Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Who ya gonna call? Ghostbusters!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

If there's something strange
in your neighborhood
Who ya gonna call?

If there's something weird
and it don't look good
Who ya gonna call?

If you're seeing things
running through your head
Who can ya call?

An invisible man
sleeping in your bed
Who ya gonna call?

Mesaj tarihi:
videoyu oynatamadım ama mantar adamlı yeni bir ghostbusters oyununu 20 yıl aradan sonra oynayabilmek güzel olacak, öncekini c64'te oynamıştım sanırım.
Mesaj tarihi:
Ahah bu yukarda gösterdiğinizin PC versiyonu vardı bende. Uzun süre klavyeyle oynamaya çalışmıştım ama çok zor gelmişti. Kursörü klavye tuşlarıyla sağa sola itip hayalet vurmaya mı çalışıyoduk neydi.

Sonra mouse ile oynandığını keşfetmiştim. Oyunu başlatırken -m gibi bir komut yazıyorduk. Bu sefer de çok kolay gelmişti. :p
  • 4 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
16 Haziranda piyasa çıkacakmış Hayalet Avcılaı.Fragmanından gördüğüm kadarıyla kahramanlar tıpkısının aynısı.20 yıl sonra oyununun yapılması da ayrı bir konu :)Ha oynarmıyım tabiki oynarım.Küçüklüğümüzün efsane çizgi filmiydi...
Mesaj tarihi:
Lopeth said:
ben diğer ghostbusters ı daha çok seviyordum

http://www.andymangels.com/HeMan_DVD_Web/GhostBusters2_l.jpg

ben de aynen katılıyorum , özellikle animasyonları ve backgroundları çok kaliteliydi :)
Mesaj tarihi:
Böyle bir oyunla tekrar hatırlanması gereken bir yapıt bence Ghost busters.Nostalji olarak güzel oalcak.Ayrıca Bill Murray gibi büyük isimlerin gençliğinin bir yansımasını tekrardan görmek güzel olacak.

Keyiflik bir oyun olur bence.
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
evet gereksinimler abarmış geldi bana da ama grafikler gayet güzel duruyor, (tipler filan aynı yani) ilk fırsatta deneyeceğim.

başlığı bu şekilde değiştrdim sahibinin maksadından çok uzaklaşmasın diye. (:P)
Mesaj tarihi:
oynadım bugün biraz, yahu anti aliasing açamıyomuyuz oyunda, aşırı tırtıklı herşey ve gözümü çok rahatsız ediyor. nvidia'nın panelden de yemedi.

neyse oyun zevkli gibi daha az oynadım ama. takıma yeni gelmiş bi çaylağı canlandırıyoruz oyunda ki tam toy, hiç ısınamadım karaktere.

fizik motoru gayet güzel herşey parçalanıyor falan filan. şimdilik 7 verdim 10 üstünden, artabilir veya azalabilir.
  • Yeni Oluştur...