Apis Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 If there's something strange in your neighborhood Who ya gonna call? If there's something weird and it don't look good Who ya gonna call? If you're seeing things running through your head Who can ya call? An invisible man sleeping in your bed Who ya gonna call? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Resimi görememekle beraber, Ghost busters diyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 GOOOS BASTAAAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 videoyu oynatamadım ama mantar adamlı yeni bir ghostbusters oyununu 20 yıl aradan sonra oynayabilmek güzel olacak, öncekini c64'te oynamıştım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 www.youtube.com/watch?v=u6LGejj0nyI&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 C64teki gibi yolda giderken çiçiçiçiçiuw efektiyle hayalet toplamak istiyorum. yoksa olmaz olsun:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 nereden nereye diyesim geldi şimdi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 arabayla giderken hayalet çekemeyeceksek olmaz olsun böyle oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 co-op modu olur inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Ahah bu yukarda gösterdiğinizin PC versiyonu vardı bende. Uzun süre klavyeyle oynamaya çalışmıştım ama çok zor gelmişti. Kursörü klavye tuşlarıyla sağa sola itip hayalet vurmaya mı çalışıyoduk neydi. Sonra mouse ile oynandığını keşfetmiştim. Oyunu başlatırken -m gibi bir komut yazıyorduk. Bu sefer de çok kolay gelmişti. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 16 Haziranda piyasa çıkacakmış Hayalet Avcılaı.Fragmanından gördüğüm kadarıyla kahramanlar tıpkısının aynısı.20 yıl sonra oyununun yapılması da ayrı bir konu :)Ha oynarmıyım tabiki oynarım.Küçüklüğümüzün efsane çizgi filmiydi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 ben diğer ghostbusters ı daha çok seviyordum http://www.andymangels.com/HeMan_DVD_Web/GhostBusters2_l.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 retro güzeldir lan! nasıl iyi olmuş böle grafiklerle.. eski dostla sokakta karşılaşmak gibi bişi oldu şimdi bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 merakla beklediim oyunlardan biri. bakalım nolcek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Ohah iyiymiş. Ben de dört gözle bekliyorum. Grafikler hoş duruyo baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 oynanmazmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 oynanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Lopeth said: ben diğer ghostbusters ı daha çok seviyordum http://www.andymangels.com/HeMan_DVD_Web/GhostBusters2_l.jpg ben de aynen katılıyorum , özellikle animasyonları ve backgroundları çok kaliteliydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Cikacak oyun, soyle 1-2 hafta oynayip eskiyi yad edicez sonra kenara koyacaz gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Böyle bir oyunla tekrar hatırlanması gereken bir yapıt bence Ghost busters.Nostalji olarak güzel oalcak.Ayrıca Bill Murray gibi büyük isimlerin gençliğinin bir yansımasını tekrardan görmek güzel olacak. Keyiflik bir oyun olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 iki hafta gayet ideal bu türde bir oyun için, grind sömürüsü üzerine kurulu olmayan oyunlar lazım daha çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Beyler oyun çıktı, yok mudur deneyen? Birazdan bakıyorum, yazarım birkaç şey. Sam, başlığı değiştirir misin bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Recommended: Intel E8400 Core2Duo or equivalent 4 GB System RAM ATI Radeon HD 4800 series, NVIDIA GeForce GTX 260 series or higher video card Öehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 evet gereksinimler abarmış geldi bana da ama grafikler gayet güzel duruyor, (tipler filan aynı yani) ilk fırsatta deneyeceğim. başlığı bu şekilde değiştrdim sahibinin maksadından çok uzaklaşmasın diye. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 oynadım bugün biraz, yahu anti aliasing açamıyomuyuz oyunda, aşırı tırtıklı herşey ve gözümü çok rahatsız ediyor. nvidia'nın panelden de yemedi. neyse oyun zevkli gibi daha az oynadım ama. takıma yeni gelmiş bi çaylağı canlandırıyoruz oyunda ki tam toy, hiç ısınamadım karaktere. fizik motoru gayet güzel herşey parçalanıyor falan filan. şimdilik 7 verdim 10 üstünden, artabilir veya azalabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar