Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

0 532 li Turkcell hat

Fistan

Öne çıkan mesajlar

Ya bu gazetede gördüm 4-5 sütun ilan var adamlar fahiş fiyatlar istiyo mesela telefon 0 532 200 75 75 adam 100bin$ fiyat biçmiş.bi başkası 0 532 3456875 e 15bin $ diyo.kim alır acaba o telefonu? 2 ile başlayanlar 15bin $ dan aşşa değil. sonu 00,11,33,88 gibi biten herhangi bi numaraya 5000$ istiyolar.

Bende satayım ozaman alacak varsa 0 532 310 48 99 > 10.000$ kardeşim.
irtibat : 05356473347[hline]i love this game!
Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi...
Sosyal ağlarda paylaş

Birde az gelişmiş ülkemin az gelişmiş kadınlarını tavlamak istiyorsanız öyle bir numara tavsiye edilir. Bende de güzel bir numara var hatta random bir şekilde arayarak tanışmak isteyen hatun bile oldu, daha ne diyeyim.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.
[ no pain, no gain ]
Sosyal ağlarda paylaş

Telefon sapıklarından bıkmış olanlar her türlü sapık bulunur ana adı baba adı ev adresi vs.vs.vs biz bi arkadaşımla birlikte çevremizdeki insanlara sapıklık yapanları en geç 1 hafta içinde buluyoduk hatta bayan sapıklara özel ilgi gösteriyorduk :) ama 2 yıldır bu işlerle uğraşmıyoruz belkim paslanmışızdır yok yok ben kendime güveniyorum :Pp[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.

W. Churchill...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fedaykin, 11 December 2003 11:20 tarihinde demiş ki:
abi üzerine geçirip geçirmediğini kontrol edemeyecek kadar malsan millet ne yapsın.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.
[ no pain, no gain ]

yani adam geçiricek nasolsa vekalet verdim die gidersin adam senden 5 dakka sora aramaya başlar :)
tabi hattı adama verip göndermek mallığın başı ama demekki yapan warmış
Sosyal ağlarda paylaş

ya mesela benım arkın babasına bı sırket saıbınden teklıf gelmıs maıl oluyla adam herhalde ole ozel sadece aıle ıcınde kullanacagı hattı olmasını ıstıyordur olabılır 16k $ vermıs vermemıs babası :p belkı sonra basımıza ı$ gelır fılan dıye[hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 12 December 2003 11:32 tarihinde demiş ki:
beni 05355717830 die biri arıyo bul bakalım kimmiş.[hline]En önemlisi de böyle gülebilmek. Haha Ha!
Sì man i yulman nin enquantuva?

Bayansa tercih sebebidir bulması daha bi zevkli oluyo bide sarışınsa aptal oluyo bulmasıda kolay oluyor :) birazcık vakit ver eskisi gibi gece gündüz oturamıyorum işim var akşam saatlerim kısıtlı ama kullanılan bir numara ise bulurum herhalde :P[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.

W. Churchill...
Sosyal ağlarda paylaş

Gazetede 50000 euro edeni gördüm bnde satıcam walla

no:0535**8*8*8 fiyat:1000 dolar yeter valla babamında 2 ile başlıyor gaza getiriyim satsın[hline]MKC
_-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki;
ee ne var yatılıların g.tleri yok mu?

_-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi);
Ayağımda ayak var
Sosyal ağlarda paylaş

0532 616 37 09

vardı babamın.
kontörlü hatta geçtiğinden pat diye Turkcell'e geri verdi kapattırdı hattı..

ulan 10000 dolara alan var 0532'li hatları..
ne bahtsız adamız be...
ne sayısal lotodan para çıkar, ne milli piyangodan, bir de böyle sanşsızlıklar da cabası[hline]YENİ KONU AÇARKEN, TOPIC BAŞLIKLARINI KONU İÇERİĞİYLE ALAKALI YAZALIM!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...