Fistan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Ya bu gazetede gördüm 4-5 sütun ilan var adamlar fahiş fiyatlar istiyo mesela telefon 0 532 200 75 75 adam 100bin$ fiyat biçmiş.bi başkası 0 532 3456875 e 15bin $ diyo.kim alır acaba o telefonu? 2 ile başlayanlar 15bin $ dan aşşa değil. sonu 00,11,33,88 gibi biten herhangi bi numaraya 5000$ istiyolar. Bende satayım ozaman alacak varsa 0 532 310 48 99 > 10.000$ kardeşim. irtibat : 05356473347[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 bende satıyom 0900 310 13 35 (900 lu hat bu uluslararası fıyat bıcılmıs)fiyat=1.000.000$ alana kardesim[hline][b][i]"Dread Lord's are Attacking You" said The Captain Scott.The Lord British yelled after this sentence: "We Don't Scare Yet,We Never Scare" Lord British|Order Leader [u]GaLaTaSaraY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 telekomun hattını nasıl satıyon sen hadi bizimkinin olabilitesi varda senin ki ne oluyo şimdi topic i kirletmekten başka? hoş topic de bişeye benzemiyo enayileri arıyo ama yinede bi smiley gönderecem sana :yapma:[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 0532-866-86-xx diye nosu var babamın gaza getirip satim bunu ona bi 50 milyon verim,kalan paraya pc'mi upgrade edim.süper.[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Dog 88xxxx ile başlayan numara para etmiyor araştır 532 2xxx veya 5352xxx olacak ki o zaman :) ama genede buna k$'ları verecek adamın aklına .......[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 bunlar hakkındabaşka bişey duydum ben gerçekten alan war ama nasıl senden vekalet istiyip alıyomuş yani sen vekaleti veriyon oda sözde işlemleri yaptırııp hattı üzerine geçiriyo ama gerçekte geçirmiyo sen alıyon 3 5 bin doları sonra 10binlik fatura ödüyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 abi üzerine geçirip geçirmediğini kontrol edemeyecek kadar malsan millet ne yapsın.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Birde az gelişmiş ülkemin az gelişmiş kadınlarını tavlamak istiyorsanız öyle bir numara tavsiye edilir. Bende de güzel bir numara var hatta random bir şekilde arayarak tanışmak isteyen hatun bile oldu, daha ne diyeyim.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 beni rasgele çok kişi aradı almanyadan bile arayan var ama bunlardan %80 i erkekti eheh[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Telefon sapıklarından bıkmış olanlar her türlü sapık bulunur ana adı baba adı ev adresi vs.vs.vs biz bi arkadaşımla birlikte çevremizdeki insanlara sapıklık yapanları en geç 1 hafta içinde buluyoduk hatta bayan sapıklara özel ilgi gösteriyorduk :) ama 2 yıldır bu işlerle uğraşmıyoruz belkim paslanmışızdır yok yok ben kendime güveniyorum :Pp[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 beni 05355717830 die biri arıyo bul bakalım kimmiş.[hline]En önemlisi de böyle gülebilmek. Haha Ha! Sì man i yulman nin enquantuva? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 said: fedaykin, 11 December 2003 11:20 tarihinde demiş ki: abi üzerine geçirip geçirmediğini kontrol edemeyecek kadar malsan millet ne yapsın.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] yani adam geçiricek nasolsa vekalet verdim die gidersin adam senden 5 dakka sora aramaya başlar :) tabi hattı adama verip göndermek mallığın başı ama demekki yapan warmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 ya mesela benım arkın babasına bı sırket saıbınden teklıf gelmıs maıl oluyla adam herhalde ole ozel sadece aıle ıcınde kullanacagı hattı olmasını ıstıyordur olabılır 16k $ vermıs vermemıs babası :p belkı sonra basımıza ı$ gelır fılan dıye[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 töbe töbe . Ula bendede war iki tane para alan olurmu la cidden 1000$-1500$ dolara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 said: Fistan, 12 December 2003 11:32 tarihinde demiş ki: beni 05355717830 die biri arıyo bul bakalım kimmiş.[hline]En önemlisi de böyle gülebilmek. Haha Ha! Sì man i yulman nin enquantuva? Bayansa tercih sebebidir bulması daha bi zevkli oluyo bide sarışınsa aptal oluyo bulmasıda kolay oluyor :) birazcık vakit ver eskisi gibi gece gündüz oturamıyorum işim var akşam saatlerim kısıtlı ama kullanılan bir numara ise bulurum herhalde :P[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Gazetede 50000 euro edeni gördüm bnde satıcam walla no:0535**8*8*8 fiyat:1000 dolar yeter valla babamında 2 ile başlıyor gaza getiriyim satsın[hline]MKC _-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki; ee ne var yatılıların g.tleri yok mu? _-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi); Ayağımda ayak var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 0532 616 37 09 vardı babamın. kontörlü hatta geçtiğinden pat diye Turkcell'e geri verdi kapattırdı hattı.. ulan 10000 dolara alan var 0532'li hatları.. ne bahtsız adamız be... ne sayısal lotodan para çıkar, ne milli piyangodan, bir de böyle sanşsızlıklar da cabası[hline]YENİ KONU AÇARKEN, TOPIC BAŞLIKLARINI KONU İÇERİĞİYLE ALAKALI YAZALIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 bizde 2 tane 532 li var ve 2 side cok kolay hemde 200 ile başlıo .tanesi 100bin $ den satılıktır[hline]Nanee nanee nanee nanee Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee [Bu mesaj Diablo tarafından 13 December 2003 18:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KraL Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 beyler mesela 0532 244 9686 kaç para eder sizce ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 benım tel 0533 562 55 xx 100 milyon verın satıyım[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura Matthew Bard/Mage Reborn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullet Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Izmırde her telefoncuda satılmaya baslandı 532li hat, 22 mılyon :D[hline]"İki şey sonsuzdur. Birincisi Evren, ikincisi insanoğlunun aptallığı. Ama ilkinden o kadar emin değilim !" Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 ozellikle i$ adamlari cok sifirli numaralari su gibi aliyor.[hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 0532 300-xy-yy nası satarım belli diil :P[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 o 50000 dolarların olayı su Türkiye' de kanunlara göre bir hat enfazla 3 er aylık donemlerle 2 kez dinlenilebiliyo bu yuzden bu tur hatlara mafya babalarının fln talebi yuksek yanlız 2 kez kuralı hattın sahibi değisirse gecersiz kalıyo o yuzden resmen satmıyolar glb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 resmen satmadımı fatura sana patlıyo yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar