Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Exile - Order - Karak Eight Peaks


Darkblue

Öne çıkan mesajlar

Değerli Paticik okuyucuları; Karak Eight Peaks'de Order Guildimiz açılmıştır. Headstart dan beri Axe bite Pass serverında Ex Parte guildinde oynayan Tecrübeli End game görmüş arkadaşlar olarak, Karak eight Peaks Serverında sıfır charlar ile yeni guildimizi olusturmus bulunuyoruz.Oyunu casual veya hardcore düşünen her türlü oyuncuya şimdiden hoşgeldin diyoruz. Guildimizde etkili bir Rütbe sistemi vardır.Bu kimsenin canını sıkmak için degil endgamer ciddi oyuncu ile Casual oyuncuyu ayırmak içindir. Sizde takdir edersinizki olması gereken budur. Guildimize ait Ventrillo Serverımız ve Web sitemiz mevcuttur. Aramıza katılmak isteyen arkadaşlar, oyun içinden Sanninn, Zencofill, Merck, Narsor, Morphin, Balgus a ulaşabilirsiniz...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Her türlü sorularınızı bu forumda paylaşabileceginiz gibi,

exileguild.biz forumlarında paylaşabilirsiniz..

Oyun içerisindende yukarıda ismini belirttiğimiz arkadaşlarla temasa geçebilirsiniz..

Ayrıca Dost rakibimiz Invadoria üyelerinede başarılar diliyor tatlı rekabetin sürmesini diliyorum.


Sanninn - G.Leader of Exile
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Warhammer oyununda yapılınabilinecek her türlü aksiyon ,yani hem pvp hemde her tür pve ( quest -pq -end game dahil bütün instance lar ) için guild imize katılabilirsiniz ,warhammer dünyanız sadece senaryolardan veya quest lerden ibaret kalmasın,kalabalık bi serverda dostça eglenceli muhabbet ve beraber oyun için katılımlarınızı bekliyoruz ...

ps : tek istegimiz birazcık huzur :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sayimiz arttikca gucleniyoruz arkadaslar, ilginiz icin tesekkurler, gayet keyifli bir ekibim, vent serverimizda donen muhabetten tutun da oyunda farkli alanlarla ilgilenenlerin grup kurup takilmasina kadar hersey super gidiyor.

Servera gelenleri bekleriz, sonucta oyun fazla sayida insanin bir araya gelmesiyle eglenilebilecek bir oyun. !.1 patchinden sonraki gelismeler ise super, denemenizi ve Karak 8 Peaks serverina order olarak girmenizi, girince de guilde goz atmanizi tavsiye ederim.

www.exileguild.biz sayfasindan girip forumlari okuyun, fikir/tavsiyelerinizi iletin, bekleriz
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
biraz ara verdikten sonra dun tekrar basladim order olarak exile a katilmak isterim. Guild de agirlikli hangi siniflara ihtiyac var?

Birde RP acarsam tek basina level atlamak gayet zor oluyordu son degisikliklerle senaryo, RVR, PQ larda bir XP degisikligi oldu mu? Group ile birlikte xp alabileceksem RP acayim yoksa solo lvl alabilecek bir healer acabilirim. (var mi boyle bir healer?)

simdiden bilgiler icin tesekkurler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaslar son durum soyle:
- Severin delikanli alliancelarindan birine katildik. Bir suredir kiminle ne yapalim ne edelim diye dusunup alliance'larla gorusmeler yapiyorduk, sonunda order tarafinda RvR kisminda serverin en guclu ve aktif alliance'ina katildik. Adi SPARTA, katilan guildler:
Black Company
Red Guard
Exile
Kalevala Syndicate
The Black Company
- Guildimiz baslangic haline gore oldukca buyudu, vent serverimizda surekli 10 kisi muhabbet halinde, sayi 15'e kadar cikabiliyor, vent serverimizin kapasitesini arttirmamiz gerekti
- Rank 30 uzerinde 14-15 kisi var, uye sayimiz da oldukca iyi, ilgileriniz icin tesekkurler. Gelmesini bekledigim birkac arkadas daha var.
- Dungeon ekipleri rutin seyahatlerine baslayip bosslarin canini yakmaya basladi, ustunu basini adam etmeye basladi. Hedefimiz 40'i bulan herkesi disarda birakmadan dengeyi gozeterek dungeonlara ugramak, alliance ile gerektigince koordine olmak
- Guild her gun daha organize oluyor, meslek dagilimi ve aradaki malzeme akisi saglanmaya baslandi. Simdiden tavan yapan talismancilar, onlari besleyen malzemeciler var
- Muhabbet cok guzel, tum guild uyelerine tekrar tebrikler, girip sikinti cekmeden muhabbet edilebilecek gayet guzel ve uyumlu insanlardan olusuyor. Geyik de gayet guzel :)

Isin ozeti: Aklinizdan order oynamak geciyor, warhammer dunyasinin en delikanli RvR savaslarinin gectigi milletin birbirini kirdigi servera gelirseniz bizimle kontaga gecin, fortress'lara gidelim. Bekleriz :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Narsor güzel özetlemiş durumu.Bende bir kaç şey ekleyeyim.

Şuan Warhammer Online daki en aktif,en tecrübeli,en güçlü Türk Guildi yiz.Bu kadar iddalıyız.Tersini kimse ispat edemez.

Guilddeki her sorunu yada gelişmeyi ciddiyetle ele alıyoruz.RvR de boy gösterdiğimiz gibi,PvE de Sigmarı ve Warpblade i farma bağladık.Lost Vale yolları yakında gözükür.

Önceki guildimizde aylar boyunca aldığımız yolu 3 haftada çok daha güzel bir şekilde aldık.Bu başarımız,azmimiz ve oynayışımızdaki profosyonellik serverın ağır abilerinin dikkatini çekmiş olacakki,sayıları 5 katımızı bulan bu guildler ile alliance olduk.

Daha bugün yaşanan hadiseyi anlatıyorum.1 saat içerisinde Dragonwake ve Caledor kitlendi.Fortress'a gidildi Lord yarıya getirildi.Bu ne demek?End Game'e en çok yaklaşan order guildiyiz demektir.

Peki biz bünyemize sadece Hardcore oynayan arkadaşlarımı alıyoruz?Tabiiki hayır.Sırf muhabbet için bile gelebilirsiniz guildimize.Casual ve hardcore düşünene herkes için exile ın kapıları açık.

bizlerle tanışmak için oyun içinden yazışabileceginiz gibi sitemizdende bizleri takip edebilirsiniz.

Guild : Exile
Leader: Sanninn
Officer:Narsor,Merck,Zencofill,Balgus,Ethelin
Web:www.exileguild.biz
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sadece şunu söyliyebilirim order oynamak isteyen kişilerin gelmesi gereken tek server burasıdır arkadaşlar. Bu serverda order gerçekten iyi...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bi şey yazmiim diorum dayanamıorum,

Siz kendinizi övmüş övmüş durmuş sonra da kendi çapınızda kendinizi birinci ilan etmişsiniz.Gören de bütün zoneleri tek bir guild runla capture etmiş,fortress lordu da sadece sizin guildinizle %40 a indirdiginizi sanır.Boşuna gerçekler ortadaymış,en iyi bizmiş en iyi şuymuş muhabbeti yapmayın.Bi mesaj öncesi yazan arkadaş güzel yazmış.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...