FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 sormamam gerekiyomuş pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 FromTheHell said: sipeyskeyk said: Netcafe said: Overseer said: Netcafe said: Overseer said: FromTheHell said: Eralp said: Overseer said: Netcafe said: Overseer said: Netcafe said: viole said: Overseer said: ocakbaşı said: ocakbaşı said: viole said: Drakkahn said: Overseer said: Jadelith said: Netcafe said: zokarto said: viole said: oper lan tutmadı... fail o zaman hadi piramit yapıyoz ne piramidi? garip. yapmayın olm kötü duruyo. bu ne abi merdiven gibi hayı hayır piramit merdiven mi piramit mi? böylece mısır pramitlerinin nasıl yapıldıgınıda öğrenmiş oluyoruz. demekki sürekli alıntı yapmışlar he mısırlılar dfdsohoa ne kadar trolleme merakı olan insanlarız lem dimi? askere gidiyom gram bi tarafımda değil mehez yer bellimi lem? yok daha mayısta be heyecan yaptım ben şimdiden Son piramit denemesinde banlar havada uçuşmuştu yanlış hatırlamıyorsam, aman tikkat.kusura bakmayın da salak mısınız abi? yasak değil mi bu piramit? olur öyle arada FROM THE HELL SALAK DEMİŞ BANLAYIN! :O NEY NEY?! sen değil be fromthehell salakmısınız demiş ya ona didim beyler sakin.eğlenmeye geldik.sormamam gerekiyomuş pardon NEYİ NEYİ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Overseer said: FromTheHell said: sipeyskeyk said: Netcafe said: Overseer said: Netcafe said: Overseer said: FromTheHell said: Eralp said: Overseer said: Netcafe said: Overseer said: Netcafe said: viole said: Overseer said: ocakbaşı said: ocakbaşı said: viole said: Drakkahn said: Overseer said: Jadelith said: Netcafe said: zokarto said: viole said: oper lan tutmadı... fail o zaman hadi piramit yapıyoz ne piramidi? garip. yapmayın olm kötü duruyo. bu ne abi merdiven gibi hayı hayır piramit merdiven mi piramit mi? böylece mısır pramitlerinin nasıl yapıldıgınıda öğrenmiş oluyoruz. demekki sürekli alıntı yapmışlar he mısırlılar dfdsohoa ne kadar trolleme merakı olan insanlarız lem dimi? askere gidiyom gram bi tarafımda değil mehez yer bellimi lem? yok daha mayısta be heyecan yaptım ben şimdiden Son piramit denemesinde banlar havada uçuşmuştu yanlış hatırlamıyorsam, aman tikkat.kusura bakmayın da salak mısınız abi? yasak değil mi bu piramit? olur öyle arada FROM THE HELL SALAK DEMİŞ BANLAYIN! :O NEY NEY?! sen değil be fromthehell salakmısınız demiş ya ona didim beyler sakin.eğlenmeye geldik.sormamam gerekiyomuş pardon NEYİ NEYİ? yok bişi yok xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Netcafe said: Overseer said: FromTheHell said: sipeyskeyk said: Netcafe said: Overseer said: Netcafe said: Overseer said: FromTheHell said: Eralp said: Overseer said: Netcafe said: Overseer said: Netcafe said: viole said: Overseer said: ocakbaşı said: ocakbaşı said: viole said: Drakkahn said: Overseer said: Jadelith said: Netcafe said: zokarto said: viole said: oper lan tutmadı... fail o zaman hadi piramit yapıyoz ne piramidi? garip. yapmayın olm kötü duruyo. bu ne abi merdiven gibi hayı hayır piramit merdiven mi piramit mi? böylece mısır pramitlerinin nasıl yapıldıgınıda öğrenmiş oluyoruz. demekki sürekli alıntı yapmışlar he mısırlılar dfdsohoa ne kadar trolleme merakı olan insanlarız lem dimi? askere gidiyom gram bi tarafımda değil mehez yer bellimi lem? yok daha mayısta be heyecan yaptım ben şimdiden Son piramit denemesinde banlar havada uçuşmuştu yanlış hatırlamıyorsam, aman tikkat.kusura bakmayın da salak mısınız abi? yasak değil mi bu piramit? olur öyle arada FROM THE HELL SALAK DEMİŞ BANLAYIN! :O NEY NEY?! sen değil be fromthehell salakmısınız demiş ya ona didim beyler sakin.eğlenmeye geldik.sormamam gerekiyomuş pardon NEYİ NEYİ? yok bişi yok xD aheuahaeuhaeha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zokarto Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Overseer said: Netcafe said: Overseer said: FromTheHell said: sipeyskeyk said: Netcafe said: Overseer said: Netcafe said: Overseer said: FromTheHell said: Eralp said: Overseer said: Netcafe said: Overseer said: Netcafe said: viole said: Overseer said: ocakbaşı said: ocakbaşı said: viole said: Drakkahn said: Overseer said: Jadelith said: Netcafe said: zokarto said: viole said: oper lan tutmadı... fail o zaman hadi piramit yapıyoz ne piramidi? garip. yapmayın olm kötü duruyo. bu ne abi merdiven gibi hayı hayır piramit merdiven mi piramit mi? böylece mısır pramitlerinin nasıl yapıldıgınıda öğrenmiş oluyoruz. demekki sürekli alıntı yapmışlar he mısırlılar dfdsohoa ne kadar trolleme merakı olan insanlarız lem dimi? askere gidiyom gram bi tarafımda değil mehez yer bellimi lem? yok daha mayısta be heyecan yaptım ben şimdiden Son piramit denemesinde banlar havada uçuşmuştu yanlış hatırlamıyorsam, aman tikkat.kusura bakmayın da salak mısınız abi? yasak değil mi bu piramit? olur öyle arada FROM THE HELL SALAK DEMİŞ BANLAYIN! :O NEY NEY?! sen değil be fromthehell salakmısınız demiş ya ona didim beyler sakin.eğlenmeye geldik.sormamam gerekiyomuş pardon NEYİ NEYİ? yok bişi yok xD aheuahaeuhaeha OMG DNA SARMALI!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 zokarto said: Overseer said: Netcafe said: Overseer said: FromTheHell said: sipeyskeyk said: Netcafe said: Overseer said: Netcafe said: Overseer said: FromTheHell said: Eralp said: Overseer said: Netcafe said: Overseer said: Netcafe said: viole said: Overseer said: ocakbaşı said: ocakbaşı said: viole said: Drakkahn said: Overseer said: Jadelith said: Netcafe said: zokarto said: viole said: oper lan tutmadı... fail o zaman hadi piramit yapıyoz ne piramidi? garip. yapmayın olm kötü duruyo. bu ne abi merdiven gibi hayı hayır piramit merdiven mi piramit mi? böylece mısır pramitlerinin nasıl yapıldıgınıda öğrenmiş oluyoruz. demekki sürekli alıntı yapmışlar he mısırlılar dfdsohoa ne kadar trolleme merakı olan insanlarız lem dimi? askere gidiyom gram bi tarafımda değil mehez yer bellimi lem? yok daha mayısta be heyecan yaptım ben şimdiden Son piramit denemesinde banlar havada uçuşmuştu yanlış hatırlamıyorsam, aman tikkat.kusura bakmayın da salak mısınız abi? yasak değil mi bu piramit? olur öyle arada FROM THE HELL SALAK DEMİŞ BANLAYIN! :O NEY NEY?! sen değil be fromthehell salakmısınız demiş ya ona didim beyler sakin.eğlenmeye geldik.sormamam gerekiyomuş pardon NEYİ NEYİ? yok bişi yok xD aheuahaeuhaeha OMG DNA SARMALI!!! olm 10sn. bakınca resmen tribe sokuyo sayfa sdfds çok eğlendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Bu piramit son yapıldığında yapanların banlendiğini biliyor muydunuz? Evet 1 hafta genel ban geliyor, piramit yapılmazsa cici olur. Veya yaparsanız gene banwave olur falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vivendi_Color Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 banlanma topacı olmuş nan. piramtte süper hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 lol piramitler cidden lanetliymiş, herkes banlı=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Griswold said: Bu piramit son yapıldığında yapanların banlendiğini biliyor muydunuz? Evet 1 hafta genel ban geliyor, piramit yapılmazsa cici olur. Veya yaparsanız gene banwave olur falan filan. Agzindan bal damliyor abi, gogogo, fire away. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 hahah piramite bak. ben de neden banlandı la bunlar diyordum. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Eralp said: Son piramit denemesinde banlar havada uçuşmuştu yanlış hatırlamıyorsam, aman tikkat. Ben uyarmıştım 8-) . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Sağlam çalışmışlar bu seferde. Takdir ettim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 bu ne lan herkes yörüngeyi boylamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yvz5 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 ahaha ban rulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nstshadow Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Jadelith,viole,ocakbaşı,Netcafe,Drakkahn,Overseer,sipeyskeyk,Lyvanna_Dolores,zokarto kalbimiziz sizinle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 eisenheim said: bu ne lan herkes yörüngeyi boylamış bunuda banlayın bana 6 bira borcu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Greeny ninde bana bira borcu var...banlı zaten enayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 quote yapınca neden banlanıyoruz ki ben de quote yüzünden banlanmıştım ama yapması zevkli ne var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 foruma zarar verıyorsun. yapması eğlenceli diye ping de at istersen host'a? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Onlar sadece quote yapmadı abarttı :) forum düzenini bozdu kaşındılar. Artık eğlendiler mi bilemem ama sonlarını kestirebiliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Araba patlatmak da zevklidir mesela tahminen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Evetli olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar