirciler arasinda tuhaf bir diyalog gecti. `Kurtlar Vadisi bozdu abi. Eskiden action vardi, $imdi siyaseti kari$tiriyorlar.` Bizim insanimiz daha neyi izledigini bilmiyor ki. P.S; Klavyeyi cope atabilirim artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 ama senaryonun daralma kısmı doğru. aylardır polat vs iskender izletiyorlar. sırayla birbirlerinin eline düşüyorlar falan. bir nevi kısır döngü yani. nerde vanilla vadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Ben diyorum Polat ile Miroğlu'nu kapıştırsınlar diye. Kimse inanmıyor. Polat'ın yanına Miroğlu'nun düşmanı -karakter ismi aklıma gelmiyor- Ali Sürmeli'yi vereceksin. Miroğlu'nun yanına da İskender'i. Yap sinema filmini. Gelsin dolarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Jahrein said: oh be türk milleti artık özgürdür :D beyinleri yıkanmıycak yıkanan yıkandı zaten. sokaklar, caddeler polatlarla dolup taşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Yahu kurtlar vadisinin çoğu bakımdan *fantastik* film olduğunu anlayamayan insanlara ne izleteceksin ki? Paso STV izlesinler o zaman. nasılsa tamamen dine atıfta bulunarak beyin yıkama kanalı modunda yayın yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 eagle_dnz said: Rewendor said: Azmodai said: oh be. en sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Warchief said: Bez Bebek, Kurtlar Vadisi'nden faydalıdır. Prenses Perfinya'yı tek geçerimya neyse...TOPLUMSAL YARA... sana özel yayı var zaten foxta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 [spoiler B.kunu çıkartmak] Karag8z said: Warchief said: Bez Bebek, Kurtlar Vadisi'nden faydalıdır. Prenses Perfinya'yı tek geçerimya neyse...TOPLUMSAL YARA... sana özel yayı var zaten foxta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 hepten bitse artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 gerçekten hiç üzülmedim lol. bi daha gelsin bi daha kaldırılsın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Azmodai said: oh be. en sonunda. krizden dolayıdır, çünkü bütün dizilerden oyuncular çıkarılıyor tek tek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Sotto said: Biz Kurtlar Vadisi topiğinde laf ettik ortalık karıştı ne gereksiz bir dizidir bu diye,burda iyiki kapatıldı denince şakşaklar havada uçuşmuş,o zamanlar nerdeydiniz,destekleseydiniz ya bizi KV'cilere karşı:)... İyi olmuş,hatta süper,milletin beynini sulandıran,gereksiz bir yapım da kalkmış hayırlı olmuş..manyakmısın sen ? işin mi yok? durduk yere niye taraf yaratıyosun, KV ci - anti KVci ... KD dizisi veya oyucuları veya senaristleri veya kamera arkası ekibi küçükken sana bişey mi yaptı da bu kadar kin duyuyosun bu diziye ve izleyenlerine? Dizinin şimdilik yayını ve yapımı durduruldu. Bayram sonra Show TV yetkilileri ile toplantı yapıcakmış pana film. Fiyatlarda anlaşılırsa aynen devam, ama eğer anlaşılmaz ise pana film vadiyi yeni bir kanala en çabuk şekilde ve en kısa zamanda satıcak. netekim diziyi isteyen kanal da çok. hatta utanmasa kanal D de teklif götürücek de, artık okadar tükürdüğünü yalamak zor gelir heralde adamlara haha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar